סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

שבוע אחרון לעולם, או כמעט וחצי אחרון ל2012, אבל אחרון באופן כללי.

איך עבר?

שלי...

בשעה טובה הצלחתי לסדר את המעבדת שינה ויש לי כבר תור ביום שני!!
אני סופר מאושרת כאילו זה אחד הדברים שייחלתי להם בכל ליבי, ברוך השם יש אלוהים

דברים באופן כללי הרגישו יותר טוב השבוע גם בעבודה גם בחיים האישיים, הכל זז בצורה......טובה. יחסית,

עברתי סופית השבוע למשרה "אחת" במקום שניים, כמו שהיה מקודם. זה יותר קל וגם יותר מאפשר לי זמן פנוי למליון ואחד הדברים שיש לי לעשות.

השבוע החורף הגיע ובגדול! תחילת השבוע אומנם הייתה סבבה כזו אבל אמצע וסופ"ש היו ויהיו מאוד סוערים

אני חולה על החורף, בשבילי זה העונה הכי אידיאלית ונכונה. השבוע היה לי ממש קר, אומנם קר לי כבר מתחילת החורף אבל השבוע הרגשתי את זה ממש, אני כזה עם 3 סוודרים ומעיל וכובע וכפפות וצעיף ומגפיים וגרביים-ועדיין קר לי
זה קורע לגמרי. בקושי אני מצליחה להחזיק את עצמי לא לעוף ברוח(הרוח כן מצליחה להזיז אותי מדי פעם
) וגם להתמודד עם ראייה מאוד מטושטשת יחסית כי גשם ורוחות ואני מכוסה עד מעל הראש ובקושי מבצבצות להם שני זוגות עיניים...
חננה אני לגמרי!

בבית אני מנסה להדליק חימום אבל עדיין להתלבש טוב, השבוע הגרון התחיל לתת סימנים, ואני מאוד רגישה לכאבי גרון. כלומר אני יודעת לזהות את זה מאוד מהר, משום מה קמתי והתחלתי לשתות תה(עם נענע) ולהתלבש טוב(יותר מברגיל) ולהכין בעיקר דברים חמים והשתמשתי במשהו שעזר לי שנה שעברה, וזהו צלחתי בגבורה את התסמינים הראשוניים וניצלתי מדלקת גרון שנוטה לתקוף אותי בתקופות כאלה, אני שמחה שהצלחתי לצלוח את השנה בלי לחלות, כי כשאני חולה זה חודש ימים וזה בצורה נוראית וכואבת בצורה מאוד קשה.

השבוע ישבתי עם עצמי וחשבתי טוב מאוד, אני צריכה לעזוב את הבית בעוד מספר חודשים וגם חשבתי להחליף לרכב יותר קטן ויותר חסכוני...........הגעתי למסקנה שמאזדה 2 תספיק לי ותספק לי בדיוק את הצרכים שלי, ואין לי צורך ביותר. הלכתי לברר וזה בשלבי סיום...כלומר ארוויח קצת כסף מהצד וזה חשוב.

לא יודעת...מאז שעזבתי את אמא שלי ובאתי לגור עם אבא אני התמכרתי למתוקים בצורה מאוד קשה וכפייתית, אני לא מסוגלת להעביר כמה שעות בלי משהו מתוק בפה, והשבוע זה החמיר, מצאתי את עצמי מנשנשת כל חצי שעה משהו מתוק
בכל מקרה אני מכורה למתוק וזה לא דבר שטוב עבורי(הסוכר אצלי גבולי
) אבל מצד שני זה ההנאות היחידות שנשארו לי בחיים... אז..אני בדילמה מאוד קשה, או לבחור בבריאות=חיים או לבחור בהנאות ולקחת סיכון של מחלות
נראה כבר

לפעמים הבורות שלי במחשבים גורמת לי להרבה בעיות, אני כן מבינה דברים בסיסים וכן מצליחה לסדר דברים(ברמת הבסיס כן
) אבל לפעמים כמו השבוע שנתקלתי במצב שמשהו לא עבד(איזה אפליקציה) וזה תיסכל ברמות, בסוף הורדתי פיירפוקס וזה הסתדר

טוב, סוף העולם אמור להגיע אוטוטו(עיניין של שעות) אז אני מקווה שיקרה מה שאמור לקרות. ובתקווה שזה רק יסב טוב לאנושות, סוף או לא תכל'ס זה דברים שרק בידי האל,

שיר-כי השיר הזה שבר אותי השבוע! http://www.youtube.com/watch?v=VA770wpLX-Q

טוב לשמוע שטוב יותר

אני גם נורא סובלת מקור.
וכמו חוק מרפי טוב, המקום שלי בעבודה הוא המקום הכי קר

סובלת מקור בחורף, ומחום בקיץ

אני לטובתי לא שוהה הרבה זמן בעבודה אז זה מקל מעט, אבל הבית שלי קפוא רצח

אני לפחות לא סובלת מחום. זה המזל שלי

תמיד שאני רואה כאלה שסובלים מחום, אני אומרת שאני מעדיפה לסבול מקור ולא מחום.
אנשים כאלה נראים לי ממש אומללים.
אחרי הכל, כמה כבר אפשר להתקלף?
מנגד, אני יכולה לעטוף את עצמי בהרבה שכבות ואני אפילו נהנת מזה.

כן זה מצב לא קל בכלל,

אבל אני נעזרת במניפות וכל מיני דברים שעוזרים לי להתמודד יחסית לא רע. וגם משתדלת לרוב להיות במיזוג

בחורף אני בדיוק כמוך...מלאה שכבות ושכבות וגם זה לא תמיד עוזר, יהיה טוב

ברומבית

New member
בעקרון את צודקת

אני אישית מרגישה מצוקה מסוג אחר כשאני סובלת מקור או מחום. עם חום זה כמו הצקה, עם קור זה כמו חוסר אונים. ואני מעדיפה הצקה.

ולפעמים גם כל השכבות בעולם לא עוזרות לי נגד הקור הישראלי העדין

נגד הקור הישראלי

טוב שאת לא בסיביר

אם כי אני מוכרחה לציין שאני לא פעם מרגישה שהקור חודר לי לעצמות ולא משנה מה אני אלבש.

רביעי:
המוסך שמטפל ברכב שלי התקשר יום לפני שאבוא לטיפול שנתי. אז על הבוקר התייצבתי ושמתי את האוטו. בצהרא חזרתי לקחת את המכונית אבל... אין מפתח!!! XD
הבחורה שאחראית על המפתחות חיפשה בכל מקום אפשרי ולא מצאה. עכשיו תבינו, זה היה צרור מפתחות גם של הבית. ואני כל הזמן אמרתי לה: "תקשיבי, אתם חייבים למצוא את המפתחות אחרת אין לי איך להיכנס לבית שלי".

עכשיו שימו לב לקטע ההזוי.
מכיוון שקצת למדתי על רוחניות מנצנץ, אז ניסיתי ל"תקשר" עם "עצמי" ולראות איפה המפתחות נמצאים. בד"כ אני מקבלת הבזק של איזו תמונה (שבד"כ הוא יציר דמיוני). ההבזק מאוד מהיר אז צריך להיות מרוכזים. כמובן שקשה להיות מרוכז כשאתה בלחץ מהידיעה שאולי לא תוכל לחזור הביתה XD
ההבזק שראיתי היה שהמפתחות תלויים איפה שהוא ליד איזה משהו עגול שחור. אז חשבתי שאולי זה תלוי יחד עם כלי עבודה של העובדים איפה שהוא במוסך.
והלכתי לתוך המוסך להסתכל, אבל לא היה תלוי שם שום דבר שהיה דומה לתמונת ההבזק.
קיצר, בסוף ביטלתי את זה ואמרתי לעצמי שזה בטח הדמיון שלי, כמו תמיד.

אחרי חצי שעה של חיפושים נתתי לבחורה תיאור יותר מדויק איך נראה הצרור היא פתאום נזכרה שהיא נתנה לשומר צרור עם "מפתח מוזר" (יש לי אמובילייזר עם מבנה מוזר). קיצר, ניגשנו לעמדה של השומר, אחד העובדים פתח את הארון והוציא את הצרור שלי שהיה... תלוי שם!!!! (לצערי לא השכלתי להסתכל אם היה שם באמת משהו שחור עגור XD)
אז ההבזק היה נכון! חחח. הם באמת היו תלויים איפה שהוא. הבעיה שלא היה שום סיכוי לדעת שזה בתוך ארון.
כמו כרמלה, גם "עצמי" חסרת תועלת

חמישי:
וואלא איזה רוחות וגשם XD מזל שהבניין שלי מקושר, עם שרוול מיוחד, לבניין השני שאליו אני תמיד הולכת לישיבות. אחרת, זה היה סיכון חיים לצאת החוצה P:
למרות שיש גשם ושות, אני נמנעת מללכת עם מעיל, בשנה וחצי האחרונות התחלתי להזיע גם כשקר (אולי זה גיל המעבר XD) וזה פשוט התחיל לחרפן. אז התחלתי ללכת עם כמה שפחות שכבות של בגדים. וכמובן, בלי מעיל אם אין גשם מטורף כמו שהיה אתמול. וגם בלי מטרייה שרק תגרום לי לעוף אל-על עם הרוחות שיש פה.

בכל אופן, אתמול ב- 16:00 אני יושבת בקיוביק ופתאום אני מגלה שכל השטיח שצמוד לקיר החיצוני (והגיע להיכן שאני יושבת) רטוב. ובקיוביק הסמוך ממש היו מים. הקיר היה יבש, והמחיצות הם ממתכת שלא קשורות לכלום ואין סיכוי שדרכן יהיה מים אז נראה שיש נזילה מלמטה (אנחנו יושבים בקומת קרקע), אבל, נציג התחזוקה הודיע לי שאין להם מה לעשות אלא לחכות שהגשם יפסק וגם מאוחר מידי, אז אולי רק ביום ראשון... אוף!

ד"א, היום, באופן רשמי, זה סוף העולם.
לצערי,בבוקר גיליתי שהעולם עדיין עומד על כנו. איזו אכזבה XD

שיר:
שיר השנה שנבחר ע"י אתר וואלא.
תכלס שיר מטופש אבל אתם חייבים לראות את הסוף – נקרעתי!!!!!! XDDDD
Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

אם היית יודעת מה למדתי את ראש הצוות שלי לעשות

ומה הוא עשה עם זה....
טוב, העיקר שמצאת את המפתחות.
ותגידי, משהו שחור עגול זה לא במקרה אמבולייזר שלך?

לגבי השיר: הבת שלי משוגעת אליו וטחנה לי אותו כל השנה.
והקליפ שלו באמת משעשע!
כ"כ משעשע שצפיתי בו בעצמי כל פעם שהבת שלי ראתה אותו.

למה, ספרי! ספרי!

למה את מלמדת אותו ואותי לא?!?!?!?!?
חוצפה...

לבת שלך יש טעם טוב במוזיקה

אני מוכנה ללמוד, בלי קשר ליכולות!!!!

כמו שלמרות היכולת הצולעת שלי בשפות, הלכתי ללמוד קצת יפנית (ואני כמובן לא מבינה את השפה, אבל זה נחמד לזהות פה ושם מילים באנימות)

לעשות לך עיניים או שזה גם לא יעזור?...

למעלה