סיכום שבועי

orald

New member
ידוע לי שהסיכוי עם מח"ש אפסי, אבל סימבולי.

מקווה שאוכל להגיש את התביעה האזרחית, שהיא יותר חשובה מעשית(ונקמתית) מבחינתי, ושתצליח כמובן.

בהצלחה לך ולזוגתך עם העבודה החדשה

וכמובן גם בזוגיות

ולגבי זה:
"וכמובן, מעוצבנת קשות על האידיוטים שמפוצצים רכבים ברחוב כשאני צריכה ללכת לסידורים דחופים, במקום להתכנס במקום אחד ולירות אחד על השני עד שרק אחד יצא בחיים."
אני כבר מזמן טוענת בכל וויכוח על מיסוד הזנות, שהרבה קודם צריך למסד את הרצח.
קודם כל, זה היה הפשע הראשון בהיסטוריה. (קין והבל - זוכרים?)
אז עם כל הכבוד לזה שזנות היא "עבודה" עתיקת שנים, הרצח היה כאן עוד קודם ואני חושבת שמגיע לו זכות ראשונים.
דבר שני, ברצינות, תחשבו כמה זה יחסוך עם הרציחות יהיו ממוסדות:
1. אין רצח של אזרחים תמימים שלא קשורים לאירוע. רק מי שאמור להרצח - נרצח.
2. הכל יהיה הרבה יותר נקי!! בלי דם על המדכות, בלי פיצוצי מכוניות וחנויות. נקי! אפשר לסגור את מושא הרצח מראש בתוך הקים האלה של המשטרה שעוטפים בהם גופות ואז לירות יריה אחת מכוונת ישר ללב וזהו.
גם לנרצח זה יהיה יותר מהיר וחסל.
3. כמו שאוהבים לומר על זנות: פיקוח פיקוח פיקוח! ועוד פיקוח! רק ככה נוכל לוודא שמי שנרצח רוצה באמת להרצח. אחרת סתם ירצחו פה כל אחד שירצו. ככה אפשר יהיה לוודא עם הבחור שהוא באמת רוצה למות מרצח. בנינו, הרי יש אנשים שרוצים באמת למות ועל תגידו לי שלא. כי אני מבטיחה למצוא לכם כמה שיודו בפני מי שיבקש, גם בכנסת, על רצונם העז למות. ויפה שעה אחת קודם...

queen helen

New member
השבוע שלי

בעבודה נע בין בסדר למעצבן.
ביום שלישי (המבול וכל זה) הבוסית הודיעה שהולכים הביתה ב1:30 כדי לא להסחף בנהר איילון.
כך יצא שהגעתי לפני הפקקים של הבוקר (אחרים טענו שלקח להם 4 שעות להגיע, במקום חצי שעה), עזבתי לפני הפקקים של אחה"צ, והבנתי שכולם פיברקו פקקים כדי שהם יוכלו לשרוץ מתחת לפוף 3 שעות נוספות.

יום אחרי זה הבוסית אמרה שאם המצב נשאר מטורף כשהיה אז לא להגיע. אני ושתי הנחמדות הגענו, המעצבנת "עבדה מהבית", וכולם היו מרוצים עד הגג.
בכלל - בניגוד לדעת הרב פה, החורף הזה מצויין!

שיעור צילום אי שם בטבע נדחה ביום רביעי (היום הכי קר), במקום זה המורה הוסיף שיעור נוסף על חשבונו. ייייפיייייי....
היה שיעור ממש טוב, למדנו לצלם ברקים. עכשיו רק צריך לחכות שהחורף יחזור.
אתמול היה שיעור צילום שקיעה. עד שאני אלמד לעשות HDR בפוטושופ שיש לי, תצטרכו להסתפק בתמונות קיטש, אבל לא קיטש מהמם ומחליא מרב יופי.

כמה חברות מהעבודה הביאו לי בגדים ישנים. מסתבר שביחס לאנשים אחרים אני ממש ממש שמנה.

שיר של חורף

hdpe

New member
שבוע 20

בשעה טובה סיימתי השבוע 20 שבועות של הריון. חצי דרך כבר עברה בשלום. קצת לפני ראש השנה נכנסתי להריון בעזרת רופאה מדהימה במעבדת הפוריות של הדסה הר הצופים וכל זה בשביל זוג שלא יכול להביא ילדים. בעוד 20 שבועות בערך אלד את התינוק ואמסור אותו חזרה לאביו ואמו האמיתיים.
זה היה השבוע שלי.

אני מעריצה כל אישה שמסוגלת להיות בהריון

בשביל אחרים.

מקווה שעבר לך בשלום וגם הלידה תעבור בקלות.

hdpe

New member
תודה רבה!

זה מאד חשוב לי לקבל תמיכה כזאת. אני אישית חושבת שכל אישה שיכולה צריכה לעשות זאת ולעזור לאחרים לממש את הפלא הזה שהחיים נתנו לנו. לצערי יש גם כאלה שלא חושבים כך ורואים את זה כמו מכירת הרחם. אני בטוחה שאחרי הלידה אני אשאר עם סיפוק גדול על כך שבזכותי קיים ילד בעולם שהיה קפוא עד לפני מספר חודשים.
שיהיה שבוע טוב, ושוב תודה על התמיכה.

מוכרחה לציין שאני מבינה גם במשהו את אלו שחושבים שיש כאן מכירה של רחם.
ברגע שיש כאם התערבות של כסף, זה הופך להיות קר נוח לניצול שצריך מאוד להזהר בו.
אבל אני מכירה מספיק מקרים שבהם זה נראה לי לחלוטין מתנה כמו שאת מתארת.
מקרה לדוגמא, הוא מקרה של אחות שעשתה את זה למען אחותה.

מותר לשאול איך בכלל הגעת לזה? יש לך ילד/ה משלך?

hdpe

New member
איך הגעתי?

קודם כל החוק בישראל לא מאפשר לכל אחת. יש קריטריונים ברורים שחלק מהם: אין קרבה משפחתית בין ההורים לפונדקאית, הפונדקאית חייבת להיות אמא לילד אחד לפחות וחד הורית למרות ששינו את החוק וגם נשואות יכולות כיום. גם התשלום מוגדר בחוק. לא מאפשרים לעשות צעד כזה ללא תשלום. כמובן שהתשלום הוא סימלי ואי אפשר להתעשר ממש מזה. זה פיצוי על אי הנוחות המלווה בתהליך, על הזמן שהאישה מקדישה (באותו זמן יכולתי ללדת ילד משלי). אני אישה שאוהבת ילדים אבל גם אוהבת את ההריון עצמו. אני מרגישה שכל זמן שאני לא בהריון אני מפסידה משהו. לכן בחרתי לחלק את המתנה שהטבע נתן לי ולהקדיש הריון אחד למשפחה אחרת. הרי ילד נוסף לעצמי אני אוכל להביא אחר כך. במקרה שלי ניתקלתי במודעה שהמשפחה פירסמה, והתקשרתי ומאז אנחנו בקשר והתחלנו את התהליך הארוך של אישור הועדה של משרד הבריאות שבסופו קיבלנו את האישור ונכנסתי להריון. אני חושבת שצריך להגדיר בחוק את הסכום המשולם כדי שלא יהיה ניצול של אף אחד מהצדדים. אני כן חושבת שמגיע תשלום. אני למשל - אם אני ארצה כרגע ללכת לראיון עבודה כדי לשפר את הכנסתי ואת תנאי העבודה, לא בטוח שיקבלו אותי בגלל ההריון.למרות שזה לא שלי אני זו שמשלמת מחיר.

כל הכבוד לך על הנתינה. לא ידעתי שעניין התשלום מוסדר בחוק (ידעתי שחייב להיות לך כבר ילד ואת צריכה להיות חד הורית. איך אישה נשואה יכולה היום לעשות את זה? אין אם זה בעיה הלכתית?)

כיף לך שכיף לך בהריונות. אצלי ההיפך הגמור...

וטוב לדעת שיש עוד אנשים בעולם הזה שרוצים לחלוק מהטוב שלהם עם אחרים.

מאחלת לך המשך הריון מוצלח ולידה קלה ומהירה.

hdpe

New member
לאחרונה שינו את החוק.

גם נשים נשואות יכולות. לכל מי שרוצה ניתן להכנס דרך גוגל לאתר של מירב פונדקאות ולראות אם יש התאמה בדרישות. אני יודעת שהועדה של משרד הבריאות לא מקלה אך זה בהחלט אפשרי.

וטוב שכך (שהועדה לא מקלה)

כי זה משהו שבהחלט דורש זהירות רבה.
וטוב שגם נשואות יכולות.
מעניין איך זה עבר את החרדים...

אני חושבת שרק יחידות סגולה באמת

מסוגלות ומתאימות (בעיקר נפשית) לפונדקאות.
אישית אני רואה בזה ניצול ולכן אני שמחה לשמוע שיש הקפדה יתרה בעניין הזה פה בארץ ולא נותנים לכל אחת לעשות את זה.

שיהיה בהצלחה!

niwo

New member
OMG אני מת לילד אבל אני יודע שאני אצטרך בעתיד

אם פונדקאית.

למעלה