סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע האחרון?

דברים טובים? דברים רעים?
מה עשיתם (או שלא)?
מה קניתם (או שלא)?
מה ראיתם? שמעתם? החכמתם? פגשתם? (או שלא)

ושיר!

טוב

רכשתי השבוע כמה בגדים + הלבשה תחתונה. זה די מעולה עבורי שהצלחתי למצוא פריטים בשחור.

פגשתי אתמול את אמא .. זה היה מפגש עצוב/שמח/מגעיל/חם/לחותי/דוחה/סבבה בקיצר. קנינו דברים ביחד אכלנו במסעדה ביחד בילינו ביחד היה סבבה בכללי.

התחלתי בחודש האחרון עבודה חדשה.. זה טוב ורע העבודה הכפולה בשני משרות הורגת אותי אבל מה יש כסף וזה די חשוב במצבנו היום.

רע אני גמורה! חם לחות . אני סובלת לא רוצה לצאת מהבית אבל אין ממש ברירות אני צריכה לדלג בין שני עבודות בכדי להחזיק את עצמי מעל פני המים .. מתחננת שיגיע כבר החורף לפחות חצי נחמה. קיצור זוועה. לפחות לכרגע.

הרגשתי השבוע שאני עובדת 24/7 כאילו אין מנוחה לרגע אני יושנת שעתיים שלוש בלילה וזה גם בקושי. אין זמן לאכול או לנוח אני הרגשתי שאני נגמרת אבל חייבת להחזיק את עצמי כי השבוע יהיה יותר קל(מקווה
)

תפסו לי את החניה השבוע שלוש פעמים ....

סבלתי בשבת חתן שהייתי בו בשישי שבת. אל תשאלו אפילו למה.

מה קניתם (או שלא)?

קניתי חדר שינה חדש(וואלה... הוצאה לא קטנה....
) וקצת בגדים ונעליים חדשות לערב..כזה.

וסלון חדש ופינת אוכל חדשה(הכל היה חדש לפני אבל רציתי משהו מיוחד ושונה כזה...)

קניתי דברים לבית לא יודעת זה דברים שהיה חשוב ולא "מותרות"

מה ראיתם? שמעתם? החכמתם? פגשתם? (או שלא)

למדתי השבוע שצריך במערכת זוגית לפעמים לדעת לשתוק. יענו "לשתוק"! לפעמים הפה שלי פתוח מדי ואני לא ממש שולטת על מה שיוצא לי מהלב כמובן אבל עדיין השבוע לראשונה בחיי הצלחתי לריב עם בנאדם שחשוב לי ולגרום למצב בנינו להראות שונה ומוזר. ולהרגיש גם רע...אז כן צריך לדעת ללמוד לשתוק לפעמים כי זה יכול להיות שווה זהב.

שיר

http://www.youtube.com/watch?v=S97MaG3kOMY

queen helen

New member
שלי

דווקא קרו כמה דברים מעניינים השבוע, אבל עדיין אין לי אינטרנט בבית, ואני מתעצלת להקליד את הכל בפלאפון, אז תאלצו להמתין בסבלנות (בניגוד אלי).

queen helen

New member
זהו - חזר האינטרנט

ועכשיו הבית שלי מטונף, המיטה נוטפת מהזיעה של המתקין (המודם מתחתיה, אל תחשבו על משהו אחר), ונראה לי די חסר טעם לכתוב על מה שקרה לפי שבוע.

אז בקצרה:
דברים טובים:
ארוחה במסעדת יוקרה על חשבון העבודה (מה שהפך אותה לאפילו יותר טעימה מכרגיל).
הזמנתי קו טלפון ואינטרנט של בזק, מקווה שהם יהיו שווים את המחיר.

דברים רעים:
מה שספר כתבה על הקיץ.
הטכנאי של הוט שהגיע ביום ראשון ולא הצליח לתקן את התקלה.
אותו טכנאי שהיה אמור להגיע ביום חמישי, והבריז, וסתם יצאתי מהעבודה מוקדם ללא סיבה. שמעתי צלצול, פתחתי את הדלת של הבניין ושל הדירה, ובמקום הטכנאי הגיחה גבריאלה - הסוקרת של הלמ"ס שעד לאותו היום הצלחתי להתחמק ממנה בחינניות במשך חדשיים תמימים. אווווווווווווווווווווווווווווווווף!

דברים חדשים:
לפ טופ

שיר

XD

אי אפשר להתחמק מהסוכנים האלה ברגע שהם שמים עליך עין

אין חוק לגבי טכנאים שמבריזים?

תתחדשי!

אכן הקיץ הזה מביא עימו דברים לא נעימים כלל(כולל טכנאים למינהם שלא מגיעים בזמנים המתואמים וכ'ד)

לא נורא יהיה טוב. אפשר אם זה לא חוצפה מצידי לשאול איזה מחשב רכשת בסוף?

טוב מאוד!

אויי זה מצחיק נורא. העיקר שלא טושיבה. נ.ב השירות לקוחות שלהם להבדיל פשוט מעולה! אז יש יתרונות ויש חסרונות

ברומבית

New member
אני אנסה לענות.

הייתי שוב אצל הילד. היה נחמד, הוא הבין מהר.
(למרות שאמא שלו זרקה בטעות ספרים שהוא היה צריך...)
אבא שלי שוב קינא, כי הוא גם חונך ילד, והילד שלו ממש ממש ממש ממש אבל ממש מתקשה ללמוד, בקושי מבין ולא זוכר.

היינו אצל הכמו-דודה ברמת גן. הזמנתי שתי פיצות קטנות. הן היו דקות מדי וגם לא הביאו את הרוטב שביקשתי
.
אח"כ הלכנו לישון בבית של אמא-של-אבא (ז"ל) בבני ברק, ולמחרת הלכתי עם אבא ל"בודהה" החמוד שלי. היו מלאן ארה"בים. (יש תמיד הרבה בת"א, אבל הפעם הם התקבצו בבודהה)

ראיתי סרטון של ראיון-בצחוק עם שני שליש מלהקה שאני אוהבת, ופשוט התפקעתי מצחוק

התאהבתי בבלונדי מביניהם, שעשה מעשה חסר אחריות במעמדו, והפריח לאויר הצעה לצאת אתו לדייט. אז חשבתי- הייתי יושבת אתו איזה 10 דקות שיצחיק אותי P: נראה לי יהיה מהמם. יום אחד

וחוץ ממנו צחקתי והתרגשתי מעוד כמה סרטונים, במיוחד מחמידות של אנשים, ומבטא בריטי/הולנדי/פיני.

"נגררתי" ללכת לישון מאוחר מדי בשביל לבוא למפגש פארק מים ביום שישי. לא הכי התחשק לי, במיוחד שהייתי לא מזמן במפגש בנות של אותו פורום, אז לא התאמצתי. אבל כן הלכתי בבוקר לסוּפר (יותר מאוחר מאשר אם הייתי הולכת למפגש)

"גנבתי" כמה אלבומים מוזיקליים די בבת אחת. ויש אלבום אחד שבשופ אופן לא הצלחתי למצוא אותו בווליום מספיק חזק. נראה לי שאני אלך על ההגברה המלאכותית (לא, כי השיר עצמו נוצר עקב התפרצות געשית בשילוב תולעים
), למרות שזה פוגם קצת באיכות.

שיר חמוד, שהמומחים אומרים שהוא עצוב.
http://grooveshark.com/#!/s/She+Came+Home+For+Christmas/4G9GLn?src=5

הצלחתי לענות

ברומבית

New member
משהו שהבטחתי לעצמי לכתוב...

האולימפיאדה שלי נגמרה. הייתי ממש מכורה. אני אתגעגע, למרות שיש מצב טוב שאותו גולש אינטרנט צדק כשאמר שמשקיעים בהן המון כסף במקום בחיים הרגילים של הציבור ה'רגיל'.

orald

New member
ב"ספורט" באופן כללי משקיעים, קרי, זורקים, כסף

למעלה