מסמכים להגירה:
המסמכים לתחילת תהליך להגירה מוכנים. הצילום פספורט יצא מזעזע (כי כמובן לצלמת לא היתה סבלנות והיא הסכימה לנסות רק עוד פעמיים). אז, אנסה שוב בת"א בסופ"ש ואראה אולי שם יש חנות צילום עם צלמים יותר סבלנים...
חמישי:
הייתי בחתונה בדרום של אחד מהעמיתים לעבודה. הוא ארגן הסעה, הבעיה שבדיוק באותו יום השמיים נפערו והמטירו את כל מה שהיה להם.
אז, לאורך מסלול הנסיעה שלנו בתוך חיפה-נשר, הכבישים הוצפו בצורה מטורפת שמכוניות פרטיות כבר לא יכלו לעבור אלא רק אוטובוסים ומשאיות (המים כבר התחילו להיכנס בחריץ הדלת – רק שתבינו לאיזה גובה הם הגיעו). שזה היה מזל גדול כי היינו לחוצים בזמן ולנסוע לכיוון יוקנעם מחיפה ב- 18:15 ביום חמישי זה להיכנס לפקק ענק.
הגענו ב- 20:30 למקום האירוע, מספיק זמן לאכול קצת מהבופה ואז לארוע עצמו ששוב, לצערי אנשים החליטו שהם צריכים לעשן על הפרצופים שלנו וזה ממש חירפן אותי.
אני צריכה לזכור תמיד לאכול מרק עם הרבה חומוס יום לפני כדי שאוכל לתקוע עליהם את כל הנודים שאפשר!!!! למה בעלי האולם לא אוכפים את החוק המחורבן הזה?!?! מה עוזר לנו השלטים הענקיים שאסור לעשן ואף אחד לא שם ז****????
מדהים איך להיות "נורמטיבי" היום זה "להיות עבריין"...
נטורופטיה:
החלטתי ללכת לפגישה עם נטורופטית (בעקבות לחצים חוזרים ונשנים מצד החברתי היקרה שבאה לביקור מאוסטריה).
לא יודעת מה יעזור מכיוון שברור שאאלץ לשנות הרגלי תזונה ולבשל לעצמי – אין סיכוי!!!! אני שונאת לעמוד במטבח!
אבל שיהיה.
אני צריכה לשלם לה 490 ₪ על העניין. מה שלא ברור לי למה לא לעגל ל- 500. מה זה 10 ₪ לסכום כזה? מצחיק אותי אנשים שקובעים מחירים כאלה. גם אמרתי לה את זה XDDD
ריקודי עם:
היום נסעתי באיזור הכרמל ומה אני רואה???
שלט גדול ונחמד של עיריית חיפה שמודיע בשיא הנונשלנטיות שמעכשיו בכל יום רביעי יש ריקודי עם באולם הספורט ששופץ ברוממה!
עכשיו תבינו, אני כבר שנים תוהה למה אין שם ריקודי עם. זה מקום גדול ומתאים לריקודים. ותמיד סבלתי בכל המקומות הקטנים והמעצבנים שכל אחד היה דורך לשני על הרגל.
קיצר, אני הולכת לבחון את העניין - בידיעה שעבריין המין הזקן החצי מת הזה יהיה מן הסתם שם, אבל אנסה לתחמק ממנו. כי סוף סוף משאלתי התקיימה, חובה לראות מה היא שווה!
שיר:
אחרי השירים הברזילאיים של קוויני, החלטתי לשים מהו משלי, MTV משהו משהו וישן.
זה שיר שמאוד אהבתי את הריקודים של הרקדנים
וכמובן את הקצב שמתאים לרקודדדדדד!!!!
לה וידה לוקה