אני אנסה לענות.
הייתי שוב אצל הילד. היה נחמד, הוא הבין מהר.
(למרות שאמא שלו זרקה בטעות ספרים שהוא היה צריך...)
אבא שלי שוב קינא, כי הוא גם חונך ילד, והילד שלו ממש ממש ממש ממש אבל ממש מתקשה ללמוד, בקושי מבין ולא זוכר.
היינו אצל הכמו-דודה ברמת גן. הזמנתי שתי פיצות קטנות. הן היו דקות מדי וגם לא הביאו את הרוטב שביקשתי
.
אח"כ הלכנו לישון בבית של אמא-של-אבא (ז"ל) בבני ברק, ולמחרת הלכתי עם אבא ל"בודהה" החמוד שלי. היו מלאן ארה"בים. (יש תמיד הרבה בת"א, אבל הפעם הם התקבצו בבודהה)
ראיתי סרטון של ראיון-בצחוק עם שני שליש מלהקה שאני אוהבת, ופשוט התפקעתי מצחוק
התאהבתי בבלונדי מביניהם, שעשה מעשה חסר אחריות במעמדו, והפריח לאויר הצעה לצאת אתו לדייט. אז חשבתי- הייתי יושבת אתו איזה 10 דקות שיצחיק אותי P: נראה לי יהיה מהמם. יום אחד
וחוץ ממנו צחקתי והתרגשתי מעוד כמה סרטונים, במיוחד מחמידות של אנשים, ומבטא בריטי/הולנדי/פיני.
"נגררתי" ללכת לישון מאוחר מדי בשביל לבוא למפגש פארק מים ביום שישי. לא הכי התחשק לי, במיוחד שהייתי לא מזמן במפגש בנות של אותו פורום, אז לא התאמצתי. אבל כן הלכתי בבוקר לסוּפר (יותר מאוחר מאשר אם הייתי הולכת למפגש)
"גנבתי" כמה אלבומים מוזיקליים די בבת אחת. ויש אלבום אחד שבשופ אופן לא הצלחתי למצוא אותו בווליום מספיק חזק. נראה לי שאני אלך על ההגברה המלאכותית (לא, כי השיר עצמו נוצר עקב התפרצות געשית בשילוב תולעים
), למרות שזה פוגם קצת באיכות.
שיר חמוד, שהמומחים אומרים שהוא עצוב.
http://grooveshark.com/#!/s/She+Came+Home+For+Christmas/4G9GLn?src=5
הצלחתי לענות