סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך היה השבוע האחרון?
פרטו נמקו והסבירו עם שיר!

orald

New member
אפרט אח"כ...כנראה.

טוב, אולי, אם אטרח.

רק רציתי לומר ש...

The casserole is a lie!

אבל עדיין היה כיף.

שלי......

שבוע עמוס.

טוב

סבבה כזה כלומר השבוע עבר טוב רק שבעבודה היה לי עומס מטורף אבל אלה החיים!

סוף כל סוף יצאתי מוצ"ש שעבר(כן, התראתי שלא ארכוש בגדים עד שיכנס החורף. סוו וואט
) והצלחתי למצוא בגדים! שני מכנסיים שחורים ושני חולצות מכופתרות עם שילוב של סריג אבל עדין ולא עבה. בלבן ואפור כזה. ותיק(ברוך השם!) ושני צמידים שחורים שסוף סוף הצלחתי למצוא כי בדר"כ אני לא מחפשת ממש. ואני מאושרת מאוד על זה

נסעתי לבקר את אמא.. היה לא רע סך הכל נחמד רק חרא שאני צריכה לחזור ב10 בלילה ועוד ללכת למשמרת בעבודה(וכן היא גרה מחוץ לעיר שלי) אז היה קצת מסרבל אבל בסוף הצלחתי לעמוד בזה. ולמה אתם שואלים חזרתי מאמא ב10 בלילה? כי הגעתי אליה אחרי העבודה ב7 אז מה לא נשב שעתיים בערך..

בעבודה ציוותו לי עוד שותף לא יודעת למה ככה זה אמור להיות בשלב הזה, בסדר.......לא יודעת לעבוד עם שני גברים זה קצת מעמסה אבל כאילו יש ברירה
המזל שלהם שהם נורמלים ולא קרציות(כאילו זה היה בקטע טוב, כי ככה יורד מעליי העומס)

וההפתעה בשופינג הזה הייתה שמצאתי שמלה שחורה יפייפיה! בדיוק שמחמיאה לגזרה שלי ......ועמדתי בתא מדידה ובהיתי בה....וחשבתי ..עלו לי פלאשבקים מהעבר ומה היה יכול להיות......במידה ו... כל מיני דברים השמלה הזו היא לא בדיוק סגנון רגיל יום יומי פושטי....היא מתאימה לאירוע מסויים/מאורע מסויים. ולא יודעת כולם החמיאו לי עליה ומאז אני סוג של באופוריה כאילו אם הייתי בזמן הנכון במקום הנכון. אבל את העבר לא ניתן להשיב אז . כן

הלילה אני טסה לקייב, יש חתונה של בן דודה של הבן זוג ואני חייבת להיות שם. הודיעו לי על זה לפני חצי שנה אז אין תרוצים, רכשתי כבר שמלה מראש והכל כבר מוכן והחתונה מחר בערב........אני מקווה שהרגיש טוב שם והכל ילך נהדר, פעם ראשונה שאני בקייב ופעם ראשונה שאני אפגוש את ההורים שלו.......כלומר 3 שנים עברו כמו חלום ולא ממש הספקתי לראות אותם בזמן הזה. אז זה גם וגם ואני מקווה שהכל ילך על הצד הטוב ביותר אבל כבר יצא לנו לדבר אבל לא לראות אחד ת'שני אז כן...

רע

השבוע כאמור ירד גשם, אומנם רק בחמישי אצלנו ירד אבל עדיין. אני נוסעת תמיד מסביב ולא בכבישים הראשיים כי אני לא סובלת את העומס שרץ שם. אני נוסעת בסבבה אחרי קניות גמורה מתה פתאום מישהו נכנס בי מאחורה.............הוא לא ממש כאילו דפק לי את הרכב אבל הרגשתי שהוא ממש היה על הקצה ועוד שניה אם הוא לא היה בולם............זהו, אז לא הבנתי מה קרה עצרתי את הרכב והסתכלתי סביבי וראיתי אותו הוא עמד בצד וצעקתי כמו איזה........גשם..ו..אהעעע לא משנה בסוף זה הסתדר והוא ביקש סליחה וגם אמר אם אני צריכה פיצוי על זה אז.....אין בעיה כמה שאבקש זה לא נתון לוויכוח בכלל. עשיתי לו....."וואלה? אוקיי.............(חושבת)... תביא 500 שקל ונסגור עיניין וזה רק על הבהלה שלי ולא על הנזק של הרכב(יש ביטוח, לא דואגת)" הוא הוציא ישר בלי מצמוץ בכלל ואני אמרתי לו "פעם הבאה ............תסע לאט!"

לקחתי למחרת את הרכב למוסך קצת שפשוף מאחורה אבל לא משהו רציני כבר אחרי 4 שעות לקחתי את הרכב.

הלילות שלי השבוע עברו בעיקר בעבודה כלומר חצי חצי, חצי שבוע עבדתי לילה חצי שבוע יום. אבל מכיוון שהעובד בעסק שלנו נגמר לו החוזה והוא החליט לעזוב כלומר לא להמשיך אז עד שימצא עובד חדש אני עובדת בלילות עם הבחור שעובד בלילה. שהוא יותר בסגנון של מאבטח מאשר עובד ובגלל זה אני חייבת לעבוד. זה נחמד לעבוד איתו ויש תקשורת טובה בנינו אבל גם לא לנוח 24 שעות זה לא קל. הוא שואל מה איתי ואני מנסה להמשיך לעבד את הנתונים עד שהמערכת תקרוס ואני בעיקר מחייכת ומנסה להיות נחמדה ככל יכולתי. אבל הוא בנאדם די פיקח ועירני וקולט שאני גמורה.

נמחקו לי מהמחשב שני תיקיות מאוד מאוד חשובות שהיה בהם חומר שהיה חשוב לי, אני יודעת מי אחראי לזה רק לא מבינה מדוע לבצע דבר שכזה אבל וואטבר אנשים פשוט לא חושבים מספיק לפני שעת מעשה. זה ביאס רצח אבל, כאילו, מה אפשר לעשות?! אין מה לעשות אלא לשחזר הכל ומזל שיש לי גיבוי אז זה עזר.

וזהו נסיים בשיר למה אני צריכה ללכת לתלות כביסה ולשים כביסה במכונה

http://www.youtube.com/watch?v=lgT1AidzRWM

רבוטה:
אז זהו. יום ראשון מגיעה ראש הצוות חזרה. מקווה שעכשיו יהיה יותר נורמלי ואוכל לחזור למצב הווג'י הרגיל שלי D:

שלישי – חוג ריקוד MTV:
סוף סוף המדריכה החמודה לימדה אותנו רוטינה הרבה הרבה יותר פשוטה וכולנו היינו מבסוטות לשם שינוי.

יום רביעי:
הגעתי בערב לקוויני (כי המבחן באינגליש היה למחרת בבוקר ב- 8:30). יצאנו לאכול ארוחת ערב במסעדה שאני אוהבת. ואכלנו... לאזניה, כמובן!!!!!
היה נחמד, וגם ניסינו איזה סלט חדש שהם הציעו במתכון – קוויני אהבה אותו יותר ממני

חמישי - חלק השני של המבחן באינגליש:
המבחן אמור היה להיות 3.45 שעות אבל כבר הודעתי לבוחן (שבמזל היה ישראלי) שפשוט בלתי אפשרי לעשות את כל שלושת החלקים רצוף וחייבים הפסקות שירותים בין לבין. הוא הסכים איתי ללא עוררין, וזה היה ממש מזל, כי לקחתי את הרטלין ולא ידעתי שהוא מעודד ללכת לשירותים כל שניה XDDDD

אחרי המבחן יצאתי מותשת, עם הרבה כאב ראש, וטיילתי קצת בדיזינגוף להירגע וגם ניסיתי לחפש קצת בגדים חדשים לכבוד הסבל שעברתי

בערב קוויני חזרה ויצאנו לאיזה הופעת סטנד-אפ, רק ש... לא היה מקום והיה כל כך דחוס שפשוט הכרחתי אותה לצאת משם כי לא יכולתי להישאר אפילו שניה אחת נוספת.
יצאנו והלכנו לכיוון המסעדה שגם ככה תכננו ללכת אחרי ההופעה. ובדרך עברנו דרך היריד הזה של האמנים ליד המזרקה בדיזינגוף והיה דוכן של אקססוריז גותיים שפשוט התלהבתי מהם (היתה שם שרשרת עם כלי עבודה שכמעט התפתטתי לקנות לנצנץ, אבל ידעתי שהיא לא הולכת עם שרשרים אז אין טעם). בסוף קניתי לי, ב- 70 ₪ "צנועים" שרשרת קולר שמצאה חן בעיני (ראו תמונה). כן. זה לא שווה את המחיר הזה, אבל עדיין, החלטתי לפרגן לאמנים

הגענו למסעדה ואכלנו הרבה טפאטים XD המנה של הכבד היתה הכי הכי טעימה - מומלץ!!!!

שישי:
היה מפגש בבית של קוויני. כולם אחרו חוץ מברומבית. גם שחקנו משחק טריוויה ברשת, והיה ממש מצחיק.
נצנץ הביאה שוקולד מריר 95% - קוויני ואני טעמנו - היה מזעזע. זה כמו לאכול אבקת קקאו ישירות מהקופסא.
אין כמו שוקולד חלב, פשוט אין!
קיצר, היה כיף והפסיד מי שלא בא ^_^

אין לי שיר

queen helen

New member
שלי

מזג אויר מהמם שצובע את הספ"ש בצבעים נהדרים.

ביום ראשון ייעצתי לחברה אדריכלית בנוגע לעיצוב פנים.
כמה ימים אח"כ ניסיתי לייעץ בנוגע לאיזה פרסומת, וכאבי ראש.

ברביעי המכשפה באה. אכלנו לזניה וסלט טעים (ואני לא טיפוס של סלטים), ואז למדנו עוד ועוד ועוד אנגלית.
בחמישי ניסינו להכנס לסטנד אפ פמיניסטי, כמו שתכננו כבר לפני שבועות, אבל לא היה מקום.
לשמחתנו ביציאה נפגשנו במקרה עם עוד חבר פמיניסט משותף והלכנו לאכול ביחד טפאסים.
בשישי המכשפה ניסה לאפר אותי.
מתברר שאני הסיוט של כל מאפרת. במשך חצי שעה היא אפרה אותי איפור "טבעי".
הוא היה כ"כ טבעי, שבמפגש אף אחד לא שם לב!

ואז היה מפגש עם הרבה טריויה.

היום תרגלתי 108 ברכות שמש ביוגה (ז"א - לעשות את אותו רצף תנוחות דמוי פזצט"א 108 פעמים רצופות).
היה קשה, ועשיתי מעברים קלים יותר ממה שלרב עושים, אבל לא נשברתי. כ"כ גאה בעצמי על זה!

עכשיו אני שותה שוקו חם עם ליקר קפה, ומאזינה בלופ לשיר הזה.

אויש! איך שכחתי את האיפור??!?!?

לקוויני יש עיניים ממש יפות!!!!!
אבל כן, המבנה שלהן באמת מקשה על האיפור >.<

בפעם הבאה אאפר אותך עם יותר צבעים שכולם ייראו!

orald

New member
יש לאנשים עיניים?

זוגתי כל הזמן מדברת על עיניים של אנשים, הצבע שלהן ו...אני ככה "יש לה/ו עיניים כחולות? הממ, לא ממש הסתכלתי".

ברומבית

New member
דינגו

ביום שלישי ההדרכה לעבודה התקיימה בשעה טובה
למרות שבאיחור של 25 דקות. העבודה נשמעת נחמדה לי, לפחות מבחינת התנאים. משמרות קצרות ומעטות, בכל מיני מקומות (עם הסעות). אמרו שזאת עבודה שדורשת ריכוז, אז אני מקוה שבאמת יהיה יותר מעניין וקצת פחות רובוטי, למרות שזה חוזר על עצמו.

בערב הלכתי לטיפול/קורס קבוצתי למיומנויות חברתיות. לא ממש לימדו אותנו שום דבר כמו שציפיתי, אבל השקט המכוון גרם לי ליזום כמה פעמים. במיוחד בהתחלה, ששני המנחים שתקו, וככה פשוט דרשו מאיתנו להתחיל לדבר P:
אני אלך לשם עד סוף החודש ונראה אם זה מתקדם לאנשהו.

ברביעי הייתי בסופר, ודיברתי קצת עם מישהי מהתיכון שנקרתה בדרכי :) היה מגניב.

הייתי במפגש בשישי, היה מאוד נחמד :)
הרבה זמן היינו רק שלוש כי כולם איחרו (או לא באו), ולי זה היה דוקא טוב
מצאתי את עצמי מדברת יותר מבדרך כלל, כמו בקבוצה הטיפולית בעצם. גם כשהצטרפו עוד אנשים (שכולם בנות) עדיין היה יותר שקט מבפעמים קודמות (או שנדמה לי), אז הרגשתי יותר נוח לדבר. אבל כמובן שאני לא אבקש שיבואו מעט אנשים בפעם הבאה

* שקלתי לקפוץ בדרך למפגש לחנות דיסקים מסוימת ולקנות דיסק שכבר ממש בא לי שיהיה אצלי, אבל החנות חסכה לי את ההתלבטות כי היא נפתחה בשעה ש(בעקרון)התחיל המפגש

קוויני, אני רוצה מתישהו לחטט גם בדיסקים שאת שומרת לעצמך, אפשר?
זה עושה לי טוב בלב.
המבורגר, אני מחכה לציור על הצפורניים

השיר השבועי הידידותי לציבור
http://www.youtube.com/watch?v=xmjaV7UBKZ0&feature=fvst

השיר הממש שבועי שלי
http://www.youtube.com/watch?v=l1_1VgDVmQo

ברומבית

New member
וקטן

אחרי ההדרכה קפצתי בספונטניות לחנות בגדים "רגילים" לנשים, וקניתי שתי חולצות חמודות וזולות :)

ברומבית

New member
D:

גילוי נאות- הרבה זמן פורקיופיין טרי היו בשבילי "הלהקה האיכותית הזו שגולשי אינטרנט אוהבים לאהוב, והיא לא בשבילי". אחרי 700 נסיונות כושלים, התחלתי לאהוב שירים שלהם
ועדיין לא נכנסתי לשוונג כמו עם מ.וולטה.

queen helen

New member
לגמרי

בעצם גם אני סרבתי תמיד לשמוע את פוקיופיין טרי, עד... עכשיו.

למעלה