ווף ווף
סרט:
בשבת שעברה הורדתי את הסרט האחרון של וולט-דיסני של טינקרבל. יודעים מה? אני פשוט מתה על הסרטים האלה, הם כל כך צבעוניים ויפים ופשוט מקסימים!!! הסרט הספציפי הזה היה גם מאוד מרגש ולכן עוד יותר אהבתי אותו.
קיצר, אולי אומרים שסרטי המשך הם לא מוצלחים בד"כ, אבל נראה לי שפה הם מתעלים על עצמם בכל שנה
(אני חושבת שגם מבחינת ההנפשה הם יותר משקיעים)
שני:
הייתי אצל נטורופטית. חברתי שבאה לביקור מאוסטריה הכריחה אותי ללכת אליה ולנסות לפתור אחת ולתמיד את בעיית העור המחוצ'קן שלי.
אז הנטורופטית התחילה לעשות לי ראיון רפואי. בין השאר ביקשה את בדיקות הדם האחרונות שהיו לי. נתתי לה. והיא הסתכלה והסתכלה ואמרה: "האמ... את בריאה... אין לך שום בעיות" XD
החלק המעניין בראיון הזה היה הקטע של "יחסי מין". אני עניתי לה שאני לא מקיימת יחסי מין והיא הרימה גבה. אז אמרתי בלי הרבה היסוסים "אני א-מינית". אז היא מיד אמרה: "אה! אוקי
".
ואח"כ היה משהו קשור לילדים והיא אמרה משהו: "כן, אבל את לא רוצה ילדים אז זה לא רלוונטי".
שאלתי אותה איך היא החליטה את זה. היא אמרה שזה בגלל שאמרתי שאני א-מינית.
הסברתי לה שא-מיניות אינה חוסר רצון בהבאת ילדים (שנובע מחוסר רצון במין). אלא שזה רק חוסר משיכה מינית. כך שאם א-מיניים ירצו להביא ילדים, לא תהיה להם בעיה לקיים יחסים.
היה נחמד להסביר למישהו על א-מיניות שלא מבקר אותך מיד
אח"כ היא עשתה לי אבחון של האיריס בעין. מסתבר שהגוף שלנו "מקליט" כל אירוע חוויתי משמעותי (בד"כ טראומות). והוא עושה את זה בכל מיני דרכים, חלק מהן זה סימנים באיריס בעין. ומי שיודע לקרוא את זה יכול לפרש מה עבר/עובר על בן אדם ומה מצבו הבריאותי (למשל טענה שהכבד שלי קצת ישן וצריך להעיר אותו) והיא ראתה אצלי את הטראומות שהיו לי ואפילו ציינה בדייקנות את טווחי הגיל.
היא אמרה לי איך היחסים שלי עם ההורים (מסתבר שעין שמאל היא של "אבא" ועין ימין היא של "אמא"). ועוד כל מיני דברים מגניבים.
חלק מהדברים הנחמדים שהיא אמרה היו שאולי אנשים חושבים שאני לא חברותית, אבל אני מ-א-ו-ד חברותית. וגם אמרה שאני פשוט רוצה אנשים מיוחדים ומעניינים מסביבי כי אנשים "רגילים" פשוט משעממים אותי. וזה בגלל
האינטליגנציה הגבוהה שיש לי!!!!! XDDDD
ראיתם? היא אומרת שאני חכמה!!! ^_^
בסוף היא הבינה שאני טיפוס שלא אוכל ולא סובל להכין אוכל ותהתה מה הטעם בכלל להתחיל איתי תהליך, בסוף שיכנעתי אותה שאני רוצה לנסות (מהפחד שאם חברתי ששלחה אותי אליה היתה מגלה שאני אפילו לא מנסה, היא תהרוג אותי >.<)
אז ביום שני אגיע אליה שוב לקבוע תפריט (היא כבר הודיעה לי שכנראה אצטרף לאכול 7 ארוחות ביום!!!!!! (אבל קטנות)... אוח)
ד"א, היא אמרה שיש לי דווקא קיבה גדולה!
(ועדיין זה לא מונע ממני לשבוע מהר מידי XD)
חמישי:
באתי בערב לקוויני, ויצאנו למסעדה של הטפאטים האהובה עלינו לטובה. לצערנו, חששה של קוויני התקיים והיא נסגרה ובמקומה היתה מסעדה אחרת עם תפריט מעאפן של בית קפה.
אז הלכנו למסעדת מאכלי ים שגם שם יש טפאטים.
בגלל חוסר מקום יישבנו על שולחן "משותף" עם עוד זוג. הזוג כבר סיים לאכול ויצא לעשן כשבינתיים המלצר התחיל לאסוף את הצלחות שלהם.
קלטנו שהיתה להם סלסלת צ'יפס שהם לא אכלו והמלצר כמעט לקח אותה גם כן לפח. אז אמרתי לו שישאיר והתחלנו לאכול מהצ'יפס שלהם XD (קוויני טענה שאני עושה לה בושות - אבל אני חפה מפשע
)
הזוג חזר מהפסקת הסיגרייה ותוך כדי המתנה למנה האחרונה שלהם, הם התחילו להתעלס לנו מול הפרצוף. ההתעלסות כללה נשיקה צרפתית לוהטת כשהם דאגו שכולם (אנחנו במיוחד) יראו כמה הלשונות שלהם אוהבות אחת את השניה.
החלטתי שזה מראה שדורש תשומת לב ופשוט הסבתי את מבטי ישירות אליהם והתחלתי לחייך להם מול הפרצוף. הם כמובן לא העיזו להסתכל לעברי והמשיכו לשחק אותה אוהבים. בסוף הם הפסיקו ואני המשכתי "להסתכל" לעברם (האמת שבנקודה זו כבר הסתכלתי על המלצרים שהיו מאחוריהם, איך שהוא קלטתי פלא חדש: שכל המלצרים ממין זכר נראים אותו הדבר!), אבל בגלל שהם לא הסתכלו עלי ממש, אלא רק ראו את הראש שלי מוסט לעברם, הם חשבו שאני עדיין מסתכלת עליהם XDDD
בכל אופן, הם כנראה הרגישו לא נעים שהשותפה שלהם לשולחן מסתכלת עליהם כל הזמן במיוחד ברגע אינטימי ואישי מהסוג הזה, אז הם לא חזרו להחלפות הנוזלים שלהם (ואם כבר חושבים על זה, מה שונה אם היתה יורדת לו אח"כ? הרי גם זה החלפת נוזלים רק עם משהו אחר בתוך הפה שלה, לא?
) - אם לא נעים שמסתכלים, אז למה לעשות את זה לפני כולם באמצע המסעדה?
קיצר, לצערה של קוויני, לא אהבתי את הטפאטים של המסעדה. מה לעשות, הם שמו הרבה לימון שזה פשוט הרס לדעתי את הטעם. אין כמו הטפאטים של המסעדה שנסגרה. הכי טעים
אבל היה סלט פפאייה עם רוטב צ'ילי שהוא היה טעים (הייתי רק צריכה קצת זמן להתרגל לטעם שלו)
קוויני קצת התאכזבה מהטעם העקום שלי, אבל אין מה לעשות, חחחח! הכי חשוב שלי היה כיף
שישי:
הסיבה שבאתי לקוויני בחמישי היא שהיתה לי השתלמות באיפור אצל יוסי ביטון (ש"גר" מאוד קרוב לקוויני) ואותה הדריכה חברתי המוכשרת שבאה לביקור מאוסטריה
ההשתלמות התחילה ב- 9:30 והסתיימה ב- 13:00.
היה ממש מגניב, לא היינו הרבה בנות כי זו היתה השתלמות למקסימום 6-7 מאפרות/ים. חברתי היקרה פשוט תקתקה את הלוקים שהיא תכננה לעשות (טוב, היא עובדת כמו שד. תמיד אמרתי לה את זה) ונשארה לה שעה מיותרת, אז היא עשתה עוד לוק מגניב. וכמובן הדוגמניות שלה היו מהממות אחת אחת (אחת מהן היא אחותה המאומצת האתיופית).
בנוסף, יצא לי להכיר כמה בנות מצחיקות מהקהילה של המאפרות המקצועיות.
תוך כדי ההשתלמות הודיעה לנו הנציגה של יוסי ביטון שיש לנו 30% הנחה אם אנחנו קונות מוצרים שלהם. אז כמובן שקניתי שני עפרונות עם צבעים די חזקים ושתי צלליות אבקה מנצנצות ויפות ^_^ (ראו תמונה)
אם כבר יש הנחה ואפשר לקנות בשקט ובסבבה, אז למה לא?
פספורט:
באתי להשתלמות מאופרת כי רציתי להצטלם פספורט בחנות הצילום האומנותית (שקלטתי כשהייתי מטיילת בת"א) שיש בפינה של דיזינגוף-ארלוזורוב ("פרג'" או משהו כזה). אז בסוף ההשתלמות ניגשתי לשם וביקשתי להצטלם "פספורט יפה" – המוכרת מיד אמרה: "ברור שיהיה יפה!" וקראה לאבא שלה.
מסתבר שזו משפחה שמנהלת את כל החנות הזו והם עושים צילומים אומנותיים (אפילו יש להם גלרייה בקומה למטה). אז בא אלי אב המשפחה (הצלם), איש נעים הליכות, והושיב אותי בסטודיו שלו וממש ביים אותי איך לשבת, כמה לחייך ושות. עשה כמה צילומים וזהו.
התוצאה:
יצא מהמם!
תבינו, אני מחורבנת בתמונות! באמת! ואם יצאתי באופן שיכולתי להסתכל על עצמי בתמונה מבלי להתחלחל, זה אומר שהוא עשה עבודה נהדרת!
ותקשיבו, זה עלה לי בסה"כ 35 ₪!!!!!!
בחנות צילום בגרנד שילמתי 25 ₪ ויצא כל כך נורא וחובבני.
איזה הבדל!
אז הזמנתי עוד 6 פספורטים של אותה תמונה (ואם מזמינים סדרה נוספת אז המחיר יורד ל- 25) - אני הולכת להחליף את התמונות בת"ז ובדרכון שלי, חחחח!
איזה מגניבה החנות הזו! עכשיו אני יודעת איפה אני אצטלם! רק אצלם!
ממליצה עליהם בחום