סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

שבוע נוסך חלף עבר לו, ואיך עבר עליכם?

ובאיזה שיר תרצו לשתף אותנו?

שלי..

השבוע הזה עבר בעיקר רע!

שוב פעם אני לא מצליחה להרדם בלילות, אין לי הרבה מה להרדם כלומר אני חוזרת מהעבודה ב-5 לפנות בוקר וצריכה לקום ב7 לעבודה אחרת אבל עדיין את השעתיים האלה גם אני לא מצליחה.

הרגשתי כל כך נורא השבוע ודווקא אנשים מחליטים שכשאני במצב גרוע אני מעניינת/מושכת תשומת לב. ואפילו שאני מנסה בכח להראות גרוע בשביל לא למשוך תשומת לב זה מביא לתוצאות הפוכות לגמרי,

שיחה השבוע עם אמא עלתה על סרטון, ממש חרא. משום מה תמיד כשאני מדברת עם ההורים שלי אני נכנסת לסטרס מטורף ותחושה איומה והם גורמים לי להרגיש כמעט לרוב רע. איזה מין הורים הם..

השבוע עשיתי נסיעת מבחן כזו על משאית לראות אם כל ההליך של הרשיון היה שווה משהו, ואם אני מתחברת בכלל לזה. הבחור שהדריך אותי אמר שאני טובה מאוד בזה ואפילו אם הייתי גבר היה לי עתיד ורוד בתחום, עניתי לו שתמיד טוב שיהיה הכל מהכל אבל לא ממש נראה לי שאני גברית עד כדי כך,

השבוע נאלצתי להפרד משותף לעבודה ולהכניס שותף חדש, זה היה מאוד ממ רגיל כזה אבל קצת היה לי קשה להכניס מישהו חדש וגם פתאום להתחיל להכיר מישהו חדש, ביום ראשון הוא הגיע ועשינו הכרות וסבבה כזה כלומר הוא בסדר גמור בתור בנאדם, אבל הוא נחמד מדי אליי וגם כל הזמן מחייך אליי ומנסה להתחבב עליי. קצת מוצי שמוצי מדי לדעתי אבל ניחא, סך הכל הוא בחור לא רע בכלל.

סוף העולם קרב ובא.... ואני הכי מאושרת על זה, סוג של. כאילו כל הסבל עומד להסתיים ואני אגיע לאיזה מקום אחר, טוב יותר, רע יותר, העיקר להתרחק מהעולם הסורר והאכזרי הזה, ובכללי זה משהו שאני חושבת שאי אפשר למנוע זה טוב בסופו של דבר,

שבוע שעבר כתבתי שהשיר הוא של שריל קול אבל בעצם זה היה של לינקין פארק
אז סליחה על הטעות זה באמת היה מפגר מצידי, כנראה שהמוח מפסיק לעבוד בשעות מסויימות,

מישהו קרוב ביקש מימני אם אוכל לעזור לו עם משהו, עם הכוחות העל-טבעיים שלי. אמרתי לו שהוא משוגע ודברים כאלה לא מעבירים בעזרה, וצעקתי עליו שהוא מישגנע ושיעזוב אותי בשקט. אויי חבל שבכלל פתחתי את הנושא הזה

שיר
http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs

queen helen

New member
שלי

שום דבר מעניין...
הייתי בקונצרט נחמד ביום רביעי, אם כי ציפיתי ליותר.
לא רצתי כל השבוע, ואני ממש מאוכזבת מעצמי.
כאב ראש זוועתי אתמול בערב מנע ממני לתפקד. כבר שנים שאין לי כאלה כאבי ראש (ליתר דיוק - מאז שהוציאו לי את שיני הבינה), ואני ממש מקווה שזה לא מבשר על חזרתם.
משלימה את כל שעות השינה שהפסדתי בקיץ האחרון.

בעבודה סיוט - העבודה לא נגמרת, וכמו שקיטרתי בשרשור אחר - משרד ממשלתי מסויים הופך אותה להרבה יותר סיוטית ממה שהיא אמרו להיות, ואם זה לא מספיק גרוע, אז הבלגים שלא עבדו שלושה שבועות (לפחות לא על נושאים שקשורים בישראל), חזרו לעבוד בנמרצות יתר, ורק המחשבה על כל מה שיש לי לעשות ביום ראשון, גורמת לי לרצות לבכות.

שני שירים שונים לחלוטין אך עם אותו השם:
1. שיר שגיליתי השבוע
2. וזה של אהוב ליבי

מסמכים להגירה:
המסמכים לתחילת תהליך להגירה מוכנים. הצילום פספורט יצא מזעזע (כי כמובן לצלמת לא היתה סבלנות והיא הסכימה לנסות רק עוד פעמיים). אז, אנסה שוב בת"א בסופ"ש ואראה אולי שם יש חנות צילום עם צלמים יותר סבלנים...

חמישי:
הייתי בחתונה בדרום של אחד מהעמיתים לעבודה. הוא ארגן הסעה, הבעיה שבדיוק באותו יום השמיים נפערו והמטירו את כל מה שהיה להם.
אז, לאורך מסלול הנסיעה שלנו בתוך חיפה-נשר, הכבישים הוצפו בצורה מטורפת שמכוניות פרטיות כבר לא יכלו לעבור אלא רק אוטובוסים ומשאיות (המים כבר התחילו להיכנס בחריץ הדלת – רק שתבינו לאיזה גובה הם הגיעו). שזה היה מזל גדול כי היינו לחוצים בזמן ולנסוע לכיוון יוקנעם מחיפה ב- 18:15 ביום חמישי זה להיכנס לפקק ענק.
הגענו ב- 20:30 למקום האירוע, מספיק זמן לאכול קצת מהבופה ואז לארוע עצמו ששוב, לצערי אנשים החליטו שהם צריכים לעשן על הפרצופים שלנו וזה ממש חירפן אותי.
אני צריכה לזכור תמיד לאכול מרק עם הרבה חומוס יום לפני כדי שאוכל לתקוע עליהם את כל הנודים שאפשר!!!! למה בעלי האולם לא אוכפים את החוק המחורבן הזה?!?! מה עוזר לנו השלטים הענקיים שאסור לעשן ואף אחד לא שם ז****????

מדהים איך להיות "נורמטיבי" היום זה "להיות עבריין"...

נטורופטיה:
החלטתי ללכת לפגישה עם נטורופטית (בעקבות לחצים חוזרים ונשנים מצד החברתי היקרה שבאה לביקור מאוסטריה).
לא יודעת מה יעזור מכיוון שברור שאאלץ לשנות הרגלי תזונה ולבשל לעצמי – אין סיכוי!!!! אני שונאת לעמוד במטבח!
אבל שיהיה.
אני צריכה לשלם לה 490 ₪ על העניין. מה שלא ברור לי למה לא לעגל ל- 500. מה זה 10 ₪ לסכום כזה? מצחיק אותי אנשים שקובעים מחירים כאלה. גם אמרתי לה את זה XDDD

ריקודי עם:
היום נסעתי באיזור הכרמל ומה אני רואה???
שלט גדול ונחמד של עיריית חיפה שמודיע בשיא הנונשלנטיות שמעכשיו בכל יום רביעי יש ריקודי עם באולם הספורט ששופץ ברוממה!
עכשיו תבינו, אני כבר שנים תוהה למה אין שם ריקודי עם. זה מקום גדול ומתאים לריקודים. ותמיד סבלתי בכל המקומות הקטנים והמעצבנים שכל אחד היה דורך לשני על הרגל.
קיצר, אני הולכת לבחון את העניין - בידיעה שעבריין המין הזקן החצי מת הזה יהיה מן הסתם שם, אבל אנסה לתחמק ממנו. כי סוף סוף משאלתי התקיימה, חובה לראות מה היא שווה!

שיר:
אחרי השירים הברזילאיים של קוויני, החלטתי לשים מהו משלי, MTV משהו משהו וישן.
זה שיר שמאוד אהבתי את הריקודים של הרקדנים

וכמובן את הקצב שמתאים לרקודדדדדד!!!!
לה וידה לוקה

ברומבית

New member
~~~

שוב הרהרתי והתייסרתי בענייני האי-התרגשות משירים... כבר מעייף אותי לספר
ואז שמעתי שיר, והתחברתי אליו, ואהבתי את זה. אח"כ בדקתי את המילים לעומק והבנתי שמה שלקחתי ממנו זאת ממש לא הכוונה, וכאילו אי אפשר לפרש כמו שפירשתי. זה העציב אותי, שעד שכבר התחברתי, אז זה "לא נכון".
אח"כ היה עוד שיר, והתרגשתי ממנו :) אתו היה הרבה יותר פשוט, כי הוא לא משתמע לשתי פנים, וגם לא ניסיתי לייחס אותו אלי.
זה בקטנה על קצה המזלג.

עשו תחקיר בכלבוטק על ה"יחס" לעגלים לבשר, ואני בעיקר שמחתי שאנשים יראו את זה. כולל את הדברים הקשים במיוחד שאפילו אני הזדעזעתי מהם, אחרי שנהייתי ממש מודעת לכל הזוועות שהולכות במקומות האלה.

המצב של הכמו-דודה החולה הקצין עוד יותר, וסוף סוף החלטתי לכתוב לה מכתב מוטיבציה. כי אני רואה שהיא מוותרת וזה מעציב אותי.
אז כרגע אני עייפה אחרי הטיוטה השניה... קשה לי גם להעביר את המסר וגם לא ללחוץ עליה מדי

שיר מטורף - http://www.youtube.com/watch?v=kbSUEbG3OVE
שיר פחות מטורף - http://www.youtube.com/watch?v=xqds0B_meys בעקרון זו להקה "של אחותי", אבל בסוף גם אני נדבקתי קצת

למעלה