סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

דברים טובים...
דברים רעים...
מה עשיתם ומה לא...

שיר!

שיהיה סוף שבוע מצויין, באופן ציני ומודע לעצמו.

שלי..

לא יודעת המילה הזו "שלי" מצחיקה אותי לפעמים אבל לא משנה,

אממ השבוע עבר די רגיל, בעבודה יש כמה שינויים שאני עדיין שוקלת אם לעבור אותם או לא.

נפגשתי השבוע עם אמא ביום רביעי בבוקר אחרי העבודה..דיברנו והבנתי מימנה שההליך הזה לא יתאפשר בזמן הקרוב(חודשים) בכל מקרה לא סמכתי עליה במאה אחוז וזה בסדר. הצלחתי למצוא דירה במקום טוב יחסית הביניין הדיירים הכל בסדר, לא פאר אבל בטח שלא שכונות עוני או לא שכונות לא טובות וגרועות. אבל משהו קרה אני פתאום שוקלת להכניס שותף(כן, שותף לא שותפה) אבל אני לא בטוחה לגבי זה כי בחיים שלי לא הייתי עם שותפים ומפחיד אותי שהצד השני יתקרצץ עליי ובגלל זה אני המחשבה הזו רק קפצה לי לראש עדיין לא חשבתי על זה לעומק.

השכירות 2800 שקל בחודש פלוס הוצאות זה יגיע ל-3 וחצי בערך, אווףף זה מצב לא קל אבל אין מה לעשות זה או לגור בצורה נורמלית יחסית או לגור עם הומלסים ונרקו וכו', ואני לא מוכנה לרדת לרמות נמוכת מאוד. אז הדירה הזו היא האופציה האחרונה ואני מקווה שיהיה טוב בסוף לא יודעת. קשה לי לתכנן יותר מדי אני אפילו לא יודעת מה יהיה עוד חודש או שבוע

המצב הבריאות מדרדר מיום ליום, הראייה מדרדרת ואני יודעת את זה הרבה זמן אבל...משום מה נתתי לזה לעבור ולעבור, אני לא מסוגלת לעבור בדיקת עיניים זה סיוט..עם המכשירים והחומר ששמים אני מעדיפה לחיות ככה מאשר לעבור אותה

בישלתי קצת השבוע, אחרי כמה חודשים טובים שלא העזתי כמעט להתקרב למטבח הצלחתי לבשל מרקים ודגים ותבשיל הודו, ממ כן ויצא לי טוב רק שנשרף קצת
נו לא משנה נשרף מעט הוספתי מים ובישלתי עוד קצת אבל תכל'ס, יצא כמו חמאה

ניסיתי השבוע לשמוע קצת יותר את EPICA וגיליתי שרוב השירים שלהם לא כאלה לטעמי, חוץ מ-ANGL OF DEAD ו-Cry For The Moon אז לא יודעת אני בעיקר השנה נפתחתי לסגנונות שפעם הייתי די נגד אבל גם לאהוב כמה שירים מספיק, לא חייב לאהוב הכל

בקיצור השבוע עבר ככה, ואני ממשיכה לחפש את עצמי לנסות לאזן דברים בחיי, לא תמיד זה עובד...העייפות התשישות........הסחרחורות האיבוד שווי משקל החוסר ריכוז הכל ביחד תוקף אותי ומביא אותי למצבים של טוטאל לוס,

אתמול ראיתי את הסרט יום שישי ה-13 זה שיצא ב-2009 נראה לי הגרסה האחרונה שיצאה. ואומנם זה נטו נוסטלגיה להזכר אבל היה שם שחקן אחד שממש כאב לי הלב כשג'ייסון הרג אותו...לא יודעת למה כאילו כולם שמתו זה לא הזיז לי אבל משהו בבחור הזה.........כאילו לא היה מגיע לו למות הוא היה כזה מתוק ועדין וכאילו למה?!

אממ השבוע השתמשתי במסכה שקיבלתי בגלאם פרימייר..וקרה משהו מוזר כלומר זה מסכה שמניחים אותה ישירות היא באה מוכנה כבר בצורה של פנים כזה ורק צריך להניח אותה שתיהיה על הפנים...קיצור צילמתי את זה כאילו ברור, ואז הבנתי שאני מזעזעת שם ונראית כמו איזה דמות שלקוחה מסרט אימה...האמת כשהראתי את זה לאנשים(קרובים) הם די נבהלו ולא הבינו מזה לעזאזל.....קיצור החלטתי לעלות את זה בתור יצירת השבוע שלי כי בחיים שלי כנראה שלא אראה כך שוב

שיר? דווקא ביום שלישי מצאתי שיר שחיפשתי הרבה זמן ורק עכשיו מצאתי http://www.youtube.com/watch?v=hN5X4kGhAtU

niwo

New member
בדיקות עיניים זה לא דבר כזה נורא

כשמרכיבים משקפיים עם מספר שמתאים לך, פתאום הכול הופך להיות HD.
אני בעצמי צריך לעבור שוב בדיקת עיניים, כיוון שהמספר שלי עלה (בערך מוחלט).

המסיכה הזו היא כזה דבר אפי.
אני חושב שאח שלי יהיה שמח לקבל מתנה כזו ליום ההולדת.

אממ אני שמה משקפיים

24/7 חוץ משינה וכשאני חופפת שיער(כן, גם במקלחת רגילה המשקפיים עליי) פשוט אני חוששת שהמספר עלה כי אני לפעמים רואה מטושטש וכל זה ...אבל אם ישימו לי את החומר הזה אני ארצה להתאבד! שמעתי שזה חוויה נוראית,

אבל אולי רק לבדיקה אם המספר עלה לא חייב לשים את החומר..?

לגבי המסכה-זה מסכת יופי..כלומר טיפוח ולא מסכה של משחק או פורים וכו', אבל היא בהחלט הפכה(עם עריכה כמובן) לאטרקציה לגמרי

niwo

New member
אם זה יקל עלייך את התחושה

אני לא זוכר ששמו לי חומר מסויים בעיניים כשהמספרים עלו.

תודה..עשית לי טוב על הלב

אתה צודק, נזכרתי שרק בדיקת עיניים רגילה שמים את החומר, למספר זה בדיקה שונה ואין צורך באמת בחומר.

רבוטה:
עברתי ביום חמישי את שלב הראשון של הרישיון

שלב זה כלל את כל התכנון של אפליקציה, דרישות וכולי (AKA: "מסמכים"). היה גם קצת עניין של הקוד, אבל בגלל שהאפליקציה שלי היא ברמת בטיחות הכי נמוכה (יעני, בכלל לא מסוכנת), אז לא היה צריך לבדוק הרבה דברים, מה שהקל על כל התהליך, חחח.

שלב שני יהיה על בדיקות של התוכנה ולראות שכל הדרישות לתוכנה מכוסות ע"י בדיקות, וכו'...
לא יודעת מתי זה יהיה. מקווה כמה שיותר רחוק.
בנתיים, אני ממשיכה לתקן את הבאגים שיש לי – מה שהכי כיף לעשות!

הגירה:
הבוס ברח לשבועיים לחופשת סקי. הוא לא טרח להסתכל על ההמלצה שהסוכנת כתבה וכמובן לא שאל את משאבי אנוש לגבי האישור עבודה.
לפני שברח שאלתי אותו מה קורה והוא ביקש שאזכיר לו שוב לכשיחזור...

אוף, מי היה מאמין שזה מה שיעכב אותי. אולי כבר עדיף לאמר להם בפרצוף שאני רוצה להגר ורוצה המלצה וזהו... אסתכן בנקמנות ה"עסקית" שלהם.

תפריט:
התחלתי לאכול עפ"י התפריט שהנטורופטית נתנה לי. קניתי לחם שיפון עם כל מיני דברים מוזרים בפנים (חבילה מרובעת כזו של 6 פרוסות גדולות שעולה מליון שקל).
בעקרון זה היה נחמד אבל גרם לי לכאבי בטן. שותפה לעבודה הציעה שאולי אני לא שותה מספיק אחורי זה – אני לא בטוחה שזה מה שגורם לכאבים.
בכל אופן, קניתי ספר בישול לגברים "גם אבא יכול" בהמלצתה של אחותי הקטנה. היא טענה שיש בו "הוראות מאוד פשוטות וברורות וכל מה שצריך זה לעקוב אחריהן – בול בשבילי". לצערי התבדיתי, אני עדיין לא אוהבת שכותבים לי "להוסיף מלח ופלפל" כשלא ברור לי מהן הכמויות.
אבל אני לא אחזיר אותו, אולי בכל זאת יצא מזה משהו טוב.

חלק מהתפריט זה ארוחות ביניים של פירות יבשים (ללא סוכר כמובן). אז, עשיתי קניה של כל מיני פירות יבשים טעימים, ומכיוון שזו היתה קניה יקרה (70 ₪! >.<) המוכר החליט לתת לי מתנה שקית עם זעתר מאוד טעים. איזה חמוד

שיר:
במקום שיר, אני מציגה מצבים מצחיקים עם חיות

Funny Animals

Brombit

New member
כשאבא שלי רואה ספר שכתוב בו

"להוסיף מלח ופלפל", הוא יכול להעיף אותו באותו רגע

הוא צריך הוראות מדויקות.
כמה מלח? כפית מלח? איזה סוג של כפית? אולי תגידו כמה גרם ואני אלך למעבדה לשקול? (זרמתי עד הסוף
)
פרוסות דקות? באיזה עובי בדיוק?
עגבניה גדולה? באיזה קוטר?

niwo

New member
כמוני

אני חייב שהכול יהיה ברור.
אני חייב לדעת האם חימום המים מתבצע בסיר ורק לאחר מכן מוסיפים את "המזון" אותו רוצים לבשל, או שמא, שופכים את המים והמזון יחדיו לסיר ואז מחממים.
במשך כמה דקות מחממים? עד לאיזו טמפרטורה (לעזאזל עם ה'אש הנמוכה' הזו!! מה זו אש נמוכה? ומה עם כיריים חשמליות? מה הטמפרטורה הממוצעת שרוצים להגיע אליה?).
האם מחממים עם מכסה או בלעדיו? מורידים את המכסה באיזה שהוא שלב?

אין טווחי שגיאה. כלום. איך אני יכול לעבוד עם הוראות לא ברורות?

queen helen

New member
ברור לך שזה לחלוטין לא רלוונטי

האוכל יצא טעים כך או אחרת...

Brombit

New member
גם אני ניסיתי

בעצם, עשיתי לפי הוראות מדויקות ועדיין לא יצא טוב

Brombit

New member
וכמו שכבר נאמר

זה לא שאנחנו לא צריכים הוראות מדויקות, זאת את שיודעת להכין טוב