רבוטה:
הבוסית שלי ביקשה מכל ראשי הצוותים למלא איזו תוכנית עבודה עם תאריכים ומשימות וגם מי מאנשי הצוות שלנו מבצע את המשימה. התשובה ל"למה?" היתה שסגן המנכ"ל יוכל להתקשר באופן אישי לאנשי הצוות ולשאול אותם "למה לא עמדו בזמנים".
כמובן שנורא התעצבנתי והודעתי לה חד משמעית שאני לא מסכימה שיפנה לאנשים שלי, אם הוא רוצה הוא יכול לדבר איתי. ובכלל, הוא לא צריך בכלל לדבר איתי אלא עם הבוסים שלי כי בשביל זה הם שם. והמשכתי שמה הוא בכלל מבין מה אנחנו עושים.
היא התעצבנה עלי, ואני התעצבנתי על הכל. ובשביל לכבות שריפות הגיע הבוס שלה (בוס עקיף שלי) והסביר לי שהסגן מנכ"ל לא יפנה לעובדים כי עכשיו הוא חזר משיחה איתו. ואכפת לו למה אנשים לא מספיקים וזה חשוב לו לעזור ולקדם (
) שהמשימות יסתיימו בזמן. ושאפנה אליהם אם יש בעיות
(כפניתי אליהם עם בעיות הם ניפנפו אותי בתואנה שזה "אוי אוי אוי" ושאסתדר לבד. עכשיו הם מגלים שאסור היה להם ככה להתעלם).
לגבי, אמרתי לו שזה לא הגיוני שהם מצפים ממני אישית לעמוד בזמנים כשאני עושה שני תפקידים כשאחד מהם דורש ממני כמעט 100% תשומת לב. והם צריכים לקחת בחשבון שאולי לא אספיק. אז הוא שאל איך הוא יכול לעזור לי, ואני עניתי שאין לי מושג. כי בסופו של דבר, זו אחראיות שלהם שהפילו עלי תפקיד ללא חפיפה מסודרת והדרכה.
כרגיל היה בנינו חילוקי דעות בנושא הזה. הוא מאמין שלזרוק אדם למים בלי לדעת לשחות זה גם מועיל, אני הבהרתי לו ש"לא לכולם!!!!!".
על העלאה אני כנראה יכולה באמת לחלום. אולי באמת כדאי לנסות לחפש מקום אחר רק בשביל להתמקח על השכר...
חוג ריקודים MTV:
החוג ממשיך. לא הבנתי מדוע המדריכה החליטה ללמד אותנו רוטינה אחרת ולא המשיכה עם מה שלימדה בפעם הקודמת. אני מרגישה די מתוסכלת מזה מכיוון שהיא מלמדת מהר (לא משנה שהיא קולטת שאני מפספסת) ואין הרבה חזרות, וגם זה ערב, אנחנו אחרי יום עבודה! בחייאת רחמים, אני לא קולטת בשעות האלה!
ביקשתי ממנה סרטונים שאוכל להתאמן בבית אז היא שלחה אותי לפייסבוק שלה ששם יש סרטונים - לא הצלחתי להריץ אותם. כל הזמן נתקעו וגם לא מצאתי את הרוטינות שלימדה אותנו.
אבקש ממנה להעלות ליוטוב...
חתונה:
יום רביעי נכחתי בעוד חתונה. של עובד ברזיאלי. יצאתי מוקדם במיוחד לאפר את הברזילאית המהממת שאיפרתי בשבת הקודמת. היא רצתה זהב ושחור ולצערי שכחתי שבאולם האורות הם צהובים כך שלא ראו בכלל את האיפור
הגעתי לאולם ב- 19:45 (מוקדם), כל החבר'ה הברזילאים כבר נכחו ושתו מהבר. אני כמובן הלכתי לבופה שאיכזב קשות (כנראה החליפו קייטרינג. לא הכרתי אותו ככה). זו היתה חופה רפורמית (חמוד הרב) והיו שירים נחמדים.
הברזילאים שתו כל כך הרבה שנהיו מסטולים די מהר. זה היה מדהים לראות איך הם פשוט הפכו להיות "אנשים אחרים". לא הרגשתי נעים בכלל עם זה. הם אולי היו "שמחים", אבל זו היתה שמחה מזוייפת של אנשים שלא ממש מפוקסים על עצמם וחושבים שכל דבר מטומטם שהם עושים, זה מצחיק. חבורה של מסוממים... והכי גרוע, שאחד מהם בסוף הקיא. אבל הוא לא ילך להקיא בצד, הוא יקיא על רחבת הריקודים. איחס!!!!!!!!!
ומרוב שהם היו שיכורים אחד מהם תפס אותי כאילו אני חברה שלו ומשך אותי שארקוד איתם. הלו! בקושי החלפנו שתי מילים בעבודה! ממתי הפכנו להיות אחוקים?
וכמובן החבר'ה הגיעו למצב שהם הולכים כמו שיכורים XDDDD (אחד מהם אפילו לא האמין לי כשאמרתי לו שהוא מתנדד והולך עקום!
)
אחד הטייסים שהוזמנו (רקדן טוב, האמת) דיבר כל הזמן על סקס. וגערתי בו שיראה מה האלכוהול עושה לו. הוא טען שהוא ככה גם בלי
בסוף השתקתי אותו במילים שזה "טו מאץ' אינפורמיישן" וזה "ממש לא מעניין!".
לסיכום: היה מזעזע!!!!!! >.<
שבת:
ניסיתי את הריטלין. לקחתי אותו על הבוקר ב- 8:30 כשאני חצי ישנה. חזרתי לישון וקמתי ב- 13:00... נצנץ! הטיפ של אחותך לא עובד!!!!!!!!! >.<
כמובן שהמשכתי עוד לישון. בסוף התחלתי ללמוד בסביבות 16:00 ועשיתי שני מבחנים.
לאמר לכם אם הרגשתי יותר מפוקסת?... לא נראה לי. גם בדקתי את התוצאות של המבחנים, קיבלתי את אותם ציונים שאני מקבלת גם בלי ריטלין.
וכמובן שהרגשתי כל הזמן דפיקות לב מואצות. ועין שמאל החליטה פתאום לראות יותר מטושטש, כנראה מיגרנה (אני מאוד מקווה שזה לא תופעת לוואי של הריטלין).
ואולי זה בגלל שישנתי הרבה. אנסה שבת הבאה שוב...
אין לי כח לחפש שיר או משהו בסגנון