סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

השבוע חלף והגיע זמן לסכמ"ש.
וגם לשיר.

יאללה - הפגיזו!

שלי..

טוב השבוע סוף כל סוף טרחו להתקשר אליי מהמעבדת שינה ואמרו שהתוצאות הגיעו....היא שאלה אם אני ארצה לבוא לפגישה עם הרופא או שאעדיף לקבל את התשובות בדואר....אמרתי דואר, היא אמרה שאם ארצה אחר כך לזמן פגישה עם הרופא אז אין בעיה ואוכל להתקשר אליה,

שאלתי אותה אם היא מבינה את התוצאות ותוכל בפחות או יותר להגיד לי אם זה יצא משהו או לא.........פאק, הכל יצא תקין, אני באמת נשברתי באותו רגע....כל כך ציפיתי כבר לתשובות וציפיתי שיגלו לעזאזל משהו. בסוף כלום...כאילו כל הנדודי שינה וכל העייפות וכל הקשיים בנשימה(מהאף) ועכשיו הכל תקין?! אני מרגישה רע בגלל זה.....רע מאוד,

אבל נחכה לקבל את התוצאות בדואר ואז אקרא מה כתוב אולי אוכל להבין יותר,

השבוע המעבר דירה התעכב קצת כי בעיקר לא היה לי זמן אז עברתי שלשום בלילה, כולה שלוש ארגזים קטנים ושתי מזוודות לא כזה סיפור הכל נכנס ברכב, הבית נחמד....קטן ונחמד..חדר וסלון ומטבח וטואלט ופינת אוכל, מתאים לי כלומר אני בנאדם לבד בית יותר גדול זה סתם שיט, אבל השכונה טובה ואני גרה בקומה ראשונה וזה טוב מבחינתי, לא סובלת לעלות במעליות!!

השבוע הלכתי לקניות קניתי טופו ריבה חמאת בוטנים ירקות הרבה, סויה...שיצאה מגעילה וקיבלתי זיכוי מהשרות לקוחות של שופרסל, ממ קרקרים שיצאו ממש רכים וטעימים
קיצור שום דבר מן החי ובעיקר התמקדתי על הירקות. חלב סויה של תנובה שהתגלה כלא משהו בכלל חוץ מעם נס קפה ששם דווקא הוא היה טעים, ניסיתי אותו עם דגני בוקר וזה היה פשוט גרוע..
קיבלתי כמה וכמה המלצות בנושא גם על חלב וגם על מוצרים שכדאי לי לצרוך, שבוע הבא אני אעשה את הקניות שלי בעדן טבע..יהיה מגניב,

הרגשתי די חלשה השבוע....הגוף התחיל לקרוס והרגשתי שאם אני לא אוכלת משהו בשרי אני פשוט מתמוטטת, עדיין לא הפסקתי לגמרי את הצריכה של מוצרים מן החי, אני מאמינה בדרך של לאכול מה שעושה לי טוב ואני לא חושבת שאני צריכה להפרד לגמרי ישר מהכל. לאט לאט, להרגיל את הגוף לאהוב דברים ולא להכריח אותו לאהוב דברים, זה חשוב. זהו

בישלתי את הטופו יצא זוועה..על הדרך גם נשרפתי מהסיר ראו תמונה, פשוט זה יצא מגעיל אני לא יודעת שמתי תבלינים ובישלתי עם בצל וסויה אבל..........טופו זה מגעיל! לפחות עבורי,

הלכתי על הקידום בעבודה בסוף ויהיה מה שיהיה, אולי זה לטובה בסוף.

השבוע היה את הקטע הזה שכולם שמים סלב שדומה להם בפייס....טוב זה היה בעיקר מצחיק כי הרוב ששמו שם בכלל לא דמו לאותו סלב, סתם עשו צחוק מעצמם, אני הגעתי למסקנה ששום סלב לא דומה לי כנראה שאני יותר מדי יפה בשביל שסלב יהיו דומים לי

ראיתי אתמול בלילה ממש מאוחר כי לא הצלחתי להרדם חיפשתי סרט ונפלתי על "בתול בן 40" וואלה אני זוכרת שמלא פעמים ניסיתי לראות אותו אבל תמיד משהו התפקשש, קיצור אתמול הכל הלך חלק וזה באמת סרט מצחיק נורא ושנון ובעיקר הסוף שהוא כל כך שמח ונכון....בסוף הוא הצליח למצוא את אהבתו ולהתייחד איתה....ולחשוב שהוא פאקינג חיכה לזה 40 שנה.....זה ממש מלבב, בקיצור די נהנתי ואני די בדעה שבאמת שווה לעשות את זה רק מאהבה או לא בכלל, כשזה נעשה מאהבה זה נעשה בצורה מיוחדת וטובה, כשזה סתם סטוץ' זה כזה לא שווה....די התרגשתי גם בסרט, מוזר אני לא ממש מתרגשת בסרטים. התרגשתי בסוף כשהוא מצא אותה והתחתן והם היו ביחד וכל זה..

התמונה זה הכוויה שקיבלתי מהסיר שבישלתי את הטופו, והשני זה תמונה של איפור עיניים שפעם ראשונה הנחתי ריסים מלאכותיות ואהבתי מאוד את התוצאה הכה הרמונית שיצאה, אז אמרתי נשתף

שיר...אוי טוב לא שמעתי הרבה השבוע מוזיקה אבל זה מבין היחידים ששמעתי יותר, https://www.youtube.com/watch?v=3YxaaGgTQYM

ממה שקראתי יש ממצאים מעניינים

את יכולה לנצח את הסבל ולהצליח לחיות די טוב
וזה מאוד יפה שהבנת שהתרגשת. יש לזה משמעות מעשית.

לגבי מעבדת השינה - זה שהכל יצא שם תקין, לא אומר שה-כ-ל באמת תקין. זה רק אומר שהבעיה לא שם.
חוץ מזה שממה שאת מספרת על הבריאות שלך, זה בהחלט יכול להשפיע
על שינה, אז אולי לא צריך ללכת לחפש רחוק..

מזל טוב על המעבר ועל התפקיד החדש בעבודה.
אני מקווה שזה יהיה עבורך התחלה חדשה בכל מובן ורק לטובה.

לגבי הטופו - לטופו אין טעם. בכלל. והמרקם שלו דווקא נחמד (בניגוד לסויה הגולמי שאני אישית לא אוהבת את המרקם שלה, אבל זה מאוד דומה למרקם של בשר ולכן חובבי הבשר לרוב מעדיפים אותה)
כל החוכמה בטופו זה לדעת בתוך אלו תבלינים ומוצרים לשים אותו.
יש לי ספר נהדר עם מתכוני טופו שאפילו מוגבלת בישול כמוני הצליחה לעשות ויצא ממש טעים, אז אני מאמינה שגם את יכולה למצוא ספר טוב ולהכין משהו ראוי.
כל הרעיון בטופו שהוא משביע אותך כמו בשר ולא משאיר אותך רעבה אחרי מנה צמחונית.
בנוסף, הוא עשיר מאוד
בסידן שזה בכלל מצויין עבורך. (ועם אפס כולסטרול!)
קיצר, זה רק עניין של ללמוד את המתכונים שטעימים לך עם טופו.

הכוויה לא נראת משהו - שמת עליה משחה כלשהי?

והשיר... טוב, מדהים כרגיל

כן הבעיות כנראה קשורות לחסרים וכל זה

אני מודעת לכך,

לגבי הטופו זה ....לא יודעת אני לא כאילו מרגישה שחסר לי בשר או משהו כזה וגם להשקיע עליו כל כך הרבה ובסוף לגלות שהוא יצא לא טעים(אמא טעמה ואמרה שטעים) אבל המרקם שלו...משהו במרקם שלו דוחה אותי, לא יודעת נראה כבר.

לגבי הכוויה זה סתם עוד כוויה לא משהו רציני לא שמתי כלום וזה מתחיל לעבור,זה לא כאב ממש רק בהתחלה זה צרב מעט ואחרי זה זהו,

ושמחה מאוד לראות שאהבת את השיר

טופו זה רק עניין של מרקם ולמצוא את הטיבול

שמתאים לך.
אם את לא אוהבת את המרקם שלו ואת מרגישה שחסר לך בשר, נסי את הסויה הגולמית.
יש לה מרקם שמאוד מזכיר בשר וגם לה אין ממש טעם.

רבוטה:
ממשיך לחץ. ואני כבר מותשת ובקושי מצליחה להזיז את עצמי. המזל הוא שהם לא שמים לב שאני לא במיטבי XD

הגירה:
משאבי אנוש הואילו בטובם סוף סוף לתת לי אישור עבודה עם כל הנתונים שאני צריכה (חוץ ממשכורת). שלחתי להם מייל שאני רוצה העתק של החוזה שלי – ולא היתה תגובה. אאלץ לנדנד להם שבוע הבא.
השלב הבא שגם תיסכל אותי היה ההמלצה. הבוס הבטיח לי שהוא ייתן לי המלצה אישית משלו, כשביקשתי שיחתום עליה הוא סרב בתואנה שהשם של מקום העבודה מוזכר תחת שם התפקיד שלו. אמרתי לו שזה קצת יהיה מוזר לאמר "מנהל מחלקה אוויאונית" ולא לציין "איפה".
הוא טען שזו ההוראה שכל המנהלים קיבלו, ולכן אין ברירה אלא לצנזר.
קולטים את הפרנואידיות שלהם?!?!?!??!?

אז נאלצתי להוריד את השם. בחייאת, מי יאמין להמלצה כזו?

אורחת בבית:
כרגיל כל חורף, הלטאות מחליטות שהבית שלי יותר נחמד. אני קומה שניה ואין לי מושג אין הן נכנסות (ואין חורים בגודל שלהן). בד"כ הייתי מוציאה אותן החוצה.
הפעם החלטתי להשאיר את הלטאה שמצאתי ולתת לה להרגיש "בבית" (יעני, "חיית מחמד"). כרגע היא כנראה מתחבאת מתחת למיטה. אבל הצלחתי לצלם אותה כשהיא יצאה להשתזף על הציור שלי. היא קטנה. בגודל של כ- 15 ס"מ

שיר:
נחשפתי לשתי להקות בנות קוריאניות שרוקדות ממש יפה. מסתבר שהן מפורסמות ביוטוב ויש להן מעריצים שלא מסתדרים אחד עם השני (סגנון "עפרה חזה" VS "ירדנה ברווזי").
הלהקות עושות cover לכל מיני שירים, וכמובן שאני מציגה פה את מה שעשו עבור גנגנסטייל. אתם תשימו לב שבבסיס התנועות זהות, אין לי מושג על סמך מה לקחו את צעדי הריקוד (אולי מאיזה הופעה חיה של גנגנסטייל).

1. Waveya – יותר "סקסית" בתנועות. פחות אחידה ונראה שרק הרקדנית הראשונה הכי בולטת ברמה המקצועית.

2. Black queen – פחות "סקסית" בתנועות ויותר היפ הופ (או איך שלא תקראו לסגנון הזה). תנועות אחידות, מדוייקות ועוצמתיות, ונראה שכל הרקדניות באותה רמה מקצועית (ממה שאני רואה שם ברקע, יתכן שהן בכלל לומדות בבית ספר לריקוד, ולכן אני לא מתפלא על המקצועניות) – אני יותר אוהבת אותן, כמובן

באסה עם העבודה

גם עם הממלצה וגם עם הלחץ...
איך זה שאין לך העתק של החוזה שלך איתם?
היית צריכה לקבל העתק במעמד החתימה.

האורחת שלך, אם אני מצליחה לזהות מהתמונה, זה חוטמן. לטאה נחמדה, רק מה היא אוכלת אצלך בבית?

לגבי הלהקות ריקוד: רק בשביל זה שהן רוקדות על העקבים האלה צריך להעריץ אותן!

אני חושבת שאני לא הייתי מצליחה אפילו לעמוד על עקבים כאלה

אין לי מושג מה היא אוכלת

הלוואי וידעתי. היא פשוט מסתובבת לה בבית ואני מקווה שהיא מוצאת מה לאכול אחרת היא תגווע ברעב ותאשים אותי (כאילו, אני הכרחתי אותה להכנס לבית?)

כן, גם אני לא מבינה איך הן מצליחות לרקוד ככה על עקבים. אני יכולה להבטיח לך שכל המשקל שלהן נמצא על כריות הרגליים ולא מחולק גם על העקב רק בגלל שאי אפשר לשמור עליו שיווי משקל. בחייאת. באמת להעריץ >.<

שלי...

קיבלתי שוב דו"ח תנועה על מהירות

אוווף! הרס לי את השבוע ודווקא כשהייתי יחסית במצב רוח טוב.

מהלחץ בעבודה די נמאס לי והתחלתי פשוט להתעלם.
ממשיך להיות 'שמח' ומעניין עם הבוס

נתקלתי בבעיה שאני לא מצליחה לפתור והיא הדבר האחרון שנשאר בפרוייקט שאני מנסה לסיים כבר כמה חודשים ויש עליו המון לחץ.
במשך כמה ימים ניסיתי לפתור את זה בכל הדרכים שאני מכירה וכלום

אני מיואשת...

העברתי הרצאה על א-מיניות באיג"י חיפה. היה נחמד.
חבר'ה ממש שקטים אז פשוט דיברתי בלי הפסקה

המבורגר, נראה לי שהיית צריכה לבוא לשם רק כדי להשתיק אותי מידי פעם..

מיד אח"כ הלכתי עם חבר גאה שגם בא להרצאה בתור תמיכה מורלית לאכול ולקשקש ובהמשך הצטרפו אלינו זוג חברים שלו.
היה משעשע ביותר.
מעבר לנושאי השיחה המעניינים, חשתי הנאה צרופה משיחה עם 3 זכרים שעוברים מלשון נקבה לזכר לפעמים תוך כדי משפט, כאילו אין בכלל הבדל בינהם.

הרגשתי בפעם הראשונה בחי (ברשת יוצא לי להתקל בזה הרבה), איך מוציאים מהעברית את כל השוביניזם המעצבן שלה.
אני צריכה יותר מפגשים כאלה

אויש. שוב פעם נסעת 150 קמ"ש בכביש של 70?

XDDDD
תזהרי שבסוף לא ישללו לך את הרישיון. כמה נקודות זה?

לגבי ההרצאה:
אני חושבת שפה לא היה צריך להפסיק אותך - המטרה מקדשת את האמצעים

אני אומר לך מתי יתחיל להיות באמת שמח עם הבוס - כשבאמת תתחילו ללכת מכות

128 בכביש של 90 - וזה אחרי מאמצים להיות ילדה

טובה ולנהוג לפי החוק. תאמיני לי...

למזלי זה לא מספיק בשביל לשלול רישיון.
פעם שעברה כשמצלמה תפסה אותי זה היה במהירות של שלילה, אבל בגלל שזה היה רכב חברה לא הזדהתי וככה הרישיון נשאר והקנס היה כפול...

הפעם הזדהתי, כי עדיף לי לקבל נקודות מאשר לשלם 1500 ש"ח נוספים (חוץ מהקנס עצמו..)

בחיי, הוא מת להרביץ לי והוא מפגין את זה בכל דרך אפשרית
בין אם זה בהרמת החפץ הראשון שנקרא בדרכו וסוג של איום להעיף אותו עלי ובן אם בתנועות באוויר של מכות.
האמת? לפעמים באמת מתחשק לי ללכת איתו מכות בסגנון של פעם אחת ודי להוציא את כל האגרסיות האלו.

בחיי שמאז הדו"ח שבו כמעט שללו לי את הרישיון

וניצלתי רק בזכות זה שזה היה רכב חברה, אני ממש מנסה להוריד את הרגל מהגז...
תאמין לי, בכביש שבו תפסו אותי, הייתי נוסעת בקלות גם יותר..

למעלה