שלי
שבוע שהיה אמור להיות רגוע (כל העולם בחופש חג המולד), ובאמת שלושה ימים עברו כמו שצריך, ואז יום רביעי, העולם השתגע...
וזה כלל את המחשב שהשתגע והחליט שהוא לא מעביר יותר מיילים לפולדרים שלי.
שיחה קצרה עם הIT הניבה צעקה ואחריה הסברים שאני משוגעת ולא נורמאלית והפרסונל פולדר שלי מכיל 20 ג'יגה (18 יותר ממה שמומלץ).
הקיצר - אז בנוסף לכל הבלאגן העבודתי, התקשקשתי גם עם מחשב מקרטע (שסה"כ מכיל 37 ג'יגה), גיבוי איטי אבל שלא עובד (הIT גיבו את המחשב לשרת אחר, אבל שכחו לגבות את המייל) ומיליון טלפונים של אנשים עצבניים על למה אני לא מספיקה לעשות מיליון דברים בחצי שעה.
תודה לאל - עבר!
יום חמישי היה כבר טוב בהרבה, ואמנם נשארתי כמה שעות נוספות, אבל לפחות סיימתי לשכתב (שוב) נוהל. הללויה!!!
שיעור צילום האחרון היה טוב בהרבה.
גם השיעור המעשי אתמול היה נחמד, עדיין לא נפלתי מהטכניקה, אבל יצאו לי כמה תמונות חביבות.
מצאתי קרבן שיסכים לקחת את המחשב הישן שלי (כולל המסך והשולחן). אחרי מאמצים רבים נמצאה חניה מתחת לבית שלי. התחלתי בהעברות לאוטו, ניקיתי את השולחן/מסך/מחשב, ואז כשבאתי לפרק את השולחן (שולחן "עשה זאת בעצמך" כזה), גיליתי שלמרות שתמיד הוא הרגיש לי מאד רעוע, הוא בלתי פריק לחלוטין. להוריד אותו בחתיכה אחת שלוש קומות בלי מעלית גרם לי להצטער קשות שאני לא בזוגיות (או שאין לי מעלית).
בסוף נשברתי, והשולחן מתחבא בסלון לבינתיים.
עכשיו זה זמן מצויין לסדר שוב את הבית, אבל זה מעלה המווווון דילמות. (צרות של עשירים, אני יודעת)
שיר יבוא אח"כ