הבילויים שלי בסוכות היו כדלקמן:
1. פעם ראשונה, סוף סוף, הלכתי לשים כביסה במכבסה. הצטברו לי 8 קילו ועלה לי כמעט 100 ש"ח, אבל עדיף מאשר להביא לאמא שלי כל הזמן
2. קניתי שני תיקים בהדר ב- 200 ש"ח. שווה, לאור העובדה שסטטיסטית אני הורסת תיק אחת לכמה חודשים בודדים.
3. אתמול נפגשתי עם חברה מהעבודה בלב המפרץ. והלכנו לראות סרט שהיא הציעה. נקרא "LOOPER". יצאתי ממנו קצת מבואסת, ואספר עליו בספויילר בסוף. אבל בכללי היה בילוי נחמד ואכלתי... לאזניה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איפה קוויני?! איפה?!
4. ראיתי סרט ישן בשם "happy feet", זה כנראה מוכר בשם אחר פה בארץ. סרט מצוייר על פינגווינים והרבה שירים וריקודים - אהבתי!!!! זה ממש עושה חשק ללמוד לרקוד
5. וכמובן שאני ממשיכה לתרגל באינגליש מתי שאני מצליחה >.<
שיר:
שיר קצבי קוריאני שקיבל הכי הרבה צפיות ביוטוב. אהבתי
PSY - GANGNAM STYLE
LOOPER
הסיפור הוא בנקודת זמן הווה בדיונית, שמנקודה זו בעתיד ימציאו נסיעה בזמן. אבל היא תוצא מחוץ לחוק אז רק ארגוני פשע משתמשים בה בשביל להיפטר מאנשים. הם היו שולחים את הקורבן לנקודת ההווה שלנו, שם היה מחכה רוצח שכיר שמיד מוציא את הקורבן להורג ונפטר מהגופה. אידיאלי. אותם רוצחים נקראים LOOPERS.
בנוסף, באותה נקודת זמן בדיונית, התחילו אנשים להיוולד עם יכולת טלקינטית מאוד חלשה שאיפשרה להם לעשות כל מיני להטוטים קלילים כמו לגרום למטבע לרחף באוויר. אבל לא יותר מזה.
באיזו שהיא נקודת זמן בעתיד הופיע איזה מאפיונר באמת באמת חזק והתחיל לסגור לופים - ז"א, היו שולחים את הגירסה המבוגרת שלהם חזרה להווה לסיום הקדנציה.
רוב הלופים השלימו עם זה, כי אחרי זה היו מקבלים כרטיס יציאה החוצה ל- 30 שנה עם כל מה שהרוויחו, להנות מהחיים (כשאחרי 30 שנה, הם יודעים שיישלחו לגירסה הצעירה שלהם להוצאה להורג).
אממה, אדון רוצח שכיר שלנו (הגיבור) מגלה שהגירסה המבוגרת שלו ממש עקשנית ומסרבת למות (ברוס וויליס). זה כמובן מסבך אותו עם אותו ארגון הפשע והוא מתחיל במסע לסיים את העניין ולקבל את 30 השנה הכייפיות הראויות לו.
הגירסה המבוגרת טוענת שהופיע פתאום איזה מאפיונר קשוח ומסתורי שהשתלט מיד על כל האירגונים והחליט לסגור סתם ככה לופים. מעבר לכך, סוף סוף היתה לו אישה והוא היה מאושר - לא רצה לוותר על זה. אז הוא החליט להרוג את אותו מאפיונר כשהוא ילד שכל מה שהיה ברשותו זה איזה מספר שציין כמה פרטים עליו (תאריך לידה ועוד משהו). ע"י כך הוא הצליח לצמצם ל- 3 מיקומים אפשריים שבהם גדלים אותם ילדים שלכאורה אחד מהם יהיה בעתיד אותו מאפיונר.
הסיפור מסתבך כי הגירסה הצעירה נקלעת לאחד הבתים האלה, ומתיידדת עם האמא והילד (כשבמקביל הגירסה המבוגרת פונה לשתי האופציות האחרות).
לא משנה מה היה אבל בסוף מסתבר שהילד הוא מוטציה יותר חזקה ומתקדמת של הכח הטלקינטי שמסתבר היה לאמא שלו. והוא באמת יכול להיה לעשות עם זה דברים לא יאומנים. ולכן אין פלא שכשגדל השתלט כל כך מהר על כל אירגוני הפשע.
הגירסה הצעירה לא יכלה להרגו אותו כי האמא התעקשה שהוא יכול להשתמש בכוחות שלו לטובה, לעומת זאת, הגירסה המבוגרת (שבגלל אפקטים של זכרונות עבר, כל מה שהגירסה הצעירה שלו עברה, נחרט מחדש בזכרונו כך שיכול היה לדעת מה קורה איתו) מיד הגיעה לסיים את המלאכה.
וככה, ברגע האמת, כשהגירסה המבוגרת רוצה לירות בילד, והאמא חוסמת את דרכו, והגירסה הצעירה עומדת שם מרחוק, יודעת שלא תספיק להגיע בזמן להציל את האמא (כי הגרסה המבוגרת תירה בה ואח"כ תפנה לילד). הוא ראה איך הסיכוי שילד ייגדל להיות אותו מאפיונר רק גדלים מרגע לרגע. ולכן החליט לשנות את הגורל, ולאפשר דרך אחרת ממה שהיה בכך שהאמא תחיה ותמשיך לגדל את הילד.
הפיתרון היה מאוד פשוט: הוא התאבד. וכמובן הגירסה המבוגרת שלו מיד נעלמה.
אז, מעבר לעובדה שזה היה סרט די מזעזע מבחינת האלימות ודם. ולא שאני לא אוהבת, אבל הם דאגו באמת להראות זוועות (זה לא כדור שפוגע בגוף, אלא ממש כריתת איברים ושות).
בנוסף, אני לא אוהבת שאנשים כל הזמן מתים (הזכיר לי את ההסרט שהלכתי עם נצנץ על הפרטיזנים). מכות ודם לא חייבים להרוג. קיצר, היו שם דברים שלא ברור לי מה המטרה שלהם להראות מעבר להכניס עוד רעיונות לפסיכופטים הקיימים במציאות שלנו.
וכמובן שזה סרט שהגיבור בו מת. אמנם, בעלילה נראה שלא היתה ברירה. אבל עדיין, זה ביאס אותי קשות. ודי התחרטתי שהלכתי לראות אותו... >.<
לא ממליצה!