שבוע קצר בעבודה.
ביום כיפור מן הסתם לא צמתי. הפעם גם לא יצאתי מהבית, מה שקורה בחוץ זה פשוט מזעזע. כבר שמעתי שזרקו אבנים על אמבולס כאן - פשוט חוצפה. לא מבינה איך המדינה הזו נותנת לחרדים ככה להתנהג כמו באינטיפאדה. זו לא מדינת הלכה. גם אל ברור לי למה צריך להשליט טרור על אזרחים שאינם דתיים ולמנוע מהם לנסוע לאן שהם רוצים ומתי שהם רוצים.
פניתי לאתר און ליין שמלמד אנימציה והתחלתי להתעניין בתחום. הקורסים שלהם מאוד יקרים אבל הם מאשרים לימוד לאנשים כמוני שטובעים בעבודה במשך היום. היועצת הציעה שאקח שני קורסים - ציור ואח"כ אנימציה. שניהם עולים סה"כ כ- 10K. שזה הרבה מאוד, אז אני שוקלת.
אתמול הייתי בחתונה בב"ש. חברת ילדות של אחותי הקטנה התחנתה. בחורה מקסימה. היה נחמד מאוד, הם התחתנו בקיבוץ של החתן (והכל "נתפר" לארוע). מה שכן הייתי צריכה להביא נעליים סגורות כי הכל היה עם אדמה וחול נכנס לסנדלים.
היה שם בחור אחד שכנראה נדלק עלי אז ניסה להתחיל איתי, אני מצידי לא באתי למצוא "חתן" אלא לשמוח בשמחת הכלה, והוא גם לא הרשים אותי במיוחד (ז"א הוא לא היה מגולח ואני פשוט לא אוהבת שגברים נראים כמו הומלסים). מעבר לעובדה שאני לא טורחת אפילו להתאמץ להמר אם בן אדם כזה הוא א-מיני או יקבל אותי ככזו כי די ברור שהוא לא. המראה החיצוני שלי היה טוב בארוע (מאופרת, מיני), ואנשים "פשוטי" מחשבה רואים רק את זה. ומסיקים "רק" את זה.
בכל אופן, כבר זכיתי לקבל הצעת חברות בפייס (כנראה הכלה אמרה לו את שם המשפחה שלי). מן הסתם לא אישרתי...
בחתונה זכיתי להכיר כמה חברות של אחותי. אחת מהן בחורה מגניבה שמסתבר שהיא אנימטורית בתלת מימד. אז התחלתי להתייעץ איתה היא עשתה פרצוף כשסיפרתי לה שאני שוקלת להירשם לקורס באותו אתר און ליין וטענה שאני יכולה ללמוד לבד מחומר שתשלח לי וגם תייעץ אם צריך.
אז החלטתי לחכות לפני שאני נרשמת ולראות אם אני מסוגלת ללמוד לבד...
לפני כשנה איבדתי את רישיון הנהיגה שלי. וממש הייתי מבואסת שאולי זרקתי אותו בטעות. אז הזמנתי חדש.
לפני כמה ימים המנצנצת מודיעה לי בתרועות ומחולות שמצאה את הרישיון מתחבא בתוך איזה כיס של תיק שנתתי לה בזמנו.
אני פשוט גאון... >.<
פרסומת מצחיקה:
לצערי יש הרבה. אז החלטתי לבחור את הבאה ואתם תבינו די מהר למה
http://www.youtube.com/watch?v=T8XmdQjJ7BM