רביעי:
המוסך שמטפל ברכב שלי התקשר יום לפני שאבוא לטיפול שנתי. אז על הבוקר התייצבתי ושמתי את האוטו. בצהרא חזרתי לקחת את המכונית אבל... אין מפתח!!! XD
הבחורה שאחראית על המפתחות חיפשה בכל מקום אפשרי ולא מצאה. עכשיו תבינו, זה היה צרור מפתחות גם של הבית. ואני כל הזמן אמרתי לה: "תקשיבי, אתם חייבים למצוא את המפתחות אחרת אין לי איך להיכנס לבית שלי".
עכשיו שימו לב לקטע ההזוי.
מכיוון שקצת למדתי על רוחניות מנצנץ, אז ניסיתי ל"תקשר" עם "עצמי" ולראות איפה המפתחות נמצאים. בד"כ אני מקבלת הבזק של איזו תמונה (שבד"כ הוא יציר דמיוני). ההבזק מאוד מהיר אז צריך להיות מרוכזים. כמובן שקשה להיות מרוכז כשאתה בלחץ מהידיעה שאולי לא תוכל לחזור הביתה XD
ההבזק שראיתי היה שהמפתחות תלויים איפה שהוא ליד איזה משהו עגול שחור. אז חשבתי שאולי זה תלוי יחד עם כלי עבודה של העובדים איפה שהוא במוסך.
והלכתי לתוך המוסך להסתכל, אבל לא היה תלוי שם שום דבר שהיה דומה לתמונת ההבזק.
קיצר, בסוף ביטלתי את זה ואמרתי לעצמי שזה בטח הדמיון שלי, כמו תמיד.
אחרי חצי שעה של חיפושים נתתי לבחורה תיאור יותר מדויק איך נראה הצרור היא פתאום נזכרה שהיא נתנה לשומר צרור עם "מפתח מוזר" (יש לי אמובילייזר עם מבנה מוזר). קיצר, ניגשנו לעמדה של השומר, אחד העובדים פתח את הארון והוציא את הצרור שלי שהיה... תלוי שם!!!! (לצערי לא השכלתי להסתכל אם היה שם באמת משהו שחור עגור XD)
אז ההבזק היה נכון! חחח. הם באמת היו תלויים איפה שהוא. הבעיה שלא היה שום סיכוי לדעת שזה בתוך ארון.
כמו כרמלה, גם "עצמי" חסרת תועלת
חמישי:
וואלא איזה רוחות וגשם XD מזל שהבניין שלי מקושר, עם שרוול מיוחד, לבניין השני שאליו אני תמיד הולכת לישיבות. אחרת, זה היה סיכון חיים לצאת החוצה P:
למרות שיש גשם ושות, אני נמנעת מללכת עם מעיל, בשנה וחצי האחרונות התחלתי להזיע גם כשקר (אולי זה גיל המעבר XD) וזה פשוט התחיל לחרפן. אז התחלתי ללכת עם כמה שפחות שכבות של בגדים. וכמובן, בלי מעיל אם אין גשם מטורף כמו שהיה אתמול. וגם בלי מטרייה שרק תגרום לי לעוף אל-על עם הרוחות שיש פה.
בכל אופן, אתמול ב- 16:00 אני יושבת בקיוביק ופתאום אני מגלה שכל השטיח שצמוד לקיר החיצוני (והגיע להיכן שאני יושבת) רטוב. ובקיוביק הסמוך ממש היו מים. הקיר היה יבש, והמחיצות הם ממתכת שלא קשורות לכלום ואין סיכוי שדרכן יהיה מים אז נראה שיש נזילה מלמטה (אנחנו יושבים בקומת קרקע), אבל, נציג התחזוקה הודיע לי שאין להם מה לעשות אלא לחכות שהגשם יפסק וגם מאוחר מידי, אז אולי רק ביום ראשון... אוף!
ד"א, היום, באופן רשמי, זה סוף העולם.
לצערי,בבוקר גיליתי שהעולם עדיין עומד על כנו. איזו אכזבה XD
שיר:
שיר השנה שנבחר ע"י אתר וואלא.
תכלס שיר מטופש אבל אתם חייבים לראות את הסוף – נקרעתי!!!!!! XDDDD
Carly Rae Jepsen -
Call Me Maybe