סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

מטחי רקטות הפכו למטחי גשם.

מה עוד קרה בשבוע האחרון?
ושיר!

שלי!

השבוע האחרון עבר ככה ככה, הפסקת אש לדעתי דבר מאוד גרוע אבל........מי אני בכלל

השבוע עבר רגוע "יחסית" ביום האחרון של ההפסקת אש נורו מספר טילים וזה היה פשוט גועלי וכבר בלתי נסבל. אני יושבת לאכול ארוחת ערב ובמקום לנוח מכל השבוע המתיש אני נאלצת כל פעם לרוץ לממ"ד והאוכל נתקע לי בגרון עד שבסוף עזבתי הכל.

הבנתי שאני לא ממש מסוגלת לתפקד יותר במרוץ האין סופי הזה בין בית-עבודה-קניות-סידורים-עבודה-משפחה, החלטתי שאם אני לא עוצרת ומחליטה החלטות גורליות בעיקר בקשר לעבודה זה יגמר רע. אני כבר הרגשתי את עצמי נחנקת וגמורה מעייפות ותשושה מכדי לדבר או סתם לצאת לארוחת ערב. וביום שלישי בלילה..(שלישי..?!) כן כנראה, כתבתי מכתב התפטרות.....מהעבודה זו שהתקבלתי אליה לפני פחות מחצי שנה. אין הרבה ברירות ידעתי שעדיף לעצור את זה עכשיו כל עוד זה קטן מאשר לחכות ואז יבוא קידום ואני ארגיש מאוד רע לעזוב במצב כזה, אז שלשום שלחתי את המכתב ו......זהו אין מה לעשות אני כעיקרון שלמה עם זה. במילא יש לי כבר עבודה מסודרת וקבועה ולעבוד בעוד עבודה זה התגלה לי בסופו של דבר כמשהו בלתי נסבל.

השבוע אמא ביקשה שאבוא ואהיה אצלה כמה ימים לפחות עד שהמצב ירגע, אבל לא ממש היה לי חשק לנסוע, בייחוד לא במצב כזה מי יש לו בכלל ראש/חשק לנהוג או וואטבר מה. אז סירבתי והיא התעצבה מזה אבל לא נורא.

השבוע הרגשתי לא משהו......המצב השפיע עליי מאוד אפילו תחושה כללית וגם סימפטומים למינהם הופיעו פתאום וזה היה לא נעים.

רציתי לצאת לקנות מעיל וכמה קפוצ'ונים אבל השבוע היה גרוע ולא הצלחתי לצאת, וגם חלק מהחנויות בסטאר סנטר היו סגורים בכלל אז לגמרי מבאס.

בקיצור השבוע עבר בעיקר עבודה-הרגשה כללית רעה-ושיר אחד שהצליח לעלות בי חיוך

שיר http://www.youtube.com/watch?v=X_M5NdYqcSM וזה תמיד מזכיר לי למה אני כל כך אוהבת את אריק אינשטיין
וגם צלילי הגיטרה בשיר הרגו אותי לגמרי.........זה הזכיר לי כמה אני אוהבת מנגינה של גיטרות ברקע של שירים

queen helen

New member
מזל טוב על ההחלטה של העבודה

מקווה שדברים ירגעו בעקבות זה, ושזה לא יהיה אסון מבחינה כלכלית.

אחלה שיר.

תודה

האמת נכנסתי לעבודה הזו כי רציתי לשריין לעצמי כסף נזיל ולא כי "באמת" נצרכתי לזה באופן מיידי. אבל עכשיו יותר טוב וברוך השם הכל בסדר

אוח, כמה שמעתי את השיר הזה בשירות הלאומי

מש בלופ אין ספי.
טוב, היה לי את כל הקלטת (בימים שעוד היו מוכרים קלטות
) ופשוט טחנתי אותה.

אריק אינשטיין היה הזמר היחידי שהתיחסתי אליו ברצינות כלשהי כילדה.
אני חושבת שהכרתי כמעט כל שיר שלו.

אין עליו.
וזה כמובן אחד 'ה'שירים.

מקווה שעכשיו כבר יהיה שקט ותוכלי לאכול בשקט

והצלחה עם ההחלטה שלך לגבי העבודה.
צריך גם לדעת לשים גבולות ולא להרוג את עצמנו.

איזה כייף לשמוע שעוד אנשים בפורום אוהבים אותו

כמוני
אני חושבת שיש לו מקום מיוחד אצלי הוא לא בדיוק כמו כל הזמרים/ת/להקות שאני אוהבת, הוא בהיכל משלו עם הכבוד הראוי לו ואני תמיד אוהבת להזכר שפעם? היה טוב,
פעם המציאות הייתה שונה לגמרי ואנשים היו שונים לגמרי.

וכשאני שומעת אותו הלב שלי מתמלא חמימות אין סופית ואני מרגישה שהמציאות קצת יותר נעימה וטובה
אז שאפו

queen helen

New member
שיר

שבוע שגרתי, שום דבר מעניין.
עשיתי מלא שעות נוספות בעבודה, גם כי היתה מלא עבודה, וגם כי הרבה יותר בטוח שם.
גם הלכתי 5 פעמים ליוגה השבוע, כי זה במקלט.

באופן כללי הבית שלי היה המקום הכי פחות בטוח להיות בו.

הגרמניה המעצבנת היתה אמורה להגיע השבוע למשך שבוע. אמרתי לה לשקול מחדש את ההגעה כי לא כל כך בטוח כאן. לשמחתי היא השתכנעה, אבל כמובן בדרך מאד מרגיזה. מצרפת חלק מהמכתב שלה:

It's not so much about physical safety that worries me, but I am a profound pacifist and furthermore i am psychologically not in a position to stand any violent situations or moods at all.

For the time being I don't think I can endure the present atmosphere in your country and decided to withdraw from my plans to come over.

I had the idea that I simply can visit a great city regardless it's state and politics, have fun and sun, and be open for whatever awaits me at the destination, but the recent developments proofed that this procedure or attitude is not appropriate at all. It's quite a lesson for me, I can tell you, and some sort of weird coincidence that after 21 years of silence in tel aviv it gets noisy just when I intend to come over..

I am so sorry for this news!
Though my plan is to postpone my trip to some time next year!!

היא כל כך צבועה!!!
בסוף היא החליטה לבוא בפברואר לשבועיים!
בעעעעעעעעעעע...

לכבוד מזג האויר החרפי החלטתי לנסות להכין את המרק הזה. הבעיה היא שאחרי שהוא התבשל במשך 5 שעות, איבדתי את התאבון...

שיר

בחייאת, איזו פולניה!!!

ושקט של 21 שנים בת"א? אה, אלימות רגילה זה "שקט"? זה שאונסים ורוצחים פה אנשים על בסיס יומי זה "שקט"?
אם פגעו בך על בסיס לאומני זה "רעש". אבל אם פגעו בך על בסיס ארגון פשע או סתם סטיות מניות של חלאות אדם, זה "שקט".
מעבר לכך, לאורך כל אותן "21" שנים היו עוד פיגועים, פשוט בערים אחרות. מה זה משנה בכלל?

ופציפיסטית, אעלק, בוא נזכיר לה מה אבות אבותיה עשו לכל מי שאינו "טהור". בוא נזכיר שיש לה עדיין במדינה שלה עיירות נאציות שמטיפות לשנאה ואלימות גזענית - רק שהמדינה (כמוה) בוחרת להעלים עין (דה ז'ה וו משנות ה- 30).
באמת צבועה.

בוא'נה, היא מפגרת או מה?

ד"א, אני יודעת לעשות מרק לקוסקוס תוך חצי שעה+. יותר שווה משלך!

מי זו הגרמניה הזו?

והמבורגר - היא לא פולניה, היא יקית

אישית, אחת הסיבות שאני לא אוהבת להכין אוכל, כי זה מוציא לי את כל התאבון עד שהוא מוכן.
לכן, אם אני כבר מכינה משהו, זה חייב להיות מהיר.

והמרק של המבורגר ממש טעים!

queen helen

New member
המרק יצא מצויין

והכנתי פעם מרק קוסקוס שחברה מרוקאית אמרה שהוא טעים כמו המקור!

הגרמניה היא שותפת עבר שנואה של חברה.
ישנתי אצלן כשביקרתי בברלין

אבל בעצם התארחת אצל השותפה שלה-לא?

זו לא אשמתך שהיא היתה שם גם

טוב, אני מניחה שזה מהמצבים האלה של 'לא נעים'.
מקווה בשבילך שמתי שהיא לא תגיע זה יעבור מהר...

למעלה