סיכום שבועי

ברומבית

New member
אני רוצה בשנה הבאה.

לפי החישוב, החלטתי להחליט עד מרץ 2013 מה אני בדיוק רוצה, אבל בעצם כדי להתקבל אני אצטרך להחליט קודם.

shirgeff

New member

שבוע מצויין עבר עליי. לא עבדתי הרבה. אחי חזר מחו"ל אחרי חודשיים, לאחי השני עשינו מסיבת הפתעה ליום הולדת והתארחנו אצל דודה שלי והדובדבן הייה ששייתה עם האחיינים שלי בסופ"ש.....

Larik

New member
שלי

אז אני בלי עבודה, נחמד לי. החלטתי לשבת קצת בבית ולחשוב מה אני רוצה מהחיים שלי.

יוצא לי לעשות הרבה דברים שלא הייתי יכול לעשות אחרת.
עכשיו למשל, הייתי בהופעה במייקס' פלייס של להקה שנקראת 1840's

ביום רביעי נעסתי לירושליים, אכלתי פיצה עשיתי מדיטציה, וחזרתי.

ביום חמישי נפגשתי עם חבר טוב, שלא נפגשתי למעלה מחצי שנה.
אחרי זה נפגשתי עם עוד חבר, דימה. ישבנו, דיברנו, היה נחמד.
וכשחזרתי הביתה, ידידה טובה התקשרה אלי ובאה לישון אצלי.

באופן מוזר, המחסור בעבודה כנראה גורם לכך שיהיו לי חלומות מוזרים.
היה לי חלום בלהות שבו פיתחתי אנורקסיה, והתחלתי לשדוד בנקים לפרנסתי. בנוסף בחלום היתי נשוי לאשה בלונדינית, והיו לנו 4 ילדים וחתול.
זה היה נורא. כשהתעוררתי, אמרתי תודה לאל שזה היה רק סיוט וזה לא היה באמת.

שיר, או יותר נכון פתיח ממשחק ששיקתי לאחרונה, שממש אהבתי את הפסקול שלו (לא הזה שהיה בחלום)
http://youtu.be/ZZR1WSYCMX8

queen helen

New member
איזה קטע

שאלתי חברה אם בא לה ללכת להופעה הזאת אתמול, אבל בסוף זה לא יצא לפועל.
איך היה?

Larik

New member
היה מצוין

המקום היה זוועה כי האקוסטיקה שם היתה על הפנים.
למרות זאת, ישבתי ממש מול הבמה. פעם ראשונה שאני שומע את הלהקה הזאת, והסאונד שלהם מזכיר לי קצת את Queens Of The Stone Age בשילוב עם Placebo.
זה הרגיש כמו מסאג' לעור התוף שלי.

באמצע ההופעה נדחף איזה זקן תמהוני שהתחיל לתת להם הוראות עם הידיים, וביקש שיתנו לו גם להופיע.
ברגע שהוא קלט שלא מתייחסים אליו שם, אז הוא עזב את המקום.

סך הכל מאוד נהנתי.

orald

New member
מצחיק, הייתי שם ביום חמישי לקראת חצות.

אישית כבר לא ממש מחבבת את המקום, או האזור הכללי, אבל נפגשתי עם זוגתי וידידה כי היינו בסביבה בכל מקרה כדי לחתום על חוזה שכירות לדירה.

אז...מה נתשנה השבוע הזה? בקצרה: חתמתי על דירה בת"א, מחליפה שותפה מטורללת של זוגתי ונכנסת לדירה בתחילת החודש...ונפרדת סופית מאזור חיפה.

orald

New member
המנהלת? נצנץ? על מה, ת"א? היא צודקת.

לא מתה על ת"א, ואם כבר רוצה לגור בסביבה ולא ת"א עצמה בשל התנאים הבעייתיים(שכ"ד). בעצם אני ממש על גבול גבעתיים, אחת הכניסות לבניין כבר נמצאת בגבעתיים.

אני שם רק לעוד חצי שנה, ובתום החוזה אני אחפש משהו אחר. הדירה הזו תהיה רדופה בזכרונות של דברים רעים בכל מקרה(ע"ע ניסיון של אנס מסומם וטרנספוב לרצוח אותי).

queen helen

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

רע:
רציתי ללכת לאינדינגב, אבל לא היתה לי מוטיבציה לארגן כלום.
תכננתי ללכת להופעה של The Jesus and Mary Chain, אבל בגלל מזל נאכס זה לא יצא לפועל.
גם לתכנית החלופית שלי ליום חמישי לא מצאתי שותפים.
תכננתי לפגוש חברה בפאב בשישי, אבל היא היתה חולה.
רציתי ללכת להופעה כלשהי במוצ"ש, אבל לא הספקתי.
סגרו את הגלידריה האהובה עלי.

טוב:
מלא מלא מלא עבודה, וכבר לא אכפת לי.
זה לא שאני לא עושה המון שעות נוספות, אבל לא כמו לפני חצי שנה, וגם לא ממש מזיז לי אם לא סיימתי את העבודה בסוף היום, היא לא תברח לשום מקום. אני אוהבת את השינוי המחשבתי הזה.

חברה ישנה אצלי בשישי, ובשבת במשך 12 שעות נטו (לא מחשיבה את ארוחת הצהריים) ענינו ביחד על סעיף אחד בעבודה שהיא צריכה להגיש כדי לסיים את התואר - תכנון מוצר כלשהו. זה היה מבאס להכלא בבית כל השבת, זה היה מתיש (בעיקר עבורה, כי אני עשיתי דברים אחרים תוך כדי), רבנו, צעקנו, התעצבנו, התקוטטנו וב11 בלילה סיימנו את העבודה כמו גדולות, ואפילו היינו די מרוצות ממנה. לשם שינוי הרגשתי שאני קצת יעילה בעולם.
בשבוע שעבר הרגשתי טוב לשם שינוי, וגם השלמתי המון שעות שינה.
בכלל - מזג האויר השתנה וסוף סוף אפשר לנשום בערבים. אפילו התחלתי לישון עם שמיכה!
למרות זאת במהלך היום חום איימים אצלי בבית, ואת העבודה היינו צריכות לעשות עם מאוורר, כדי לא להתאדות. עד מתי???

סתם שיר

אני ישנה כבר מזמן עם פוך.

שמחה לשמוע על החשיבה המחודשת שלך לגבי העבודה - ככה צריך!

מקווה שפעם הבאה תצליחי יותר במציאת פרטנרים להופעות וכד'.

ומי יודע, אולי יפתחו גלידריה טובה יותר מהקודמת (למרות שמהניסיון שלי לצערי זה לא עובד
אבל שווה לאחל
)

queen helen

New member
עושה רושם שלא

היו שלוש גלידריות אחת ליד השניה, פתאום שתיים נסגרו באותו זמן ונשארה רק אחת שהא בסדר, אבל הרבה פחות טעימה.

למעלה