סיכום שבועי

סיכום שבועי

במצוות המלכה.

חופש סוכות, ספרו חוויות.
וצרפו שיר עם קליפ מצחיק או פרסומת מצחיקה... העיקר שיהיה מצחיק.

הבילויים שלי בסוכות היו כדלקמן:
1. פעם ראשונה, סוף סוף, הלכתי לשים כביסה במכבסה. הצטברו לי 8 קילו ועלה לי כמעט 100 ש"ח, אבל עדיף מאשר להביא לאמא שלי כל הזמן

2. קניתי שני תיקים בהדר ב- 200 ש"ח. שווה, לאור העובדה שסטטיסטית אני הורסת תיק אחת לכמה חודשים בודדים.

3. אתמול נפגשתי עם חברה מהעבודה בלב המפרץ. והלכנו לראות סרט שהיא הציעה. נקרא "LOOPER". יצאתי ממנו קצת מבואסת, ואספר עליו בספויילר בסוף. אבל בכללי היה בילוי נחמד ואכלתי... לאזניה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איפה קוויני?! איפה?!

4. ראיתי סרט ישן בשם "happy feet", זה כנראה מוכר בשם אחר פה בארץ. סרט מצוייר על פינגווינים והרבה שירים וריקודים - אהבתי!!!! זה ממש עושה חשק ללמוד לרקוד

5. וכמובן שאני ממשיכה לתרגל באינגליש מתי שאני מצליחה >.<

שיר:
שיר קצבי קוריאני שקיבל הכי הרבה צפיות ביוטוב. אהבתי

PSY - GANGNAM STYLE

LOOPER
הסיפור הוא בנקודת זמן הווה בדיונית, שמנקודה זו בעתיד ימציאו נסיעה בזמן. אבל היא תוצא מחוץ לחוק אז רק ארגוני פשע משתמשים בה בשביל להיפטר מאנשים. הם היו שולחים את הקורבן לנקודת ההווה שלנו, שם היה מחכה רוצח שכיר שמיד מוציא את הקורבן להורג ונפטר מהגופה. אידיאלי. אותם רוצחים נקראים LOOPERS.
בנוסף, באותה נקודת זמן בדיונית, התחילו אנשים להיוולד עם יכולת טלקינטית מאוד חלשה שאיפשרה להם לעשות כל מיני להטוטים קלילים כמו לגרום למטבע לרחף באוויר. אבל לא יותר מזה.

באיזו שהיא נקודת זמן בעתיד הופיע איזה מאפיונר באמת באמת חזק והתחיל לסגור לופים - ז"א, היו שולחים את הגירסה המבוגרת שלהם חזרה להווה לסיום הקדנציה.

רוב הלופים השלימו עם זה, כי אחרי זה היו מקבלים כרטיס יציאה החוצה ל- 30 שנה עם כל מה שהרוויחו, להנות מהחיים (כשאחרי 30 שנה, הם יודעים שיישלחו לגירסה הצעירה שלהם להוצאה להורג).

אממה, אדון רוצח שכיר שלנו (הגיבור) מגלה שהגירסה המבוגרת שלו ממש עקשנית ומסרבת למות (ברוס וויליס). זה כמובן מסבך אותו עם אותו ארגון הפשע והוא מתחיל במסע לסיים את העניין ולקבל את 30 השנה הכייפיות הראויות לו.

הגירסה המבוגרת טוענת שהופיע פתאום איזה מאפיונר קשוח ומסתורי שהשתלט מיד על כל האירגונים והחליט לסגור סתם ככה לופים. מעבר לכך, סוף סוף היתה לו אישה והוא היה מאושר - לא רצה לוותר על זה. אז הוא החליט להרוג את אותו מאפיונר כשהוא ילד שכל מה שהיה ברשותו זה איזה מספר שציין כמה פרטים עליו (תאריך לידה ועוד משהו). ע"י כך הוא הצליח לצמצם ל- 3 מיקומים אפשריים שבהם גדלים אותם ילדים שלכאורה אחד מהם יהיה בעתיד אותו מאפיונר.

הסיפור מסתבך כי הגירסה הצעירה נקלעת לאחד הבתים האלה, ומתיידדת עם האמא והילד (כשבמקביל הגירסה המבוגרת פונה לשתי האופציות האחרות).

לא משנה מה היה אבל בסוף מסתבר שהילד הוא מוטציה יותר חזקה ומתקדמת של הכח הטלקינטי שמסתבר היה לאמא שלו. והוא באמת יכול להיה לעשות עם זה דברים לא יאומנים. ולכן אין פלא שכשגדל השתלט כל כך מהר על כל אירגוני הפשע.

הגירסה הצעירה לא יכלה להרגו אותו כי האמא התעקשה שהוא יכול להשתמש בכוחות שלו לטובה, לעומת זאת, הגירסה המבוגרת (שבגלל אפקטים של זכרונות עבר, כל מה שהגירסה הצעירה שלו עברה, נחרט מחדש בזכרונו כך שיכול היה לדעת מה קורה איתו) מיד הגיעה לסיים את המלאכה.

וככה, ברגע האמת, כשהגירסה המבוגרת רוצה לירות בילד, והאמא חוסמת את דרכו, והגירסה הצעירה עומדת שם מרחוק, יודעת שלא תספיק להגיע בזמן להציל את האמא (כי הגרסה המבוגרת תירה בה ואח"כ תפנה לילד). הוא ראה איך הסיכוי שילד ייגדל להיות אותו מאפיונר רק גדלים מרגע לרגע. ולכן החליט לשנות את הגורל, ולאפשר דרך אחרת ממה שהיה בכך שהאמא תחיה ותמשיך לגדל את הילד.

הפיתרון היה מאוד פשוט: הוא התאבד. וכמובן הגירסה המבוגרת שלו מיד נעלמה.

אז, מעבר לעובדה שזה היה סרט די מזעזע מבחינת האלימות ודם. ולא שאני לא אוהבת, אבל הם דאגו באמת להראות זוועות (זה לא כדור שפוגע בגוף, אלא ממש כריתת איברים ושות).
בנוסף, אני לא אוהבת שאנשים כל הזמן מתים (הזכיר לי את ההסרט שהלכתי עם נצנץ על הפרטיזנים). מכות ודם לא חייבים להרוג. קיצר, היו שם דברים שלא ברור לי מה המטרה שלהם להראות מעבר להכניס עוד רעיונות לפסיכופטים הקיימים במציאות שלנו.
וכמובן שזה סרט שהגיבור בו מת. אמנם, בעלילה נראה שלא היתה ברירה. אבל עדיין, זה ביאס אותי קשות. ודי התחרטתי שהלכתי לראות אותו... >.<

לא ממליצה!

יש לי את הסרט 'תזיזו ת'רגליים' בבית

(זה השם בעברית של הסרט עם הפנגווין)
ראית את הראשון או השני?
סרט חביב. דווקא לא כזה התרשמתי.

לגבי הסרט השני שספרת עליו:
טוב, שונאת סרטים של דם ואלימות, זא אין מצב שאני אלך, אבל דווקא מה שהפריע לך נראה בעיני בגדול חיובי.
קצת נמאס מהשבלונה ההוליוודית לפעמים.

ראיתי את שניהם. אהבתי את הראשון יותר

כי שם היו יותר ריקודים וזה גם היה יותר מצחיק.

שוב, אני אוהבת אקשן, דם ומכות, אבל רק כשזה בטוב טעם.

.....שלי

|טוב

החג עבר בסדר כזה..... בעיקר עם חברים בעיקר של הבן זוג, הוא החליט שארוחת ערב חג שלנו תיהיה מיוחדת ועם האנשים שכביכול קרובים אליו. הוא רצה לטוס למוסקבה להורים שלו ואני לא רציתי... לא יודעת למה. בסוף סיכמנו על להשאר בבית ואני אכין ואעשה הכל כמו שאני רגילה ואוהבת, היה מאוד נחמד כי פעם ראשונה בחיי שהצלחתי להפתח לאנשים "זרים" אני טיפוס מאוד חשדן וקשה לי להתחבר לזרים בקלות אבל אהבתי אותם משום מה והייתה הכרות/ארוחת ערב מעולים לגמרי

השבוע קניתי סוף כל סוף קייס(כיסוי) לפלאפון אחרי חצי שנה שהוא ברשותי וכל פעם לא יוצא לי. תחושה נהדרת,

קניות איפוריות עשו לי תחושה נפלאה וחמימה בלב.

כנראה שמישהו מלמעלה ממש אוהב אותי לאחרונה(מבטיחה, זה לא היה ככה כל החיים) שבדיוק בערב חג אני מתיישבת בשולחן לפני שהחברים הגיעו ומוצאת קופסא מרובעת כמו של טבעת על השולחן ובשיא הנאיבות שאלתי אותו "מה זה על השולחן??" בצעקות, כהרגלי, והוא ניגש אליי ואמר לי "תפתחי" נו טוב לפתוח... פתחתי והיה שם מפתח של ...........רכב! והיה את הסמל של מותג מסויים........
.................. נו טוב אגלה.............מרצדס! אני כזה
............. הייתי בשוק טוטאלי.. אני לא רגילה ממש לדברים כאלה וכמה שאני יודעת שהוא אוהב אותי ויעשה למעני הכל... עדיין זה שוק! ניסיתי לגמגם לו "מממממ תודה וואוו. מדהים. אפשר לראות אותה?" הוא ענה בחיוב עם חיוך רחב ואמר לי שארד במעלית ואפנה שמאלה בכניסה של הביניין.. ירדתי איתו לא רציתי לרדת לבד... ואני רואה למול עיניי את רכב חלומותיי............ כאילו
לגמרי, זה כאילו אחרי כל החרא שעברתי בחיי פתאום אלוהים מחליט לזכות אותי ולתת לי וזו הרגשה כל כך עילאית........ אני כמעט השתתקתי שם, בכל מקרה זה אחד הדברים הטובים שקרו לי השנה. אז

השבוע היה לי כייף משום מה בקניות תמיד זה מעיק ומעצבן אותי אבל כאמור זה חובה, הפעם הבן זוג בא ועזר לי והרגשתי כייף וחיוך טפשי היה מרוח על פני(לא דבר שבשגרה..) ולא יודעת הייתי שמחה שאני צריכה לבשל ארוחה שלמה ומלאה ל2 זוגות חברים וזה לא דבר קל אבל ידעתי שאני הולכת לשים את כל הלב והידע שלי בזה וזה עבד,

המחמאות שקיבלתי על האוכל שהכנתי עשו לי את השבוע לגמרי. בייחוד על הסושי... זו פעם ראשונה שאני מכינה בבית ואמרתי לעצמי אם לא יצא טוב פשוט לזרוק. אבל לא. יצא מעולה ואפילו ברמת גימור שאני לא תיארתי לעצמי שתצא כזו, והם טענו בפניי שבשום מקום שהם אכלו סושי לא טעמו טעם כזה נהדר ורמת גימור כזו מקצועית(
) זה מצחיק אבל מאוד חימם את ליבי כי מזה השקעתי וישבתי עליו שעתיים פלוס... ואני חייכתי חיוך תמים ואמרתי "תודה
"

השבוע הבן זוג הפתיע אותי(ההפתעה לא הייתה נעימה בהתחלה..) ושעתיים לפני אמר לי להתארגן ושנוסעים להופעה... הוא לא אמר של מה אמר רק הופעה ושהוא הזמין כרטיסים מראש ושיהיה טוב ושאפסיק להיות כזו כבדה
טוב הייתי בראש טוב אז החלטתי לזרום על זה... הלכנו... ופתאום אני רואה שזה מופע/הופעה וואטבר מה של ס..קאזי.....................
לא ידעתי איך לקבור את עצמי. חוץ מזה שאני יודעת מזה "סקאזי" הרכב טראנס/ משהו. לא ידעתי בדיוק מה המוזיקה שלהם או מה זה אמור להיות... חוץ מזה שאני והוא חולקים אותה עדה אין לי משהו משותף עם הסקאזי הזה. ותמיד זה נראה לי כמו צרחות וצעקות וסמים, והרבה, בקיצור היינו שורה ראשונה וניסיתי לקחת נשימה עמוקה לפני שאני מעיפה על בן זוגי צעקות רצח! וניסיתי לראות אולי אמצא בכל זאת משהו שאוהב(אמרתי כבר ראש טוב
) טוב הדבר היחיד שמצאתי שטוב(לא, המוזיקה לא ממש עשתה לי את זה) זה את סקאזי בעצמו. הוא היה אחד הגברים הקולים שיצא לי לראות לאחרונה....... מקועקע(פרמטר מאוד חשוב אצלי באנשים) ובכללי לבן ו.... בנאדם מגניב כזה לא יודעת אז התעלמתי מהמוזיקה שכמעט גרמה לי לשבץ מוחי... וניסיתי לישיר מבט אליו עד שפתאום אני מחליטה שאני רוצה לדלג מעל הבמה ולהגיע אליו, פשוט ככה, ואז החבר עוצר אותי .......חתיכת דביל! וואטבר. בכל מקרה מאוד התבאסתי.. כי רציתי להסתכל לו בעיניים הוא טיפוס מסקרן. סך הכל, לא לעשות לו שום דבר מזיק

לקח שלמדתי מזה: פעם הבאה את הולכת לבד, ועושה מה שאת רוצה. בלי בבונים שמגבילים אותך

רע

אמא אמרה שתגיע בחג בחול המועד למחרת ולא הגיע כי לא הרגישה טוב
היה מצער כי הכנתי דברים שהיא אוהבת וסידרתי את השולחן יפה יפה וקניתי לה מתנה......
היא אמרה שתנסה להגיע בחג השני

שירhttp://www.youtube.com/watch?v=kOGBIbqXwYE עוד שיר נהדר מבית RIHANNA

אני מסיימת רק בשירים, אני לא רואה פרסומות, וגם כשניסיתי לחפש לא מצאתי משהו מעניין

ברומבית

New member
תתחדשי D:

יום אחד אני אקנה לי לעצמי מרצדס משנת 2000 - הן היו הכי יפות

בעצם לא, אני אקנה מכונית חדשנית שידידותית לסביבה

את יכולה לראות את סקאזי ב"מחוברים"- יותר הבן אדם, פחות המוזיקה

אני אישית כמעט תמיד לא אוהבת קעקועים. הדעה שלי על עשיית קעקועים היא קצת מסובכת, אבל בלי קשר אני לא אוהבת את הרוב הגדול של הקעקועים שיצא לי לראות על אנשים.

תודה..

לא ראיתי את מחוברים בעצם אף פעם לא יצא לי לראות אז לא יודעת... המוזיקה שלו בהחלט בלתי יאה לדעתי אבל ניחא

לגבי מרצדס תאמיני לי עד עכשיו יש לי את עדיין את הרכב שלי מאזדה 3 שנת 09 מה צריך יותר... רכב טוב אמין חדיש יחסית, לא יודעת אני לא חושבת שאי פעם הייתי רוכשת מרצדס זה קיבלתי אך ורק במתנה ועדיין אני חושבת שזה מוחצן מדי... אבל מתנה מקבלים שותקים

אני מאוד אוהבת קעקועים ברמה של גבר בלי קעקועים לא יזיז לי שיערה בגוף. כאילו גבר עם קעקועים זה השלמות עבורי(אפילו אם הוא לא יפה חיצונית)

orald

New member
גם לא התלהבתי מה"מוזיקה" של סקאזי.

יצא לי לראותו ב"מצעד"(התאספות זו המילה היותר נכונה) הגאווה בב"ש, ולא התלהבתי. הדבר היחיד שהוא סיפק היה רקע לתחרות ריקודים פרועה בין חבר טוב של זוגתי לעוד שני מתלהבים, וחצי מהאסיפה צפה בהם במקום בסקאזי בכלל.

תשמעי אני מנסה לחפש את המוזיקה שלו

ולראות את אצליח להתחבר.. בנתיים לא, אבל בגלל שהוא בנאדם כזה מדליק ומיוחד אני מנסה להבין יותר לעומק את המוזיקה שלו...

גם טראנס... זה תמיד נראה לי מוזיקה של מ"חופפים"..

orald

New member
יש הרבה אנשים מקועקעים,כולם מדליקים ומיוחדים?

אני מעדיפה ללא קעקועים דווקא, מראה נקי ומסודר. אני יכולה להסתדר עם משהו קטן ואלגנטי(לרוב אלו קשקושים מפגרים), אבל הפריקים/ות שמקועקעים בחצי גוף ומעלה(ובד"כ עם קילו+ של מתכת בתוך העור...אני לא אוהבת אפילו עגילים)? זה דוחה אותי אישית.

למזלי זוגתי מפחדת שזה יכאב מדי ולא חושבת ברצינות על זה.

כן כן כן!

אני לא בעד פירסינג רק קעקועים,

וכן כמה שיותר זה יותר יפה בעיניי, אבל אני מעריכה גם כאלה שהצליחו רק אחד או שניים בכל מקרה יש לי פטיש לזה מאוד כבד

אני לא..............סוטה!

אני אומנם מכורה לקעקועים ברמה של חיים ומוות אבל.. לא לא סוטה. אני ילדה טובה

ברומבית

New member
בלופ.

באתי להדרכה במתנ"ס על העבודה הפוטנציאלית. מישהו מהאחראיים אמר לי שאין שום הדרכה
לפחות הוא אמר שהיתה עוד מישהי שבאה להדרכה, אז זה לא היה עוד אחד מהבלבולים שלי

ועוד יום לפני התקשרו אלינו כדי להזכיר...
התקשרתי לחברת הכ"א, לא ענו. עזבתי את זה ונסעתי כדי לקחת עבודה אחרת

העבודה השניה היא גם בלילה, אבל שעות יותר מוקדמות, שהן מושלמות בשבילי.
המזכירה/נציגת שרות/מנהלת היתה חביבה, ובלי בעיה הסכימה שאני אבוא אעדר פעם בשבוע בגלל הילד. בעבודה הזאת אני באמת רוצה להחזיק מעמד לפחות איזה חודש, כי הזעות כאילו במיוחד בשבילי. רק נשאר לקוות שהעבודה לא מציקה מדי.
בין ההדרכה שלא היתה לעבודה השניה, כצפוי אכלתי פלאפל P:

אתמול היתה הופעה של להקה, שמישהי שאני 'מכירה' היא מעריצה שרופה שלה. אני מתרגשת בשבילה, ומחכה שהיא תחזור, ותגיד, במקרה הרע- שהיה מדהים; ובמקרה הטוב- שבלתי אפשרי להתרגש יותר מכמה היא התרגשה

אתמול הייתי עם אבא+אמא+אחות אצל הכמו-דודה בבית החולים. רוב הזמן היה לה מצב רוח טוב יחסית, והיא היתה אופטימית. לא מספיק אופטימית לסטנדרטים שלי, אבל עדיין P:
אני ואחותי הסתבכנו למצוא מכונת שתיה/חטיפים, בסוף היא הצליחה למצוא. היא נהנתנה מההרפתקה אבל אני הייתי עייפה מדי.

היום התחלתי לשמוע שירים חדשים (אני תמיד מלקטת איזה 100 ואז שומעת ב-shuffle). בינתיים זה נשמע מצוין, וכמעט שום דבר לא אכזב :)
--------

רקע לדבר המצחיק:
להקת Nightwish נפרדה לאחרונה מהסולנית השניה שלה, Anette. כהרגלם של עיתונאים טיפשים שמנסים בכוח לחטט, שאלו את הסולנית הקודמת Tarja, מה דעתה על העניין. אז היתה כתבה קטנה בשפה שלה, שהיא פינית. מישהי בפורום שלהם נתנה ל-Google translate סיבוב על הכתבה, ולפניכם התוצאה:
"
אני לא ידעתי את זה בכלל ואני לא מעוניין בזה. מזל טוב לשני הצדדים, Turunen בקצרה הגיב על Sanomat הערב.

Tarja Turunen פוטר באופן מתוקשר ביותר מנייטוויש בשנת 2005. בתור זמרת אנט החדש קבל Olzonin פונה לצאת הגיע כעבור שבע שנים.

Turunen פוטר ממכתב גלוי לסיבוב ההופעות העולמיות. החלטת מערבבים חמוצים להקת Turunen יחסים.

כיום, מנהל מרסלו Cabulin עם Tarja נשוי Turunen-Cabuli, 35, מתגורר בבואנוס איירס, ארגנטינה. הוא שוחרר באוגוסט אלבום הופעת רוק אינטלקטואלי. אלבום אולפן חדש הוא בעבודות.
"
אני פשוט התפוצצתי מצחוק כל פעם שקראתי את זה, עד הפעם העשירית אולי. כבר התחיל לכאוב לי, ומתישהו נהיה לי עצוב שהגוף שלי צוחק מזה גם כשזה כבר לא מצחיק אותי... כשקראתי עכשיו לא התפוצצתי, אבל עדיין צחקתי קצת.
זה כל כך מטופש שזה גאוני
צריך לשלוח את זה למי שפיתח/ו את תוכנת ה"תרגום" הזאת

----
שיר חמוד מהחדשים שלי
http://www.youtube.com/watch?v=Hu_UQ_MQJWE

גוגל פשוט גרוע בעברית בגלל ההיפוך המשפט

לא צריך פינית בשביל זה.
מספיק טסקט פשוט באנגלית ויוצא אותו חירבוש משעשע.

הכי אהבתי את: "החלטת מערבבים חמוצים"

למעלה