שלי..
טוב השבוע סוף כל סוף טרחו להתקשר אליי מהמעבדת שינה ואמרו שהתוצאות הגיעו....היא שאלה אם אני ארצה לבוא לפגישה עם הרופא או שאעדיף לקבל את התשובות בדואר....אמרתי דואר, היא אמרה שאם ארצה אחר כך לזמן פגישה עם הרופא אז אין בעיה ואוכל להתקשר אליה,
שאלתי אותה אם היא מבינה את התוצאות ותוכל בפחות או יותר להגיד לי אם זה יצא משהו או לא.........פאק, הכל יצא תקין, אני באמת נשברתי באותו רגע....כל כך ציפיתי כבר לתשובות וציפיתי שיגלו לעזאזל משהו. בסוף כלום...כאילו כל הנדודי שינה וכל העייפות וכל הקשיים בנשימה(מהאף) ועכשיו הכל תקין?! אני מרגישה רע בגלל זה.....רע מאוד,
אבל נחכה לקבל את התוצאות בדואר ואז אקרא מה כתוב אולי אוכל להבין יותר,
השבוע המעבר דירה התעכב קצת כי בעיקר לא היה לי זמן אז עברתי שלשום בלילה, כולה שלוש ארגזים קטנים ושתי מזוודות לא כזה סיפור הכל נכנס ברכב, הבית נחמד....קטן ונחמד..חדר וסלון ומטבח וטואלט ופינת אוכל, מתאים לי כלומר אני בנאדם לבד בית יותר גדול זה סתם שיט, אבל השכונה טובה ואני גרה בקומה ראשונה וזה טוב מבחינתי, לא סובלת לעלות במעליות!!
השבוע הלכתי לקניות קניתי טופו ריבה חמאת בוטנים ירקות הרבה, סויה...שיצאה מגעילה וקיבלתי זיכוי מהשרות לקוחות של שופרסל, ממ קרקרים שיצאו ממש רכים וטעימים
קיצור שום דבר מן החי ובעיקר התמקדתי על הירקות. חלב סויה של תנובה שהתגלה כלא משהו בכלל חוץ מעם נס קפה ששם דווקא הוא היה טעים, ניסיתי אותו עם דגני בוקר וזה היה פשוט גרוע..
קיבלתי כמה וכמה המלצות בנושא גם על חלב וגם על מוצרים שכדאי לי לצרוך, שבוע הבא אני אעשה את הקניות שלי בעדן טבע..יהיה מגניב,
הרגשתי די חלשה השבוע....הגוף התחיל לקרוס והרגשתי שאם אני לא אוכלת משהו בשרי אני פשוט מתמוטטת, עדיין לא הפסקתי לגמרי את הצריכה של מוצרים מן החי, אני מאמינה בדרך של לאכול מה שעושה לי טוב ואני לא חושבת שאני צריכה להפרד לגמרי ישר מהכל. לאט לאט, להרגיל את הגוף לאהוב דברים ולא להכריח אותו לאהוב דברים, זה חשוב. זהו
בישלתי את הטופו יצא זוועה..על הדרך גם נשרפתי מהסיר ראו תמונה, פשוט זה יצא מגעיל אני לא יודעת שמתי תבלינים ובישלתי עם בצל וסויה אבל..........טופו זה מגעיל! לפחות עבורי,
הלכתי על הקידום בעבודה בסוף ויהיה מה שיהיה, אולי זה לטובה בסוף.
השבוע היה את הקטע הזה שכולם שמים סלב שדומה להם בפייס....טוב זה היה בעיקר מצחיק כי הרוב ששמו שם בכלל לא דמו לאותו סלב, סתם עשו צחוק מעצמם, אני הגעתי למסקנה ששום סלב לא דומה לי כנראה שאני יותר מדי יפה בשביל שסלב יהיו דומים לי
ראיתי אתמול בלילה ממש מאוחר כי לא הצלחתי להרדם חיפשתי סרט ונפלתי על "בתול בן 40" וואלה אני זוכרת שמלא פעמים ניסיתי לראות אותו אבל תמיד משהו התפקשש, קיצור אתמול הכל הלך חלק וזה באמת סרט מצחיק נורא ושנון ובעיקר הסוף שהוא כל כך שמח ונכון....בסוף הוא הצליח למצוא את אהבתו ולהתייחד איתה....ולחשוב שהוא פאקינג חיכה לזה 40 שנה.....זה ממש מלבב, בקיצור די נהנתי ואני די בדעה שבאמת שווה לעשות את זה רק מאהבה או לא בכלל, כשזה נעשה מאהבה זה נעשה בצורה מיוחדת וטובה, כשזה סתם סטוץ' זה כזה לא שווה....די התרגשתי גם בסרט, מוזר אני לא ממש מתרגשת בסרטים. התרגשתי בסוף כשהוא מצא אותה והתחתן והם היו ביחד וכל זה..
התמונה זה הכוויה שקיבלתי מהסיר שבישלתי את הטופו, והשני זה תמונה של איפור עיניים שפעם ראשונה הנחתי ריסים מלאכותיות ואהבתי מאוד את התוצאה הכה הרמונית שיצאה, אז אמרתי נשתף
שיר...אוי טוב לא שמעתי הרבה השבוע מוזיקה אבל זה מבין היחידים ששמעתי יותר,
https://www.youtube.com/watch?v=3YxaaGgTQYM