שלי..
טוב שבוע שעבר לא כתבתי..למרות שהיה לי לא מעט מה לכתוב, משום מה לא הצלחתי להביא את עצמי למצב כתיבה באופן כללי.
השבוע הזה עבר מאוד רגיל אבל היו כמה דברים שתפסו מקום מרכזי, לקחתי את מספרי הספרות שלי(כן, יש לי כאלה
) והתחלתי לגזור...לא לא השתגעתי, בכלל לא. פשוט הבנתי שעבר מעל חצי שנה והשיער כמעט ולא צמח, החלטתי שפשוט הכי טוב לקחת את המספריים ולהתחיל לגזור. יצא מה שיצא, יצא...השיער הפך לקצת יותר דליל וכשאני אוספת את השיער עכשיו הוא מתפרק לי בשניות(כי בקושי נשאר מה להחזיק
)
בעבודה הכל רגיל אין משהו חדש,
השנה החדשה התחילה בטוב יחסית..זה כולה שבוע אבל השבוע עבר לא רע יחסית, אז נהדר לדעתי.
כל השבוע עבר ועבר ושכחתי להתקשר להזמין תור למעבדת שינה, מקווה לעשות את זה יום ראשון על הבוקר. בכל זאת חיכיתי לזה הרבה זמן(יחסית) ופתאום לזלזל בזה, לא מתאים בכלל. קיבלתי כשהייתי אצל הא.א.ג תרסיס לאף כזה שאמור לעזור לנשימה, זה באמת קצת עוזר אבל עדיין זה לא משמעותי. לא לנשום מהאף בצורה סדירה זה דבר לא קל בכלל, אם אני מנסה לנשום מעל 10 דק' אני מרגישה תחושת חנק וחייבת לנשום מהפה אחרת אני............אחנק למוות! ובייחוד כשזה בלילה כשאני יושנת ואני לא ממש מודעת למה שקורה, אני עדיין המומה איך לא נחנקתי
השבוע קיבלתי את הרכב...האמת שזה היה לי לא ממש קל כי בכל זאת התרגלתי לרכב משפחתי כזה, לא נורא. אבל העיקר שעכשיו אין לי 2000 ש"ח הוצאות בחודש על הרכב וזה הקלה מאוד גדולה. זה לא קל, וזהו אני מתרגלת אליו והוא סבבה ונהדר. ונראה לי שיהיה טוב בסוף
התחלתי השבוע לקלוט שנשארו לי בערך 4 חודשים למצוא דירה חלופית אחרת, התחלתי לחפש ובעיקר רשמתי בדף את המטרות שלי והתקציב שלי ולפי זה ללכת. ככה יהיה לי יותר קל, בנתיים...ממ יש משהו על הכוונת שיתפנה קצת לפני שאני אמורה לעזוב ואני "על זה" נקווה שיסתדר בסוף.
התחלתי לחזור לרוטינת הסרטים שלי, פעם הייתי די מכורה רואה כמה ביום, או מינימום 1 ביום. יצא שמעל שנה לא ראיתי אפילו סרט אחד וזה די השפיע כי התגעגעתי, גם לאימה גם באופן כללי לקומדיות למינהם. והיה לי ממש פאן לחזור לזה קצת, היה סרט שאני זוכרת כשהוא יצא(שנה, שנתיים ...) ממש חיכיתי לו ובסוף משום מה לא מצאתי אותו ופשוט שכחתי(האקסים של החברה שלי) ואתמול הצלחתי לראות אותו וזה היה חוויה ממש נהדרת. כי תכל'ס הוא יצא לפני כמה שנים אבל עדיין...הציפייה שהייתה לי אז עדיין נשארה בי וזה פיצה לגמרי.
השבוע...החלטתי להתוודות בפני אנשים שקרובים אליי, לגבי משהו שאני אממ מעדיפה. בהתחלה חשבתי אם שווה לשתף פה או לא התלבטתי רבות, בסוף הבנתי שהפורום חלק מזה ואולי בכל זאת יהיה שווה לשתף. תמיד ידעתי שאני מעדיפה מין רגיל על מגוון ושאני מעדיפה.....אוראלי(לצד השני, לא לי) על פני אוננות וכפיות
לא אני לא באמת נבוכה אני רק מוזר לי לדבר על זה למול קהל שלם אבל לא משנה, מכיוון שאין לי חשק מיני אני לא צריכה שיעשו עבורי אקטים מיניים, אבל אישית אם אני בזוגיות(והייתי, ועשיתי) אז אין לי בעיה עם האקט הזה(שציינתי, מעלה) וזהו כלומר דעתי שזה יותר טוב מדברים אחרים וגם כי זה פשוט אקט שלא מגביל את שני הצדדים שעושים אותו. במין רגיל כאמור יש מגבלות ...המבין יבין!
ופה זה אקט נטול מגבלות לכל ימות השנה וזה נהדר לדעתי, אני פשוט לא חושבת שאקט שמגביל אותנו בזמנים מסויימים הוא תמיד טוב, למרות שאני לא נגד מין רגיל רק פשוט זה הנטייה שלי כששמים לי אוננות או כפיות כאפשרות, אז תמיד אלך על האפשרות השלישית שציינתי.
האמת שהאנשים שגיליתי להם את זה(כמובן שזה היה בשיחה מקוונת לנושא ולא סתם) קצת היו המומים אבל בסופו של דבר הצליחו לקבל את זה ולהבין. להבין את הצד שלי, ואת התחושות שלי, וזהו.
טוב זה חלק אבל שבוע שעבר הצלחתי סוף כל סוף למצוא מעיל וטרנינג של דיסני!
אני כל כך אוהבת את כל השטויות האלה של דיסני, כשאני רואה דברים כאלה אני לא מסוגלת להתאפק שלא לרכוש. ורכשתי חזית ספורט סוף כל סוף. כן כי אני לא תמיד מוצאת במידה שאני צריכה ולא תמיד יש את אותה חזיה שאני רגילה לרכוש, קיצור סיוט.
נקנח בשיר? בוודאי! שיר שתפס אותי בשלושת הימים האחרונים
http://www.youtube.com/watch?v=Gj5L9SYhoSE