עבודה:
דיברתי עם חברה ברזילאית שהגיעה לישראל. היא עובדת עם הצוות שלי (או יותר נכון - איתי) בגלל שהפרוייקט הברזילאי משתמש באפליקציה שפיתחתי (היא "הלקוח" שלי יענו). היא מכירה את כל השתלשלות הארועים מאז שהראש צוות שלי יצאה לחופשת לידה והשאירה את הצוות בודד וגלמוד עם המבורגר שאולצה להחליפה ללא הכנה והדרכה.
החברה אמרה שהיא לא מחבבת את ראש הצוות שלי מכיוון שהאחרונה עשתה את אותו "תרגיל" גם עם הילד הקודם שהביאה. היא ועוד חבר ברזילאי אחר העלו את ההנחה שהיא דאגה שלא יהיה מי שיחליף אותה בכוונה על מנת לשמור על המקום שלה. והיה לה נוח שהכל נפל עלי ללא הכנה (וככה עשיתי הרבה טעויות וגם הכל זז לאט) כך שייראו שאין טעם שאחליף אותה באופן קבוע, כי אני לא יודעת את העבודה כמו שצריך ולוקח לי הרבה זמן ללמוד.
תכלס זה נשמע הגיוני, אבל לא קיבלתי ממנה את הרושם שהיא כל כך חסרת ביטחון לגבי המעמד שלה ברבוטה. פשוט הנחתי שהיא אחת שממש לא מעניין אותה הדברים האלה כי זה עניין של הבוסים שלה לדאוג מי יחליף אותה.
טוב, זה לא משנה מה ולמה. היא חוזרת עוד חודש ואני חוזרת לפינה השקטה שלי. זה נכון ששילמתי על זה בדם וייזע והרבה עצבים והשפלות, אבל אני מקווה שזה היה לטובה (שלי בעיקר XD).
אינגליש:
הייתי אתמול בת"א בשיעור. זה השיעור האחרון לפני המבחן ויצאתי משם בהרגשה שהתדרדרתי ואני עוד פחות מוכנה מהפעם הראשונה.
אז קניתי רטלין מסוג אחר (הראשון גרם לי לדפיקות לב מואצות) ואנסה מחר לעשות איזה מבחן איתו. אם זה לא יעזור, אז אני ממש לא יודעת מה לעשות...
חתונה:
ביום רביעי היתה חתונה של חבר הצוות החמוד וחתיכי שלנו (הדוגמן של ההפקה). הוא הביא את החברים הערסים שלו שעישנו בתוך האולם בשיא החוצפה. מדהים היה לראות את ההבדלים בתרבויות. האורחים שהיו חברים מהעבודה, יצאו החוצה לעשן. לעומת זאת אלו שלא היו חברי עבודה, עישנו בפרצוף לכולם בתוך האולם.
לא ברור לי למה אין אכיפה בתוך אולמות ארועים, החוצפה הישראלית האגואיסטית כל פעם מדהימה אותי מחדש...
בכל אופן, יצאתי מוקדם מהעבודה להתארגן. והתאפרתי ממש בהשקעה ואפילו הבוסית שלי אמרה לי שאיפרתי ממש יפה את העיניים
בסה"כ היה כיף, רקדנו והשתוללנו ויצאנו כולנו מנצנצים בגלל מפות השולחן שהיו עליהם הרבה נצנצים
ריקודים:
ביום שלישי הלכתי לשיעור ניסיון בריקודי MTV לנשים מעל גיל 30. היה נחמד רק שלא הבנתי למה המדריכה בחרה ברוטינה יחסית קשה. הרי היא יודעת בנות כמה אנחנו ומהירות פיזית ושכלית זה כבר לא הצד החזק שלנו >.<
ביקשתי ממנה שבפעם הבאה תשים את המוזיקה לאט יותר כי התנועות מהירות מידי. היא אמרה שתכין לשיעור הבא (אם יהיה).
מה שכן אהבתי זה שאחרי החימום הקטלני שעשתה לנו (טוב, הכל יחסי לגיל), לא נתפסו לי השרירים כמו שתמיד נתפסים לי אחרי אימוני כושר!
איפור:
החברה הברזילאית שלי נסעה היום חזרה לברזיל. אבל קבענו להיפגש היום בבוקר אצלי בדירה על מנת שאפרד ממנה באיפור (שתלך יפה למטוס). אבל היא החליטה לעשות לי תרגיל והביאה איתה את אשתו של אחד העובדים הברזילאים שעשו רילוקיישן לארץ (הבחורה די משועממת כי אין לה אשרת עבודה ולמעשה היא לא עושה כלום חוץ מאולפן). חברתי היקרה אמרה לי: "הבאתי את א' בשביל שתאפרי אותה במקומי!".
אמרתי לה שאני רוצה לאפר גם אותה וגם את א', אבל היא החליטה שהיא לא רוצה ללכת לטיסה של 14 שעות מאופרת.
א' הגיעה, בחורה יפהפיה ומהממת. הודעתי לה חגיגית שאני הולכת להתפרע עם הצבעים ולעשות מה שמתחשק לי, ולהפתעתי הרבה, היא הסכימה לכל (לכן חברתי הביאה אותה).
האיפור כמובן יצא יפה (לפחות, לטעמה ולטעמי). נו, איך אפשר בכלל לפשל כשמגיעה מלכת יופי?
הבן הזוג שלה התקשר אלי אחרי שהיא חזרה הביתה ואמר לי שהאיפור ממש יפה והוא רוצה שאאפר אותה לחתונה של ברזילאי אחר שמתחתן עם ישראלית שבוע הבא (אממה, גם אני מוזמנת!!!!
). אמרתי לו שאני מאוד רוצה, כי אני רוצה שהיא תהיה יותר יפה מהכלה ואז כולם ישאלו אותה מי איפר אותה והיא תגיד שאני!!!!!
נראה אם אצליח לצאת מוקדם באותו יום לאפר אותה עם כל הלחץ בעבודה.
צירפתי את תוצר האיפור ה"לייצני" שעשיתי עליה. בצילום זה פחות צבעוני מבמציאות, לצערי
(הצבעים ששמתי: ירוק כהה, וורוד, פוקסיה, ת'כלת, ירוק, צהוב, זהב וכמובן שחור)
שיר:
לא שיר, אלא ריקוד שראיתי באיזה סרט (אם כבר שמתי אותו בעבר, אז סורי על הסניליות).
זה לקוח מסצנה שנמחקה ורק חלק ממנו צורף לסרט. הסצנה המקורית היתה עם מוזיקה אחרת מזעזעת. בסרט היו מספיק חכמים לשנות לשיר יותר קטצ'י.
אז מה שעשיתי זה ערכתי את הסצנה שנמחקה וצירפתי את השיר שהיה בסרט. וככה יש לי סצנה מלאה עם שיר מגניבי.
נא ללמוד את הריקוד, כי יהיה מבחן במפגש פורום הבא
:
/www.youtube.com/watch?v=HiLWy8HarpY&feature=player_embedded" target="_blank" rel="nofollow">https://www.youtube.com/watch?v=HiLWy8HarpY&feature=player_embedded" rel="nofollow" target="blank">ריקודיישן!