סיכום שבועי

riktal

New member
סיכום שבועי

שאלת פתיחה - ירד אצלך גשם?
סיכום השבוע במספר מילים
משהו לצפות לו בשבוע הבא
את סוף השבוע אעביר...
סדרות השבוע שלי
סרט מומלץ
סרטון
תמונה

Ayelet 363

New member
מסכמת מהר

שאלת פתיחה - ירד אצלך גשם? כן
סיכום השבוע במספר מילים: ממש ממש מעצבן.
משהו לצפות לו בשבוע הבא: שמירה, יום ממש מעצבן ישר אחרי השמירה, ועוד כמה בעיות
את סוף השבוע אעביר... בצפייה בסדרות.
סדרות השבוע שלי: בעיקר דוקטור הו.
סרט מומלץ : ספיידרמן המופלא.
סרטון: סרטון של דארן כריס אומר שלום למעריצים בישראל וטריילר לסרט struck by lightning
תמונה

משי22

New member
אוי שכחתי

בעצם גם אני ראיתי ספיידרמן המופלא השבוע. האמת שדי לא אהבתי... מעדיפה את הגרסה הקודמת (למרות שהשחקן שמשחק את פיטר פרקר פה הרבה יותר טוב מהשחקן הקודם, עדיין כסרט אני מעדיפה את הישן)

איפה הסרטון של דארן כריס?? אני רוצה לראות!

Ayelet 363

New member
הסרטון של דארן

http://www.youtube.com/watch?v=-IZ8YPZSCks&feature=youtu.be

אני גם מעדיפה את הסרט ספיידרמן הקודם ואת השחקן הקודם, אבל אני מחבבת גם את זה. זו גם הפעם השנייה שראיתי אותו (לא שהרגשתי ממש צורך לראות אותו שוב, אבל חיבבתי אותו גם בצפייה החוזרת, אפילו שגם לא התלהבתי).

riktal

New member
אני אני אני

=שאלת פתיחה - ירד אצלך גשם? מה שירד פה אפשר לתאר כטורנדו קטן

סיכום השבוע במספר מילים - מלבד יום שלישי שהיה לי דיון מעצבן שלא נגמר, סך הכל השבוע היה די רגוע
משהו לצפות לו בשבוע הבא - השופטת שלי יורדת לאילת, אבל זה לא דבר משמח מבחינתי כי חברה שלי יורדת גם לאילת, מה שאומר שאני כנראה אצטרך לעבוד עם השופטת שלה

את סוף השבוע אעביר עם המחשב ומרתון סדרות - בדיוק כמו שאני אוהבת
סדרות השבוע שלי - לא ראיתי את הכל עדיין, אבל העונה השניה של הומלנד נפלאה בינתיים (חברה שלי ניסתה להכריח אותי לראות חטופים, אבל הם לוקחים חמישה שקלים על זה ב-VOD כך שאני נאלצת לוותר), רופא להשכיר היה טוב, צווארון לבן היה מעולה (כמובן), המנטליסט היה נפלא ובטוח שיש עוד סדרות שאני לא זוכרת כרגע
סרט מומלץ - לא ראיתי סרטים השבוע

סרטון - סרטון ההכרזה על תאריך העונה השביעית של סייק שעורר הרבה כעס מצד העריצים ויצר ממש מלחמה עם נציגי הרשת של סייק
- http://www.youtube.com/watch?v=nJpa-E8fLCg
תמונה - כי אפשר ממש לראות את האהבה

riktal

New member
כי העונה תשודר

כמעט שנה לאחר סיום העונה הקודמת והם גם הבטיחו לנו כל הזמן שהיא תעלה בסתיו (כך גם נכתב בפייסבוק ובאתר שלהם) ובסוף הם דחו אותה עד לסוף פברואר. הם גם הציגו את זה כאילו הם עושים לנו טובה שהם נותנים את התאריך, מה שגרר גל ירידות על הרשת מצד המעריצים. ביליתי יומיים רק בקריאת כל התגובות בפייסבוק, בטוויטר ובפורום והייתי בהלם. אני חושבת שגם הרשת היתה בהלם - הם לא חשבו שאנחנו נגיב כך, כי תמיד היללנו את הרשת ועמדנו לצידה ופתאום הם חטפו כזה גל של ירידות (שהגיע להם
!)
התירוץ הרשמי הוא שהמון סדרות שלהם עומדות להתבטל ולכן הם צריכים סדרה עם קהל מעריצים חזק שיחזיק אותם בתקופת החורף. מה שכן, הם הבטיחו שהפעם לא תהיה הפסקה והעונה תשודר ברצף, מה שאומר (לדעתי) שהיא תגיע לישראל לקראת אמצע השנה.

משי22

New member
סכמש

שאלת פתיחה - ירד אצלך גשם? היה פה שיטפון נוראי, אבל בדרך נס הצלחתי לא להרטב אפילו פעם אחת כל השבוע

סיכום השבוע במספר מילים: התחלתי סמסטר, בתקווה שזה יהיה האחרון... מה שטוב בתחילת סמסטר זה שרק נגמר הלחץ של המבחנים ועוד לא התחיל הלחץ של השיעורי בית, אז יש קצת אוויר לנשום..

משהו לצפות לו בשבוע הבא: חתונה של חברה!
ואולי פגישה עם חברה אחרת שלא ראיתי יותר מידי זמן

את סוף השבוע אעביר... בבית
, עם בן דוד שלי שבא לבקר

סדרות השבוע שלי: על טבעי, ובגלל שכמעט כל הסדרות בהפסקה חזרתי קצת להאוס ולחברים שיש לי על המחשב

סרט מומלץ : אין לי, אבל כבר המון זמן שיושב לי ממנטו על המחשב והבטחתי לאח שלי שאני אראה אותו. בינתיים זה נדחה ונדחה..

סרטון: תשדירי בחירות מהעבר... כי התחלתי עם אחד וזה היה כל כך משעשע שהתמכרתי לזה. מתוך הערוץ הזה [URL]http://www.youtube.com/user/shtivir/videos?flow=gr[/URL]id&view=0

למעלה