סיכום שבועי

queen helen

New member
איך אפשר

לחבב שערות לבנות?

Apikachu L

New member
אני מכירה דרך למנוע כינים לכמה חודשים טובים..

וזה לא צחוק. מרססים בתרסיס של הכלב נגד קרציות ופרעושים ומשאירות כמה דקות מתחת לכובע רחצה, ואז שוטפות את הראש (וחופפות). באופן מדהים למדי, זה עובד ומונע לדי הרבה זמן.

את גם יכולה למרוח שמן רוזמרין בשיער או להשתמש בשמפו לילדים עם רוזמרין. הבנתי גם עוזר למנוע...

queen helen

New member
שלי

וואו - מלא זמן לא כתבתי כאן!

טוב, אז...

טוב
חזרתי משבועיים מדהימים באתיופיה!
היה טיול מעולה במדינה מקסימה ובעיתוי מצויין.
ההורים שלי עשו לי הפתעה ובאו לאסוף אותי משדה התעופה. בחיים לא הייתי מעלה על דעתי שהם יעשו משהו כזה.
שלושה ימים אחרי שחזרתי, נסעתי עם חברה לנופש חברה של שלושה ימים בדרום, וחזרתי רק עכשיו.
כמובן שהיה מצויין (יחסית לנופש חברה כמובן, זה לא הנופש שאני הייתי מפרגנת לעצמי), עם המון אנשים מקסימים, במלון יוקרתי להחריד, אוכל אלוהי והמון שעות שינה.

רע
היה רגוע בעבודה, ואז טסתי לשבועיים לחו"ל, חזרתי והמייל שלי נראה כמו אחרי הפצצה אטומית.
בשניה שסיימתי לאכול עם ההורים אחרי שהם החזירו אותי מהשדה פרגנתי לי זמן איכות עם המחשב של העבודה, ועד שלא עברו כמה שעות טובות, לא התפנתי אפילו להרים טלפון לחברים.
אפילו את מה שקרה בפורום בשלושת השבועות האחרונים סיימתי לקרוא רק היום.
בעבודה צפוי עומס נוראי כל החודש, והשבוע הייתי בחצי יום מחלה מתוך שני הימים שנותרו לי לעבוד. יופי...
חליתי. הרגשתי זוועה השבוע. את היוגה עשיתי עם עיניים עצומות בגלל סחרחורות, במקום לרוץ כמו שתכננתי, הקאתי את נשמתי ביום שאחרי, וביום הבא הגעתי לעבודה בגלל ישיבה שהתבטלה, ואז אחרי שבמשך שלוש שעות הדפסתי לי "שעורי בית" חזרתי הביתה לעבוד מהבית. יופי...
לפחות עכשיו אני פחות או יותר בסדר.
האוכל באתיופיה היה זוועתי ברמות קשות. אין לי מושג איך אנשים מצליחים להעביר חיים שלמים (או אפילו שבוע) עם האוכל מחריד הזה, וזה היה החלק הכי מבאס בטיול. אולי בגללו חליתי.
גם הפרעושים היו מבאסים כשחושבים על זה.

השיר שמתנגן לי כבר איזה חודש בראש (ולאו דוקא בלל שהוא כ"כ מוצלח)

אחלה שיר!
לוב איט! צריך למצוא ריקוד

המוני בשביל זה ולרקוד ברחובבבבב!!!

שמחה שחזרת לחיים. אני חושבת שאם שרדת את השבועיים האתיופיה בלי קילקול קיבה ורק אחרי שחזרת חטפת משהו, אז אני מאשימה את המסעדות הישראליות XD

ברומבית

New member
מה עשית בטיול?

היית עם האנשים ה"פרימיטיביים" שראיתי בטלויזיה שלא יודעים מה זה אתיופיה, או שהלכת לציביליזציה?

אני חושבת לטוס פעם למקום "אקסקלוסיבי", עם אורח חיים שונה לגמרי.

queen helen

New member
נראה לי שהסוג הראשון

לא עלה על דעתי לשאול אתיופים אם הם יודעי מה זה אתיופיה, עכשיו אני אצטרך לחזור לשם לטיול נוסף...

ברומבית

New member
אפשר לראות את "דמעות באפריקה"

הפרק ראשון או השני הוא על אתיופיה. זו סדרה על כל הטוב, הרע והמכוער באפריקה.
שאלו שם כמה אנשים כפריים לגמרי מה הם יודעים על אתיופיה, ואלה שהראו אמרו תשובות כמו "אף פעם לא הייתי שם"

ברומבית

New member
לא רוצה לשים כותרת.

הבחורה מהסיכום שעבר חזרה ממההופעה, וסיפרה את המינימים שציפיתי- שהיה מדהים

ביחד עם זה ששמחתי בשבילה, לצערי נכנסתי שוב להתקף קנאה...
אחרי שלושה ימים הוא עבר, למזלי. עד הפעם הבאה...
חזרתי לחבב את ראש הלהקה, שאותו במיוחד היא מעריצה.

התחלתי לעבוד בעוד עבודה משעממת, אבל הפעם בערב-לילה, שזה בדיוק בשבילי. אז אפילו שביום הראשון העבודה התארכה ל-11 שעות (וסירבתי לפיצה שהביאו לכולם
), לא הייתי עייפה.
וממש ממש בקטנה נדלקתי שם על מישהו, אז זה מוסיף עניין

השתעשעתי מסיטואציה שבה דוברת רוסית ודוברת צרפתית דיברו ביניהן בעברית
חוץ מהשפות האלה יש גם אישה דוברת ספרדית. קיבוץ גלויות בהתגלמותו

שיר שהכרתי השבוע ואהבתי מהפעם הראשונה
http://www.youtube.com/watch?v=irsh44PlL9w

queen helen

New member
בהצלחה!

לא הכרתי את השיר, אבל הלהקה מצויינת (הייתי בהופעה שלהם לפני מה שנים).

ברומבית

New member
לא ידעתי שהם ביקרו אותנו D:

חשבתי אולי ראית אותם בחו"ל, כי לא שמעתי על הופעה שלהם פה. אבל בדקתי ב-setlist.fm והוא אישר את הגעתם

למעלה