סיכום שבועי

זה בגלל שאכלת יותר מידי שוקולד

שמחה שהתקשורת בניכם התחדשה. מה שמעניין אותי לדעת, זה למה הוא נזכר בך פתאום אחרי 5 שנים...

niwo

New member
זה די היה מפתיע למען האמת.

אבל אני יכול להבין פחות או יותר.
יש לנו חבר משותף עמו עדיין נשארנו בקשר. היינו מעין שלשת חברים הכי טובה.
לא מזמן פתחתי חשבון סקייפ, והחבר המשותף הוסיף את אותו חבר מחו"ל בחשבון שלי.
אני לא משתמש הרבה בסקייפ, אבל בשבועיים האחרונים יצא לי להיכנס לסקייפ לשם תיאום כמה דברים עם אנשים.
גם הוא היה מחובר. היססתי האם לשלוח לו הודעה או לא. אבל די חששתי מה לומר לו.
ביום שבת הייתה היום הולדת שלי. ולכן הוא שלח לי הודעה למזל טוב.

Brombit

New member
45ט89הו958טוצ?!?!

התחלתי להירשם ללימודים. מקום אחר צריך לשלוח לי אימייל שאומר מה אני בדיוק צריכה לשלוח. אבל כבר עברו "כמה ימים" שאמורים לעבור עד שישלחו, ובעקרון אני צריכה לשלוח את המסמכים תוך 10 ימים...
אולי אתקשר לברר בטלפון שנתנו לי.
חוץ מזה קבעתי פגישה בעוד מקום. עכשיו חשבתי להזיז אותה טיפה כדי ללכת לחוג שזנחתי, אשאל מחר.

יצא שעבדתי רק יום אחד השבוע. השותף הרגיל היה במבחן. השותפה המחליפה החדשנית היתה חולה לצערי, אז הייתי שוב עם השותף המחליף הרגיל.
בקיצור היו לנו שתי הפסקות ענקיות, ולא יותר מדי מה לעשות. בראשונה הלכנו הרבה עד שמצאנו מקום עם אוכל. אני התענגתי על פלאפל כהרגלי, הוא הסתפק בתה.
בהפסקה השניה התיישבנו במסעדה ודיברנו הרבה, בין השאר על פוליטיקה
(ולא רבנו!
). היה כיף. חוץ מזה היה שם אביגדור ליברמן, אהבת חיי
כי זאת מסעדה מפורסמת שמושכת אנשים גם מישובים אחרים. ריכלנו עליו טיפה, בשקט.

בשבוע הבא יהיו רק קצת השלמות, ואז מסיימים עם הסקרים באשדוד. אמרו לנו שבעוד חודש נוכל לעבוד ברשל"צ אם נרצה.

הזמנתי עוגה טבעונית ליום ההולדת (חגגנו אצל סבתא היום, התאריך עוד שבוע), והיא לא משהו :/
אבל כשבאתי לקחת אותה גם אכלתי על הדרך פסטה מהממת

סוף סוף אזרתי אומץ להתחיל לכתוב למוזיקאי ההוא. וכשכבר התחלתי, זה היה ממש פשוט- תוך שעתיים (עם הפסקות) כמעט סיימתי (כמה טיוטות). למחרת (או אחרי יומיים?
) שיניתי משהו בעקבות התפתחות נפלאה. המכתב הפך להיות כל כך מפרגן, מחמיא ושמח, שבלי להילחץ פשוט שלחתי אותו D:
עכשיו אני כל פעם חושב "אולי החלק הזה לא היה טוב? אולי לא הייתי צריכה להוסיף את זה?", אבל תכל'ס נראה לי שזה סתם פחד, ואין במכתב שום דבר טיפשי / מעליב / מביך.

התלבטתי ממש לגבי ההצבעה. חשבתי שאני סגורה על משהו, ואז מישהו נתן לי רעיון אחר לגמרי שנראה לא פחות טוב, ובלבל אותי. בסוף לא היה לי כוח להתלבט יותר והלכתי על התכנית המקורית.
איכשהו כשהצבעתי הרגשתי לא נוח, כי לא הייתי הכי שלמה עם הבחירה (לא שיש מפלגה מושלמת...), אז התכופפתי כדי שלא יהיה שום סימן, וסיימתי את הסיפור הכי מהר שיכולתי.
כצפוי אבא לא הצביע ("מה הסיכוי שזה ישפיע?" "לא שווה את הטרחה") למרות שהוא בא ללוות אותי...

אין שיר. שמעתי רק שירים ש"החזרתי מהמתים", ושירים שאני בספק לגבי האהבה שלי אליהם (טלנובלה ממש
). וגם היו ימים שלא שמעתי בכלל.

Brombit

New member
כן D:

אבל קודם כל שיגיב

הוא גם עסוק, וגם יש לו ים של מכתבים שמחכים בתור...

אסור3

New member
אז סיכום ראשון!!:)

כי אני חיבת לפרוק ואין לי לאן..

טוב:
סופסוף קניתי בליזר!! וגם כמה סוודרים.. וחולצה!
סיפרתי לאמא שאני לא דתיה, אבל אני לא בטוחה כמה זה טוב..
היא נהיתה עצובה ודיברנו על זה ממש קצת, חשבתי שנדבר יותר.
חשבתי גם שיהיה יותר תחושת שחרור מלספר, אבל סך הכול זה משהוא שרציתי לעשות כבר כמה זמן.

רע:
חברה טסה..:(
ובעיקר; דיברתי השבוע עם חברה ואז אמרתי שניצחתי גבר בהורדת ידיים והיא התפעל, ואז זרקתי, אם את רוצה להיות בסטריוטיפים אז הוא גם הומו.. והיא הגיבה מזעזע!!
יש לך חברים הומואים?! למה? זה לא טבעי! זה נגד הדת! אני לא מתחברת לזה!.....
אז הרצתי לה שכלום לא טבעי כיום ואם היא רוצה טבעי היא תמות מרעב ושכל היחסים הם מגעילים באותה מידה.. וזה נגד הדת בדיוק כמו חילול שבת ואני לא רואה אותה ככה יוצאת נגד כל חילוני/ה.
ומה קשור להתחבר? את לא צריכה להיות גאה.. ואם יש לך חברים שיוצאים מהארון אז תנתקי קשר? ואז היא ענתה שהיא לא יודעת..
אני מקווה שעכשיו היא קצת פחות אנטי. בחיי לא שיערתי שהיא ככה קסנופובית והומופובית! (זה גם התבטא בהערה על נושא אחר.)
אני גם מקווה שהיא לא מקשרת אותי עכשיו ללהט"ב..(בהנחה שהיא יודעת מה זה להט"ב וזה בכלל לא בטוח.) נראה אם היא תשאל על זה בעתיד..
אני לפחות יכולה להיות בטוחה שלא יזהו את הסיפור הזה איתי.. (בהנחה שמי ששמע את השיחה לא גולש בפורם.)

שיר:
http://www.youtube.com/watch?v=FxIs7pbg0As

שבוע טוב!

ברוכה הבאה לקבוצת הדתל"שיות

גם לי היו אמרות "שפר" כמו לחברה שלך לפני שחוויתי את ההארה. אמנם לא עד כדי כך קיצוניות אבל גם אני טענתי שזה "מנוגד לטבע". אח, הטימטום של פעם. נוסטלגיה

מה שמזכיר לי שהיתה לי חברה דתייה, שהיתה דתייה רק כשזה נוח לה. היא עישנה בשבת, שכבה עם החבר הראשון שלה בגיל 18 (איפה החתונה! אוי גוועלד!) וכמובן שהחבר בכלל לא היה יהודי אלא בן-דוד (ירחם השיים) וכשראו שאין עתיד לשניהם (כי הוא לא יתגייר והיא לא תתאסלם) הם נפרדו והיא התחילה לצאת עם בחורים כשלפחות אחד מהם היא שכבה בדייט הראשון על הספסל תמורה כסף (שכחתי לציין שהיא אהבה סקס?)
אז, זנות אינה מנוגדת לדת (למרות שיהיו כאלה שיטענו שיש בעיית טומאת נידה וכל עוד לא היטהרה במקווה, אז "גוועלד"), אבל לא לקיים "שבת" כהגדרת הדתיים כיום, זה יותר חמור

וכן, כשהיא שמעה שאני מציירת בשבת - אוי וואוי. איזו אכזבה. כמובן שהתאפקתי לא לקטול אותה חזרה על הצביעות.
בסוף הקשר נותק (תודה להשיים) בגלל שלא עמדתי בציפיות שלה.
בהחלט הדיר שינה מעיני למשך... שתי שניות

אסור3

New member
חח רק אני בתור דתיה לא באמת היה אכפת לי

מה אחרים/ות עושימ/ות?
ברוכות הנמצאות!

יש לי חברה קצת דומה לשלך, כלומר, היא אומרת שהיא דתיה אבל לא ממש שומרת שבת ונגיעה(טוב, נגיעה זה פחות מדד).. אבל הרבה פחות דרסטית, ופחות סגורה מחשבתית (זו אני הסגורה מחשבתית, כי עכשיו היא לא דתיה! גם אם בעתיד היא תהיה, היא לא שומרת שבת, מה דתי בזה?!)
והחברה שלך הזויה!

ובאמת לפי הדת לא צריך להתחתן, רק להיטהר, מוזר..
ועכשיו אסור ללכת למקווה אם לא נשואות, ולגברים מותר חופשי.. מחשיד.. אבל מי רוצה בכלל מקווה? פויה!
(ומי רוצה סקס?)

ד.א.
גם אני מעריצה את השיים הזה שלך ונראה שאת בקשרים טובים איתו אז תמסרי לו שיש מספיק חיות ושלא יברא עוד. הולך?

alphac

New member
שבוע קיצי

היה ממש נחמד לזכות ליום חופש שמשי באמצע השבוע..
לא אתנגד למלא את חובתי שוב כאזרח

סופ"ש בקולנוע הוא תמיד סבבה.. ושבת בבוקר בפארק עם ספר שמש וכמובן חשוב מאוד צל!

http://www.youtube.com/watch?v=GIByyi2_-6Y

למעלה