סיכום שבועי

אה. את מכירה אותו?

הוא חלוץ ספרי המתח. קראתי את הספרים שלו עוד כילדה ואפילו עשו על כמה מהם סרטים (שכמובן שינו קצת את הסיפור, שזה היה הכי מעצבן).
מה שהכי כיף בספרים שלו זה שאין את כל הסקס והשטויות המיותרות האלה שיש כיום. אני חושבת שהוא עצמו היה עם ליבידו נמוך ולכן התחבר לרעיון שבסיפורי מתח, אין מקום לסקס.

hatzilonit

Member
מנהל
אם לא סוד,

תזכירי לי למה את ניגשת ל- IELTS ? איזה סוג? הרגיל או האקדמי?
אני גם רוצה, אבל פוחדת...
עשית קורס הכנה?

שלי.......

רע

חם. לחות. מסריח. מגעיל. רוצה למות,

תחושה כללית של חולשה נוראית פלוס כאבים בכליות... לא משהו כלל!

העבודה השבוע מעט הורידה הילוך אבל עדיין קשה. קשה. וימשיך להיות קשה בחצי שנה אחרונה.

חזרתי השבוע לבית הוריי לגלות שאמא שלי לא שם וגם לא בן זוגה(שימות
) הם .... טסו להם לאיזה מקום בעולם וואטבר,

טוב

הרגשתי השבוע יפה וחיונית! לא יודעת מחמאות מסביב, אנשים שיודעים לתת לי להרגיש כמו מי שאני באמת. וזה עזר לצלוח את השבוע לסוף שבוע יותר טוב

רכישות רכישות! וואוו נכנסה בי רוח של רכישות מטורפת לא זוכרת תקופה כזו בעבר, פשוט אני רוצה ונהנת ויכולה לרכוש מה שאני רוצה וצריכה. אין תחושה טובה מזו.

הלכתי לקניות ופגשתי שם מישהי מ.........הגן
זה היה כזה דפוק היא זיהתה אותי לפני שאני אותה. ניש ניש מה שניש. ועפתי לבית.

שיר

השיר שעשה לי את השבוע http://www.youtube.com/watch?v=wo07t6XjNO4

queen helen

New member
קטעים איתך

אני לא מזהה אנשים משבוע שעבר.

תתחדשי על הרכישות!

אני לא זיהיתי אותה!

אחרי שהיא התנפלה עליי בחיבוקים(
) אז התחלתי להבין מי היא...

ותודה

queen helen

New member
השבוע שלי

דברים רעים:
חצי יום באיכילוב שהסתיים בחמש זריקות.
יומיים אחרי זה הייתי מעוכה לגמרי, ואפילו לקחתי יום מחלה, דבר שלא עשיתי יותר משנתיים (דוקא באותו היום הרגשתי לא רע).
הבוסית לא נשמעה מרוצה (בלשון המעטה).
גם אתמול הרגשתי זוועה אחרי הצהריים, נראה לי שזה קשור.

הגיע המתקין של בזק, היה מאד נחמד, אבל אחרי שהוא הלך התברר שהראוטר לא עובד ושוב לא היה לי אינטרנט (טוב - עדיין היה של הוט, אבל למי אכפת?).
אתמול בא טכנאי נוסף תקן את התקלה. אמנם יש לי כבר wi-fi, אבל זה לא שיפר את מצב הרוח שלי שהתחרבש בגלל הטרדה מינית שנאמרה בשניה שהוא ראה אותי.

דברים טובים:
ילד כאפות מהבניין שם את המכתב המצורף בתיבות הדואר של כל האנשים בבניין ואולי גם ברחוב. מסתבר שאני מתחככת עם כוכבים, ואפילו לא ידעתי את זה.
אגב - נראה לי שהיא גרה בבניין שלי, אבל זה רק ניחוש, כי אין לי באמת מושג איך היא נראית.
הילד והמכתב הפכו לבדיחת היום במשרד. ככה זה - על טמטום משלמים.

לקחתי יום מחלה אחרי שלא עשיתי את זה במשך יותר משנתיים. העולם לא התמוטט, וכולם הריעו לי על זה שהעזתי לעשות את זה, כי כבר הרגלתי את הבוסית שלי לטוב מדי.
הלחץ שכ"כ פחדתי ממנו לא התחיל, ולמרות יום המחלה היה משעמם רצח בעבודה (במובן הטוב של המילה - יצאתי הביתה בשעות סבירות).

קוראת את מיתוס היופי. מזעזע ומטלטל, אבל באופן טוב. בכלל - ניצלתי את הרגיעה כדי לקרוא די הרבה בימים האחרונים.

שיר מתוך אלבום שחרשתי עליו בשבוע האחרון, וכל פעם הקפיץ לי את המצב הרוח מחדש. אין אין אין על שנות ה-90!

מי זה החרא הזה שהטריד אותך????

מה הוא אמר לך???? את רוצה שאקלל אותו ואקח לו את הלשון???? גררררררררר!

orald

New member
את מתכוונת להתלונן לפחות לבוסים של המתקין?

שידעו בדיוק מה שביעות הרצון מהיחס המגעיל שלו.

queen helen

New member
לא

זאת היתה הטרדה ״בקטנה״.
״מחמאה״ על הגוף שלי. אני צריכה להגיד תודה, לא?

orald

New member
אולי עם מספיק כעס והבהרה שזה העליב אותה?

אני יודעת שבעבודה בתחנת הדלק ובמוקד הטלפוני צעקו עלינו על כל פיפס קטן שהלקוחות טענו.

דרוש שם

New member
אני :)

קיבלתי קידומונצ'יק בעבודה, מה שאומר שיהיה לי הרבה יותר קבוצות ...
חוץ מזה לומדים קשה, עובדים קשה, כואב לי הראש בצורה פנטסטית כל השבוע האחרון (אני חושב שאני צריך להגדיל את הכמות אינסולין שאני מכניס שוב... )
במקרה אחרי שכתבתי את ההודעה על החינוך (למטה מכאן) התקשר אלי מדריך מקביל מפינלנד :) רצה לדעת איך אני כותב PID באיני-מיני לאבויו (התוכנה של הילדים ביסודי)..
כמובן שלא גיליתי לו... (זה סוד מקצועי שלי, אני רק אגיד שזה מצריך הרבה מחשבה, בכל זאת אין שם שום פעולה מורכבת יותר מאשר 4 פעולות חשבון)

האמת, גם השבוע אין לי שיר...

ברומבית

New member
צ'יפס

סתם כי זו מילה חמודה.

ראשון-שני אני לא זוכרת, כי אח"כ היה דרמטי מדי

בשלישי הלכתי לעבודה חדשה. היא משעממת כמו העבודה הקודמת (לעשות את אותו דבר 900 פעמים), רק עם הבדל משמעותי- בעמידה. היה מתיש. ואח"כ עוד הייתי צריכה ללכת לילד שלי.

עם הילד לא הלך טוב, כי באתי מאוחר וזה יצא על סדרה שהוא רצה לראות, והוא לא התכונן. לא ממש ידעתי מה לעשות. אמא שלו ניסתה להכריח אותו לקרוא למשל, אבל זה לא באמת עזר כי הוא קרא סתם בלי לנסות להבין בכלל. וכל הזמן היה עצבני.
סיכמנו שאני אבוא בשבוע הבא באותה שעה בעייתית, אלא אם יסתדר לי מוקדם יותר. ואז כבר לא יהיו תרוצים

קניתי את הפלאפל הקבוע ונסעתי הביתה.
כשסוף סוף הגעתי, התחיל לכאוב לי הראש
זה היה עצוב. הרגשתי שנעלם לי כל היום. לא היה לי כוח לעשות את הדברים שכיף לי, אז פשוט הלכתי לישון.

למחרת בעבודה היה קשה באותה מידה. אבל מיד אח"כ הלכתי הביתה, אז לא כאב הראש. הספקתי לחיות קצת

חשבתי שהיה כדאי שהייתי מביא מוזיקה, והחלטתי לבוא עוד יום ולו כדי לראות איך זה יהיה עם שירים.

עם השירים היה קצת יותר טוב, אבל נשארתי בהחלטה שזה יותר מדי בשבילי.
בדרך חזרה ישבתי עם מישהי שעבדה אתי, שכל הדרך ניסתה לשכנע אותי שכדאי לי להישאר. כדי להרוויח כסף, כדי לצאת מהבית, הדברים הרגילים P: אבל אני הייתי נחושה לעזוב, העבודה הזאת גרמה לי יותר מדי סבל, וטפו טפו אני כרגע יכולה להרשות לעצמי לעזוב עבודה אם אני סובלת בה. אמרתי לעצמי שאין לי בעיה להיות בעבודה משעממת ומעצבנת, כמו העבודה הקודמת (לא כולל זאת שהייתי בה יום אחד
), אבל לא עבודה שממש מתישה ומדכאת אותי.

אז בחמישי בערב חזרתי לבדוק את השירים החמודים שלי :)

בשישי בבוקר היינו בסופר. היה תור ע-נ-ק-י לקופות
אף פעם לא היה ככה. שש עגלות חיכו לכל אחת מ-29 הקופות. הקופאית שלנו איכשהו לא נראתה לחוצה/עייפה/עצובה.

כתבתי בפורום חרדה חברתית מה בערך הבעיה הייחודית(?) החברתית שיש לי, ומישהו הציע לי "טיפול פסיכולוגי דינמי". הוא אמר שזה דורש יוזמה מצד המטופל, שזה מלחיץ אותי, אבל זה אומר שזה טוב בשבילי

קראתי על זה קצת וראיתי שזה מהטיפולים שלוקחים המון זמן, אז אני כבר פחות מתלהבת :/

הגיעו בדואר כדורי הפרצופים שהזמנתי :) הלכתי עם אחותי, ועשו לה בעיות עם הדברים שהיא הזמינה, כי הסניף הרגיל נסגר זמנית והדברים שהגיעו עברו לסניף אחר. אבל אולי לא כולם הגיעו
העובדת שם בהתחלה קימטה וזרקה את ההודעות-על-דבר-דואר של אחותי בלי לחשוב בכלל
אח"כ אמא שלי באה שוב, והחזירו לזה אותם. חבילה נוספת, שלא קימטו את ההודעה שלה, תגיע ביום ראשון, ואולי החבילות-של-ההודעות-המקומטות תגענה* ביחד איתה.
בלי קשר, דיסק שהזמנתי לפני יותר מדי זמן לא הגיע. בקרוב אני אשאל את המוכר אם יש איזו בעיה.

שיר מהחדשים שבדקתי ואהבתי
http://www.youtube.com/watch?v=rKlgjdfWh7k&feature=relmfu
חשבתי לעצמי שאם שמעתי / הייתי שומעת אותו בכיתה ח' נגיד, הייתי שונאת אותו

-------
*שונאת עברית, ואת אבא שלי שנתן לי לדעת את זה

למעלה