סיכום שבועי

queen helen

New member
חבל

בשום מקום בעולם אין בירות כל כך טעימות.

בני כמה התלמידים שלך, שזה מה שהם שומעים?

ובהצלחה בגיוס!!!
יכול למסור פרטים?

דרוש שם

New member
אולי אחרי השירות נסע לבלגיה

מעודי לא הייתי בבלגיה, אין לי שום דרך לדעת...
התלמידים שלי בני 14-17 (הבוגרים, אלו ששומעים את השיר המפגר )

תודה תודה על הברכות אבל יש עוד זמן (חודש וקצת)
יותר מדי מידע אונליין לא אוכל לתת, רק להגיד שיהיה לי כיף ושזה במקצוע שלי :)

והבירות...

Brombit

New member
כתבתי ראשי פרקים מראש

הייתי כרגיל בטיפול, היה מועיל. בסוף "הפתעתי" אותה עם הרהור לגבי ההצטרפות לקבוצה...
חוץ מזה ביקשתי מהמטפלת את האימייל כדי להסביר לה על מיניות .vs רומנטיקה
כי ראיתי שהיא לא כל כך מבינה

עשיתי מבחן אמיר"ם בשביל הרשמה ללימודים. היה קליל P:
על הדרך שילמתי (קודם התשלום לא נקלט) וקיבלתי תרגיל בית. עכשיו אני רק צריכה לאסוף את עצמי כדי להכין
הבטחתי לעצמי לקנות את החומר בשבוע הקרוב.

הלכתי למבוא (שהוא כצפוי המלצה) לקורס קבוצתי שהוא כמו קואוצ'ינג. אני שוקלת אותו. אני חושבת שבטוח הייתי הולכת אם לא הייתי בטיפול אחר, כי זה יחסית זול וקצוב בזמן.

כמה פעמים דיברתי עם בחור בהמתנה לטיפול (יותר נכון הוא דיבר אתי).
בפעם האחרונה החלפנו פרטים, והוא כבר הספיק להתקשר אלי פעמיים P:
קיצר מסתבר שהוא קשור איכשהו לנצנץ (אפשר לספר?)

"דיברתי" עם מישהי בפייסבוק, ומהר מאוד הגענו לדברים עמוקים בקשר אליה. חלק מהזמן היה לי כבד מדי ולא הצלחתי לעכל, אבל בסוף היא אמרה לי שזה עשה לה ממש טוב
ושאני יכולה להיות פסיכולוגית

חוץ מזה דיברתי עם עוד אנשים באותה צורה. לצערי תמיד בהתחלה אני עושה את זה כמו משימה
כי זה מחייב

היה מפגש ממש נחמד :) בעיקר כי דיברתי

למרות שאיחרתי. ולמרות ש"הכי מיוחדת" עישנה המון

השירים ששמעתי לא יחדשו לכם כלום, אז הפעם שיר ממישהי אחרת :)
https://www.youtube.com/watch?v=OyhOfcetAd8&list=UU4_1-KEuRInj1ozY5wInhUQ

Brombit

New member
+

המשכתי בדיונים העמוקים והחופרים עם 'זו שנתנה לי את האימייל של המוזיקאי' P:

not much

עבודה
הודיעו לי היום שאנחנו שוב עוברים מקומות. לאותו בניין שממנו גירשו אותנו. עכשיו חוזרים חזרה.
זה פשוט משגע אותי הכסאות המוזיקליים האלה. עד שאני מתרגלת לפינה (ועוד ממש טובה, למען האמת), אני צריכה לעבור לפינה אחרת שמן הסתם תהיה גרועה יותר. באעסה... וגם להיפרד מהשותף המקסים שיש לי בקיוביק.
איזה גורל אכזר XD

הגירה
לסוכנת כנראה נמאס ממני והיא ראתה שאני לא מצליחה להתקדם עם ה-assignment להכרה במקצוע. אז היא בקשה ממני רק את הציונים באינגליש ואת ההמלצה מהבוס ואמרה שתנסה להגיש את בקשת ההכרה גם ללא ה"עבודה".
לצערי, גם הציונים מהאוניברסיטה עדיין לא הגיעו (ביקשתי מהם לפני יותר מחודש). ורק היום הודיעו לי ששלחו בדואר.
אז אולי בכל זאת הסוכנת תהיה קצת שמחה השבוע...

חיית המחמד
חוששני שחיית המחמד, הלאטה, שלי מתה. אני לא רואה אותה בשום מקום ויש לי הרגשה שאולי הורעלה למוות משאריות הריסוס שעשיתי בדירה לפני כ- 4 שנים (רמז: אם הריסוס עדיין משפיע, אפשר לנחש כמה פעמים אני שוטפת אותה).

פורים
הכנתי תחפושת, רק שיש בעיות טכניות לשים אותה. חחחח. מקווה שיצליח כי המסיבה שלנו היא ביום רביעי הזה

ADD
נחשפתי לכתבה על אנשים שסובלים מהפרעת קשב וריכוז ואיך זה השפיע עליהם בבגרות במידה ולא טופלו. המדהים הוא שמרות שעדיין קשה לי לקבל שיש לי את ההפרעה הזו (מה לעשות, האבחון היה פשוט מטופש ולא משכנע), מצאתי את עצמי מזדהה כל כך עם מה שנאמר בכתבה עד כדי עצבים ותכסולים שבסוף שלחתי להורים שלי את הכתבה במייל. ניסיתי לרמוז להם שזו אשמתם שלא מיצתי את כל הפוטנציאל שהיה בי ועל זה שאין לי אמון בעצמי, אבל, כרגיל, הם ניפנפו את האחריות מהם הלאה. אמי עוד הגדילה לעשות והטילה בי את האחראיות בכך ש"אני בחרתי לא להאמין בעצמי". וכשניסיתי להתעקש ולהסביר, נמאס לה והיא סיימה את המייל הארוך שלה ב"תפסיקי לחפור. את נהנית מזה?"
לפעמים אני כל כך שונאת אותם

לכתבה: "תפסיקו לאמר הפרעה זו השראה"

אין לי שיר...

queen helen

New member
יש מצב שהלטאה פשוט ברחה?

פחחחחחחח - הורים...
הם לעולם לא יקחו עלינו אחריות...

איך תברח? האין חורים בגודל שלה

שתוכל לברוח דרכם.
אני משערת שהלטאות נוחתות אצלי מהפתח של הגג שהוא לא הכי אטום לזוחלים קטנים (בד"כ תמיד הייתי מוצאת מתחתיו כל מיני זוחלים מוזרים שכנראה נפלו מהפתח בתקרה. כמובן שאין להם שום יכולת לחזור למעלה...

בפעם הבאה פשוט אתפוס את הלטאה ואוציא אותה החוצה. מבאס לחשוב שהיא לא שרדה אצלי. והייתי מארחת כל כך נחמדה

שלי...

שבוע רב פעילים ופעילויות:
בשעה טובה הצלחתי להגיע להישג משמעותי בעבודה שאפילו זיקה אותי בארוחה על חשבון הבוס.
הוא רצה לפתוח שמפניה, אבל כשהבין שאני לא בקטע של אלכוהול חיפש משהו שאני כן אוהבת.

ביום שלישי הייתי בערב התרמה לנפגעות ונפגעי תקיפה מינית בגבעת ברנר (ליד רחובות)
עזרתי באחד הדוכנים, אז היה מעניין ואח"כ במופע עצמו היה נחמד עד שהמוזיקה התחילה וקרעה לי את עור התוף.
נמלטתי באמצע גם כי כבר לא יכולתי לשאת את הרעש וגם כי מחר יש עבודה ודרך ארוכה הביתה.

שישי המפגש היה מהנה ביותר

כיף לראות הרבה פרצופים חדשים, הצטערתי על כמה וותיקים שלא הגיעו, אבל מקווה שנראה אתכם בפעם הבאה.

שבת הייתי עם חברה. ניצלתי את השבת בלי הבנות לשינה מרובה וטיול קטן.

בגדול, היה לי שבוע כיף. בהרגשה לפחות.
שזה שינוי מרענן אחרי השבועות המדכאים האחרונים שעברו עלי...

שמחה לשמוע שסוף סוף

היה לך שבוע חיובי
בהחלט נדיר לאור התקופה האחרונה הקשה שלך. מקווה שימשיך ככה

דווקא טעמתי שמפניה פעם - חביב, אבל אי אפשר לשתות יותר מכמה לגימות

למעלה