סיכום שבועי

בגדול המקום בו אני עובדת עכשיו הוא מה שרציתי

מכל הבחינות.

אבל הצעת העבודה שקיבלתי היא משהו שרק חולמים עליו...
יענו, זה כ"כ טוב שאף פעם לא האמנתי שאגיע לשם.
אבל מודה שזה עבר לי בראש...

מדבור בעבודה בחברה אמריקאית ע-נ-ק-י-ת בתפקיד נחשק במיוחד ואני מניחה שיש גם שכר בצידו....
מדובר בעבודה לכל החיים.

k500

Active member
מנהל
הגורל מתעתע בנו לפעמים

שיקולים שלך

orald

New member
שלי...

חיפושי עבודה עקרים ומייגעים עד עתה(טפו טפו יש לי אחד נוסף עוד שעה וחצי, ועוד כמה השבוע), כולל ראיון שפספסתי היום כי הלכתי למקום הלא נכון בכלל מרוב ראיונות פתאומיים.

מסיבה פרועה בחמישי בלילה-שישי לפנות בוקר בדאנג'ן בת"א. לא התלהבתי ממש מהסביבה של המועדון הספציפי הזה, קצת יותר מדי פרועה וגסה, אבל היה כיף עם זוגתי והחברות.

בשבת הגעתי באיחור עם חברימות(אפיקצ'ו ובן הזוג) וזוגתי לטקס יום הזיכרון הטרנסי מול תחנת משטרת דיזינגוף בת"א, שם הבנתי מהטלפונים הבהולים שמחכים רק לי שאנאם כדי שיוכלו להתחיל בצעדה לכיוון המרכז הגאה.
הגעתי, נאמתי בקול צרוד מבילויים ומזגי אוויר משתנים יתר על המידה וצעדתי עם לפיד בוער והרבה סיסמאות לגן מאיר.
פגשתי את גאיה ליד תחנת המשטרה ונשארתי בערך חצי מהטקס במרכז הגאה עד שעזבתי עם החברימות לאכול. אכלנו בסוף בשווארמה הצמחונית ברח' המלך ג'ורג', וגיליתי שסייטן בהחלט נחמד וכמעט שווה לבשר, שלא כמו טופו.

פגשתי שם(שוב) את גאיה, ואח"כ הלכתי עם זוגתי, בגשם, לפאב ה"אוויטה", שם די התאכזבתי מהסביבה, שוב(היה דווקא נחמד למדי פעם קודמת). גברבר מתלהב אחז בידי אבל סימנתי לו בתקיפות שלא יעשה זאת והוא לא הטריד אותי שוב.
בחור נחמד הציע לנו להכיר בחורה, ידידה שלו שישבה שם והתביישה מאד ממעשיו.

עזבנו די מהר(אני בכלל הייתי עייפה ורטובה וציפה לי ראיון העבודה דלעיל שפספסתי) כי חברים שפגשו אותנו שם ברחו להם לאכול, ואנחנו לא היינו במצב רוח הכי טוב.

orald

New member
טוב למדי.

הראיון היום צלח...יותר נכון כמעט ירדו על הברכיים והתחננו שאני וזוגתי נעבוד אצלם(לפחות עד שימצאו אותנו לא מתאימות או שלא תהיה מספיק עבודה לכולם)...אבל התנאים מוזרים ולא נשמעים טובים ואני כבר החלטתי שאני לפחות לא מעוניינת.

לא יודעת מה העבודה ולמה לא נשמע לך

מתארת לעצמי שתתקלי בהרבה זבל, כי ככה זה כשמחפשים עבודה בעיקר בתחומים שלא דורשים השכלה כלשהי.

אבל אני חושבת שכל עוד אין עבודה אחרת, שווה לקחת כל דבר ולהתחיל איתו בלי להפסיק לחפש עבודה אחרת כמובן.
וכמובן בתנאי שזה לא פוגע בך בצורה כלשהי.

orald

New member
רצו...

לשלם ברוטו בצ'ק ללא תלוש משכורת, הפרשות לבט"ל/מס/פנסיה ושאר תנאים סוציאליים.

בכל אופן, התקבלתי היום לקורס של מוקד הוצאה לפועל.

Apikachu L

New member
וואו...זה חוקי בכלל תנאים כאלו?

נראה לי חובה תלוש משכורת, לא?

ואיזה צעקת סיסמאות, את רק דיברת עם הלסבית על חולית כל הזמן

orald

New member
שקרים! היו הרבה סיסמאות!

דיברנו על "חולית" רק חלק קטן מהזמן.

למעלה