סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

עוד שבוע הסתיים, והפעם במזג אויר סתווי.
איך הוא עבר?
דברים טובים, רעים, שירים וכו' יתקבלו בברכה.

העונש המושלם! אני בעד לאמץ את השיטה

לצור קבוצה של בנות וגברים שיתפסו כל מיני סוטים כאלה ברחוב וישפילו אותם ליד כולם.

אם בית המשפט לא עושה כלום, אז אולי זה יעשה משהו.

זה נאמר בע"פ - לא על גבי עיתון או משהו כתוב

אחר.
הם מוזמנים לנסות.
ותמיד אפשר לומר להם שאני מוכנה לבדוק את נכונות דברי בבית משפט, אם רק הפרקליטות תועיל בטובה לתת לי הזדמנות לדבר.

קיצר, אני לא חושבת שמישהו יכול באמת לתבוע על לשון הרע בגלל דבר כזה.

orald

New member
הוא מוזמן לנסות.

יש תיעוד במשטחרא שהוא הורחק בצו לאחר תלונה(אגב, בסיום חודש ההרחקה, כבר לפני שנה, הוא טרח לציין זאת בפני ולצחוק).
יש תיעוד שגם שכנה טרנסית נוספת התלוננה לגביו לאחר הטרדות שנמשכו שנה שלמה.
והוא ממשיך ליזום קשר עין ולחייך ולקרוץ בדיוק כמו שעשה לאותה בחורה לפני שהסתלקה מהאזור.

אז אני בסה"כ מזכירה לו את הדברים האלו, בדיוק כמו שהזכרתי, במקרה באותו סניף של רמי לוי(מדהים איך כל השרצים מתאספים במקום אחד כשאני רוצה לקנות אוכל), לאחות של גיסי הלהט"בפובית על היחס המשפיל שלה, איחולי האונס וטיוח התקיפה המינית שבוצעה בי ע"י אחיו של בעלה(לשעבר עכשיו), שלאחריה הוא, ביחד עם כל שאר צוות המסעדה, כולל אותה, המשיכו לזרוק עלי בדיחות ואיחולי אונס, קללות ומכות.

אם א-נשים פוגעים בי אין סיבה שאשתוק לנצח ואתן להם להעמיד פנים שהם מלאכים טהורים בזמן שהם מלכלכים וצוחקים עלי.
הייתי עושה יותר מכך אבל לי ולחוקים מסויימים במדינת ישראל הצבועה יש חילוקי דעות.

Apikachu L

New member

שלי......

נתחיל מהסוף להתחלה,

היום בבוקר קמתי והלכתי לקניות וסידורים. ירד מבול איזה חצי שעה בזמן שאני נוסעת. לא משהו בכלל כאילו אין לי התנגדות בכלל לגשם להפך אני אוהבת אבל לא בנסיעה זה מעצבן ברמות וגם מקשה על הראייה(שגם ככה לא משהו
) ובכלל סירבל אותי לגמרי אבל הסתדרתי כי אין ברירה,

חזרתי הביתה הגשם כבר לא היה והיה מעונן חלקית/אפור פלוס, נישנשתי משהו ונפלתי למיטה(כן, אחרי שסידרתי את הקניות) הייתי גמורה. זה מהימים האלה שאתה רק רוצה לשים ת'ראש על מה שלא יהיה ופשוט לנוח. השבוע הזה היה בהחלט עמוס ולא קל אבל ...רוב השבועות הם כאלה,

ביקרתי השבוע מטעם העבודה באבו כביר. היה נחמד סך הכל רק חבל שזה מתי שאני עייפה מדי. אבל בסדר בכללי.

בבית הכל רגיל כאילו לא רואים אחד ת'שני הרבה אבל כנראה שזה טוב ככה לפחות כרגע. אין לי ממש זמן/כח לעלות את הנושא אז אני פשוט שותקת עד שיזדמן לי זמן פנוי ובעיקר סבלנות,

השבוע גיליתי אחרי סידרת בדיקות מקיפה שערכה כמעט חצי שנה שיש לי בעיה בדרכי הנשימה ועקב כך אני לא מסוגלת לנשום מהאף ורק מהפה,(לאורך זמן) ואני לא ממש רוצה להתחיל לטפל בזה או.......כאילו אני לא רוצה להתעסק בזה כי יש לי מספיק על הראש ואם שרדתי עד עכשיו ולא קרה כלום אז לא יקרה כלום עוד שנה או לא יודעת כמה, אין לי כח להתמודד עם זה וגם הטיפולים קשים לי מדי כרגע. אז החלטתי להקפיא את זה,

טוב

גיליתי שיש לי יכולת לתקשר עם מישהו מסויים דרך........כח המחשבה זה קצת קשה לגלות שאתה שולט במישהו אחר והוא שולט בך(בעיקר מחשבתית) ובכלל כאילו לא הכרתם או.......ראיתם אחד ת'שני, זה טוב רק בגלל שזה משרת לי מטרות מסויימות בחיים. אבל לא ממש בכללי.

השבוע לא ביזבזתי כלום על איפור וכד' וזה טוב ברור שזה טוב כי שבועות לפני הפרזתי יותר מדי והשבוע הצלחתי להתאפק ולא לרכוש אפילו דבר אחר

בעבודה החליפו לי לשותף קבוע, השותף הקודם עשה לי רק חפיפה-מסתבר. אז עשינו הכרות וזה ושמחתי שהוא בנאדם שמצא חן בעיניי ככה יהיה לי יותר קל לעבוד איתו, והוא בכללי בנאדם משכמו ומעלה,

ירד גשם היום! זה מאוד שימח אותי למרות שזה מקשה בנהיגה אבל עדיין זה מאוד כייף ואני אוהבת גשם.

אמא תעבור השבוע לדירה החדשה וזה חדשות טובות אני חושבת.......מקווה שהכל ילך חלק זה הכי חשוב ושתהנה לה שם

שיר

http://www.youtube.com/watch?v=AzSYONbnWro

Larik

New member
שאלה!

איך לאזעזל אפשר לשלוט במישהו?

זה נשמע מגניב ביתור, אני גם רוצה.

orald

New member
בטח מערב קריסטלים, לחשים והרבה הרבה פטריות...

לחילופין אפשר לאיים עליהם באלימות, זה בד"כ פשוט יותר.

shirgeff

New member
שבוע של.....

מממממממממממממממממ אז עבר עלי השבוע? האמת שהוא עדיין לא הסתיים.

התחלתי אותו עם 4 ימי נופש במלון אסיינדה שבמעלות תרשיחא. היה לי כיף לא נורמלי. בהתחשב בכך שהחופשים שלי הם באכסניות או אוהלים. אבל הפעם נהניתי במיוחד, אולי בגלל שלצפון תמיד היה פינה חמה בלב שלי.

אבל השבוע שלי טרם נגמר. בגלל חגם של בני דודינו המוסלמים אז כל הסופ"ש אני אבלה בעבודה
. ככה זה שמקום העבודה שלך הוא בית חולים.....

queen helen

New member
הו מגניב

מה את עושה בבית החולים? (אפשר גם במסר)
כי גם אני "מהתחום", ונראה שאנחנו היחידות בפורום כרגע.

שיהיה ספ"ש רגוע ונטול ילדים צורכי אנטיביוטיקות של אחרי הגשם.

דרוש שם

New member
ואו הרבה זמן יחסית לא עשינו זאת

אז:
קיבלנו את התחרויות של הילדים הקטנים להשנה בתחילת שבוע יהיה מאתגר.
עשיתי עבודה של פועלים סינים(או דנים) ומיינתי את כל הסטוק של לגו שיש במקום בו אני עובד (ויש לנו המוווווון לגו)
לימדתי את הקבוצה הבוגרת הווי קבוצתי
היה לי אחד הימים ההזויים ביותר שהיו לי בחיים ביום ה' האחרון
והשיעור שהעברתי בשישי היה משעמם ...

זהו בגדול

למעלה