שלי..
לא יודעת המילה הזו "שלי" מצחיקה אותי לפעמים אבל לא משנה,
אממ השבוע עבר די רגיל, בעבודה יש כמה שינויים שאני עדיין שוקלת אם לעבור אותם או לא.
נפגשתי השבוע עם אמא ביום רביעי בבוקר אחרי העבודה..דיברנו והבנתי מימנה שההליך הזה לא יתאפשר בזמן הקרוב(חודשים) בכל מקרה לא סמכתי עליה במאה אחוז וזה בסדר. הצלחתי למצוא דירה במקום טוב יחסית הביניין הדיירים הכל בסדר, לא פאר אבל בטח שלא שכונות עוני או לא שכונות לא טובות וגרועות. אבל משהו קרה אני פתאום שוקלת להכניס שותף(כן, שותף לא שותפה) אבל אני לא בטוחה לגבי זה כי בחיים שלי לא הייתי עם שותפים ומפחיד אותי שהצד השני יתקרצץ עליי ובגלל זה אני המחשבה הזו רק קפצה לי לראש עדיין לא חשבתי על זה לעומק.
השכירות 2800 שקל בחודש פלוס הוצאות זה יגיע ל-3 וחצי בערך, אווףף זה מצב לא קל אבל אין מה לעשות זה או לגור בצורה נורמלית יחסית או לגור עם הומלסים ונרקו וכו', ואני לא מוכנה לרדת לרמות נמוכת מאוד. אז הדירה הזו היא האופציה האחרונה ואני מקווה שיהיה טוב בסוף לא יודעת. קשה לי לתכנן יותר מדי אני אפילו לא יודעת מה יהיה עוד חודש או שבוע
המצב הבריאות מדרדר מיום ליום, הראייה מדרדרת ואני יודעת את זה הרבה זמן אבל...משום מה נתתי לזה לעבור ולעבור, אני לא מסוגלת לעבור בדיקת עיניים זה סיוט..עם המכשירים והחומר ששמים אני מעדיפה לחיות ככה מאשר לעבור אותה
בישלתי קצת השבוע, אחרי כמה חודשים טובים שלא העזתי כמעט להתקרב למטבח הצלחתי לבשל מרקים ודגים ותבשיל הודו, ממ כן ויצא לי טוב רק שנשרף קצת
נו לא משנה נשרף מעט הוספתי מים ובישלתי עוד קצת אבל תכל'ס, יצא כמו חמאה
ניסיתי השבוע לשמוע קצת יותר את EPICA וגיליתי שרוב השירים שלהם לא כאלה לטעמי, חוץ מ-ANGL OF DEAD ו-Cry For The Moon אז לא יודעת אני בעיקר השנה נפתחתי לסגנונות שפעם הייתי די נגד אבל גם לאהוב כמה שירים מספיק, לא חייב לאהוב הכל
בקיצור השבוע עבר ככה, ואני ממשיכה לחפש את עצמי לנסות לאזן דברים בחיי, לא תמיד זה עובד...העייפות התשישות........הסחרחורות האיבוד שווי משקל החוסר ריכוז הכל ביחד תוקף אותי ומביא אותי למצבים של טוטאל לוס,
אתמול ראיתי את הסרט יום שישי ה-13 זה שיצא ב-2009 נראה לי הגרסה האחרונה שיצאה. ואומנם זה נטו נוסטלגיה להזכר אבל היה שם שחקן אחד שממש כאב לי הלב כשג'ייסון הרג אותו...לא יודעת למה כאילו כולם שמתו זה לא הזיז לי אבל משהו בבחור הזה.........כאילו לא היה מגיע לו למות הוא היה כזה מתוק ועדין וכאילו למה?!
אממ השבוע השתמשתי במסכה שקיבלתי בגלאם פרימייר..וקרה משהו מוזר כלומר זה מסכה שמניחים אותה ישירות היא באה מוכנה כבר בצורה של פנים כזה ורק צריך להניח אותה שתיהיה על הפנים...קיצור צילמתי את זה כאילו ברור, ואז הבנתי שאני מזעזעת שם ונראית כמו איזה דמות שלקוחה מסרט אימה...האמת כשהראתי את זה לאנשים(קרובים) הם די נבהלו ולא הבינו מזה לעזאזל.....קיצור החלטתי לעלות את זה בתור יצירת השבוע שלי כי בחיים שלי כנראה שלא אראה כך שוב
שיר? דווקא ביום שלישי מצאתי שיר שחיפשתי הרבה זמן ורק עכשיו מצאתי
http://www.youtube.com/watch?v=hN5X4kGhAtU