סיכום שבועי

סיכום שבועי

בהוראת קוויני

במקום שיר: צרפו את הפירסומת הכי מצחיקה שראיתם.

...שלי

אסכם בכלליות

החגים עברו נהדר(חוץ מכיפור! שונאת ת'חג הזה
) מתכוננים לסוכות,

בעבודה ממש הוקל לי בזמן האחרון בייחוד בשבוע האחרון. זה נהדר ומרגיש כל כך נפלא

בכללי המצב אומנם בעולם לא משהו וזה די מפחיד ומקלקל לי דברים שחשבתי לעשות אז......... אני יושבת בשקט ומצפה לנורא מכל!

היו לי השבוע סיוטים על אמא ואבא וכאלה שנקשרים ללמה הם לא ביחד ולמה הם לא עשו הכל בכדי להשאר ביחד ולהשאיר לי בית חם ואוהב ולהרגיש שיש לי משפחה ולא חצאים... לא יודעת מאיפה זה בא פתאום דווקא בגיל הזה שכבר השלמתי עם המצב והבנתי שזה מה יש וכלום לא ישתנה. פתאום זה מכה בי זה הרגשה נוראית

בכללי הרגשתי טוב השבוע לא רוקנתי אנרגיות לשווא. והשבוע עבר טוב

לגבי פרסומת - אני לא צופה בפרסומות בקושי יש לי זמן,וגם אני שונאת פרסומות!!
אני לא צופה כמעט בTV(פעם בחודש נחשב..?!) אז ברשות קווין אסיים בשיר כמו שתיכננתי מזמן

שירhttp://www.youtube.com/watch?v=Bag1gUxuU0g&list=FLLfgo0GIl7bWPlAOt8YoFnw&feature=mh_lolz

השיר הזה כל כך נגע בי, המילים שלו................

שבוע קצר בעבודה.

ביום כיפור מן הסתם לא צמתי. הפעם גם לא יצאתי מהבית, מה שקורה בחוץ זה פשוט מזעזע. כבר שמעתי שזרקו אבנים על אמבולס כאן - פשוט חוצפה. לא מבינה איך המדינה הזו נותנת לחרדים ככה להתנהג כמו באינטיפאדה. זו לא מדינת הלכה. גם אל ברור לי למה צריך להשליט טרור על אזרחים שאינם דתיים ולמנוע מהם לנסוע לאן שהם רוצים ומתי שהם רוצים.

פניתי לאתר און ליין שמלמד אנימציה והתחלתי להתעניין בתחום. הקורסים שלהם מאוד יקרים אבל הם מאשרים לימוד לאנשים כמוני שטובעים בעבודה במשך היום. היועצת הציעה שאקח שני קורסים - ציור ואח"כ אנימציה. שניהם עולים סה"כ כ- 10K. שזה הרבה מאוד, אז אני שוקלת.

אתמול הייתי בחתונה בב"ש. חברת ילדות של אחותי הקטנה התחנתה. בחורה מקסימה. היה נחמד מאוד, הם התחתנו בקיבוץ של החתן (והכל "נתפר" לארוע). מה שכן הייתי צריכה להביא נעליים סגורות כי הכל היה עם אדמה וחול נכנס לסנדלים.
היה שם בחור אחד שכנראה נדלק עלי אז ניסה להתחיל איתי, אני מצידי לא באתי למצוא "חתן" אלא לשמוח בשמחת הכלה, והוא גם לא הרשים אותי במיוחד (ז"א הוא לא היה מגולח ואני פשוט לא אוהבת שגברים נראים כמו הומלסים). מעבר לעובדה שאני לא טורחת אפילו להתאמץ להמר אם בן אדם כזה הוא א-מיני או יקבל אותי ככזו כי די ברור שהוא לא. המראה החיצוני שלי היה טוב בארוע (מאופרת, מיני), ואנשים "פשוטי" מחשבה רואים רק את זה. ומסיקים "רק" את זה.

בכל אופן, כבר זכיתי לקבל הצעת חברות בפייס (כנראה הכלה אמרה לו את שם המשפחה שלי). מן הסתם לא אישרתי...

בחתונה זכיתי להכיר כמה חברות של אחותי. אחת מהן בחורה מגניבה שמסתבר שהיא אנימטורית בתלת מימד. אז התחלתי להתייעץ איתה היא עשתה פרצוף כשסיפרתי לה שאני שוקלת להירשם לקורס באותו אתר און ליין וטענה שאני יכולה ללמוד לבד מחומר שתשלח לי וגם תייעץ אם צריך.
אז החלטתי לחכות לפני שאני נרשמת ולראות אם אני מסוגלת ללמוד לבד...

לפני כשנה איבדתי את רישיון הנהיגה שלי. וממש הייתי מבואסת שאולי זרקתי אותו בטעות. אז הזמנתי חדש.
לפני כמה ימים המנצנצת מודיעה לי בתרועות ומחולות שמצאה את הרישיון מתחבא בתוך איזה כיס של תיק שנתתי לה בזמנו.
אני פשוט גאון... >.<

פרסומת מצחיקה:
לצערי יש הרבה. אז החלטתי לבחור את הבאה ואתם תבינו די מהר למה

http://www.youtube.com/watch?v=T8XmdQjJ7BM

שלי

טוב, אין הרבה חדש.
עדיין מנסה להשטלת על העיניינים בעבודה.
עבדתי פעם שניה בחיים שלי בערב יום כיפור.
האמת שהפעם זה לא היה כזה נורא.
כמעט כולם עבדו וזה 10 דק' מהבית שלי, אז ממש לא הרגשתי את זה.
הגעתי, סיימתי את מה שהייתי צריכה לעשות תוך 3 שעות ועד הצהריים כבר הייתי בבית.

שכחתי תפוח בתיק שלי במשך כמה ימים והוא הרקיב והסריח.
נאלצתי לכבס את התיק ועד אז חיפשתי תיק חלופי ומצאתי תיק שפעם המבורגר העבירה אלי.
כשהעברתי אליו את כל השטויות שלי, מצאתי את הרשיון האבוד שלה

טוב, מאוחר מידי

יום כיפור עבר בסדר, עוד מעד סוכות ואני בנתיים נהנת מזה שיש פחות ימי עבודה.

אחת הפרסומות האהובות עלי ביותר:
מקדונלדס - גיהינום (וזה למרות שאני לא אוכלת ולא אוהבת המבורגרים, אבל אהבתי את הרעיון
)

ולמרות שאני גם ממש אוהבת את הפרסומת החדשה שלהם עם השוטרת

הייתי לנחש שאלו הפירסומות שתשימי XD

תגידי, מה כתוב תאריך "תפוגה" של הרישיון?

מה זרקת?!

ואם היו לי רגשות רומנטיים כלפיו?!?!?!? ואם רציתי למסגר אותו על הקיר?!?!?
איך יכולת לרצוח ככה את אהובי! >.<

ברומבית

New member
גלבעגרעיחלעחהביחהנע

אין. לי. מה. לכתוב. בכותרת!!!

~ # ~ # ~

המשכנו בהתכתבות המעניינת/מרגשת (משהו באמצע
).

באתי לאמא לחנות. בדרך קפצתי לפלאפל שנמצא ליד (יש מרכז מסחרי), ולא היה. אז בדרך חזרה אכלתי פיצה. היא היתה מהממת

ובחנות כרגיל היה קררררררררררר
הלכתי לקנות ארטיקים קטנים ולוּ כתרוץ לצאת מהחנות.

ולפני זה חליתי
כרגיל היה לילה עם הרגשה נוראית ובלי הרבה שינה.

------
שיר שנהניתי ממנו במיוחד כשנסעתי לסבתא. כששמעתי אותו הייתי עסוקה במחשבה אז לא הקשבתי טוב להכל, אז עשיתי מעשה של פעם בחיים- שמעתי אותו שוב!
ונהניתי בדיוק כמו בפעם הראשונה כשכן שמתי לב אליו.
http://www.youtube.com/watch?v=tW1qupHOBqo
גם זאת אחת מהלהקות הראשונות ששמעתי בעצמי ברצינות.

פרסומת שאני מאוהבת בה קשות
http://www.youtube.com/watch?v=ReZRcbZ1tkE

ברומבית

New member
תלוי את מי :)

אחרי ששמעתי דברים הרבה יותר כבדים ו"שטניים" מהם, הם נשמעים לי כמו מלאכים. אבל כשהייתי רגילה למוזיקה קלה ותמימה, מקסימום רוק קל-עד-בינוני, אז הם מפחידים

ברומבית

New member
נראה לי שהבנת אותי הפוך

שמעתי דברים הרבה יותר מפחידים מראמשטיין

וגם כשנייטוויש הפחידו אותי, עמדתי בזה באומץ!

נכון, הם באמת לא מפחידים. זו אכן לא המילה

הם פשוט צורחים לי באוזן ועושים לי כאב ראש!!!!!
בעעעעעע!

לא יודעת, זה ממש לא מפחיד אותי

אני אוהבת את זה.
זה עצוב ונוגע ללב.

אני מאוד אוהבת את סוג המוזיקה הזה.

למעלה