שלי......
שבוע עמוס.
טוב
סבבה כזה כלומר השבוע עבר טוב רק שבעבודה היה לי עומס מטורף אבל אלה החיים!
סוף כל סוף יצאתי מוצ"ש שעבר(כן, התראתי שלא ארכוש בגדים עד שיכנס החורף. סוו וואט
) והצלחתי למצוא בגדים! שני מכנסיים שחורים ושני חולצות מכופתרות עם שילוב של סריג אבל עדין ולא עבה. בלבן ואפור כזה. ותיק(ברוך השם!) ושני צמידים שחורים שסוף סוף הצלחתי למצוא כי בדר"כ אני לא מחפשת ממש. ואני מאושרת מאוד על זה
נסעתי לבקר את אמא.. היה לא רע סך הכל נחמד רק חרא שאני צריכה לחזור ב10 בלילה ועוד ללכת למשמרת בעבודה(וכן היא גרה מחוץ לעיר שלי) אז היה קצת מסרבל אבל בסוף הצלחתי לעמוד בזה. ולמה אתם שואלים חזרתי מאמא ב10 בלילה? כי הגעתי אליה אחרי העבודה ב7 אז מה לא נשב שעתיים בערך..
בעבודה ציוותו לי עוד שותף לא יודעת למה ככה זה אמור להיות בשלב הזה, בסדר.......לא יודעת לעבוד עם שני גברים זה קצת מעמסה אבל כאילו יש ברירה
המזל שלהם שהם נורמלים ולא קרציות(כאילו זה היה בקטע טוב, כי ככה יורד מעליי העומס)
וההפתעה בשופינג הזה הייתה שמצאתי שמלה שחורה יפייפיה! בדיוק שמחמיאה לגזרה שלי ......ועמדתי בתא מדידה ובהיתי בה....וחשבתי ..עלו לי פלאשבקים מהעבר ומה היה יכול להיות......במידה ו... כל מיני דברים השמלה הזו היא לא בדיוק סגנון רגיל יום יומי פושטי....היא מתאימה לאירוע מסויים/מאורע מסויים. ולא יודעת כולם החמיאו לי עליה ומאז אני סוג של באופוריה כאילו אם הייתי בזמן הנכון במקום הנכון. אבל את העבר לא ניתן להשיב אז . כן
הלילה אני טסה לקייב, יש חתונה של בן דודה של הבן זוג ואני חייבת להיות שם. הודיעו לי על זה לפני חצי שנה אז אין תרוצים, רכשתי כבר שמלה מראש והכל כבר מוכן והחתונה מחר בערב........אני מקווה שהרגיש טוב שם והכל ילך נהדר, פעם ראשונה שאני בקייב ופעם ראשונה שאני אפגוש את ההורים שלו.......כלומר 3 שנים עברו כמו חלום ולא ממש הספקתי לראות אותם בזמן הזה. אז זה גם וגם ואני מקווה שהכל ילך על הצד הטוב ביותר אבל כבר יצא לנו לדבר אבל לא לראות אחד ת'שני אז כן...
רע
השבוע כאמור ירד גשם, אומנם רק בחמישי אצלנו ירד אבל עדיין. אני נוסעת תמיד מסביב ולא בכבישים הראשיים כי אני לא סובלת את העומס שרץ שם. אני נוסעת בסבבה אחרי קניות גמורה מתה פתאום מישהו נכנס בי מאחורה.............הוא לא ממש כאילו דפק לי את הרכב אבל הרגשתי שהוא ממש היה על הקצה ועוד שניה אם הוא לא היה בולם............זהו, אז לא הבנתי מה קרה עצרתי את הרכב והסתכלתי סביבי וראיתי אותו הוא עמד בצד וצעקתי כמו איזה........גשם..ו..אהעעע לא משנה בסוף זה הסתדר והוא ביקש סליחה וגם אמר אם אני צריכה פיצוי על זה אז.....אין בעיה כמה שאבקש זה לא נתון לוויכוח בכלל. עשיתי לו....."וואלה? אוקיי.............(חושבת)... תביא 500 שקל ונסגור עיניין וזה רק על הבהלה שלי ולא על הנזק של הרכב(יש ביטוח, לא דואגת)" הוא הוציא ישר בלי מצמוץ בכלל ואני אמרתי לו "פעם הבאה ............תסע לאט!"
לקחתי למחרת את הרכב למוסך קצת שפשוף מאחורה אבל לא משהו רציני כבר אחרי 4 שעות לקחתי את הרכב.
הלילות שלי השבוע עברו בעיקר בעבודה כלומר חצי חצי, חצי שבוע עבדתי לילה חצי שבוע יום. אבל מכיוון שהעובד בעסק שלנו נגמר לו החוזה והוא החליט לעזוב כלומר לא להמשיך אז עד שימצא עובד חדש אני עובדת בלילות עם הבחור שעובד בלילה. שהוא יותר בסגנון של מאבטח מאשר עובד ובגלל זה אני חייבת לעבוד. זה נחמד לעבוד איתו ויש תקשורת טובה בנינו אבל גם לא לנוח 24 שעות זה לא קל. הוא שואל מה איתי ואני מנסה להמשיך לעבד את הנתונים עד שהמערכת תקרוס ואני בעיקר מחייכת ומנסה להיות נחמדה ככל יכולתי. אבל הוא בנאדם די פיקח ועירני וקולט שאני גמורה.
נמחקו לי מהמחשב שני תיקיות מאוד מאוד חשובות שהיה בהם חומר שהיה חשוב לי, אני יודעת מי אחראי לזה רק לא מבינה מדוע לבצע דבר שכזה אבל וואטבר אנשים פשוט לא חושבים מספיק לפני שעת מעשה. זה ביאס רצח אבל, כאילו, מה אפשר לעשות?! אין מה לעשות אלא לשחזר הכל ומזל שיש לי גיבוי אז זה עזר.
וזהו נסיים בשיר למה אני צריכה ללכת לתלות כביסה ולשים כביסה במכונה
http://www.youtube.com/watch?v=lgT1AidzRWM