סוף סוף (קצת) חדשות טובות
תוצאות מבחן בינגליש:
קיבלתי את התוצאות של המבחן באינגליש וקיבלתי ציונים הזויים XD
הציונים הם מ- 0 עד 9.
0 – את לא יודעת את השפה
7- יודעת טוב
8- יודעת מאוד טוב (זו כבר רמה של דוברי אנגלית)
9 – יודעת יותר מידי טוב (רמה של חכמולוגים XD)
אז כזכור, במבחן הקודם נפלתי בחלק של הקריאה, שבו קיבלתי 6.5 ואני צריכה מינימום 7 על מנת להתחיל בכלל את התהליך.
אז שימו לב לתוצאות *תופים*:
כתיבה – 7
דיבור – 8
שמיעה – 8
קריאה – 9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
(מי היה מאמין שניחשתי נכון את כל התשובות בקריאה XD)
אז קפצתי וצרחתי משמחה לאוזני ידידי הטרול (שהיה מבואס לגמרי מכיוון שרצה שאכשל ואשאר בארץ XD).
כמובן שזה לא אומר לגבי הצלחת התהליך כי האוסטרלים יכולים פתאום לעלות את הסכם שיאלץ אותי להיבחן שוב. מה גם שלא ממש האמנתי לסוכנת כשאמרה שהציונים מספיקים ושלא אצטרך שאחת המדינות באוסטרליה ימשכו אותי (ואז אני מתחייבת לגור שם למשך שנתיים. וואחס. אין שם עבודה בשבילי) - אז אני לוקחת בעירבון מוגבל.
למרות זאת, אני נותנת לעצמי את הזכות לשמוח (זה גם נתן לי תקווה שהמבחנים האלה לא כל הזמן קשים. פשוט צריך ליפול על אחד קל)
הודעתי לשותפה שלי להגירה, והיא לקחה את הזכות לצעוק עלי "אמרתי לך!!!!" - אמרתי לה שהיא יכולה להמשיך לצעוק עלי, כי באמת יש לה את כל הזכויות לעשות זאת XD
רבוטה:
הוצאתי את החוזה הקודם שלי וגיליתי שכן העלו לי קצת את משכורת הבסיס בחוזה החדש. קיצר, נראה שלא העלו לי ב- 500 ₪ אלא ב- 1000...
יחי ההבדל הקטן XD
יום חמישי:
איפרתי חברה לאירוע. למרות שיש לה מבנה פנים גס ובד"כ אני מאפרת אותה מאוד עדין וטבעי, החלטתי שהפעם אני בכל זאת רוצה לנצנץ אותה, אז איפרתי אותה עם צלליות מנצנצות מאוד – היא אהבה!
מקווה שגם החברים שלה אהבו
יום שישי:
חברתי שירדה לאוסטריה, חזרה לביקור של חודש. היא עשתה מפגש חברים בביתה והוזמנתי גם אני. היה מאוד כיף וזכיתי להכיר את שתי החברות המגניבות שלה מימי התיכון. הן היו שלישייה פשוט מדהימה וכל כך קנאתי בהן וכל הזמן סיננתי תוך כדי שאני מסתכלת בתמונות הנוסטלגיות שלהן באלבומים שהן היו נורא קוליות ומ-גניביות ואיזה מדהימות הן. הן היו פריקיות בטירוף, הלכו איך שבא להן, וממש אהבתי את הסטייל. שלא לדבר היו מוכשרות בטירוף ולמדו במגמת עיצוב אפנה בבית ספר שלהן וראיתי את העבודות שהן עשו – מדהימות אחת אחת
אחרי שרוב החברים הלכו הביתה, השאר (המגניבים) החליטו ללכת לאיזה מועדון שלצערנו היה ערב רגיי, אבל ניסינו בכל זאת לבלות שם.
היתה רק בעיה אחת שהמבלים שם עישנו גראס ואני התחלתי להרגיש לא טוב ומסוחררת. בסוף כולנו התייאשנו (אף אחד מהקבוצה לא מעשן וכולנו די סבלנו מהסרחון) ויצאנו כולנו מסריחים מגראס (אפילו לא ריח של סיגריות) - מזעזע.
אבל בסה"כ היה לי ממש נחמד ויצא לי להכיר אנשים מאוד מוכשרים ומקסימים ^_^
אין לי שיר