חראגיל (זהירות, מגילה)
הלחץ בעבודה הגיע למימדים שהבוס של הבוסית שלי קרא לי למשרדו והוכיח אותי על זה שלא עמדתי בזמנים שהתחייבתי אליהם.
ניסיתי לאמר לבוס שעבודה על כמה אפליקציות לבדי זה עמוס. הוא טען שאני לא היחידה שעושה עבודה של כמה דברים בבת אחת.
אמרתי לו "אז למה
לי קשה?" הוא אמר משהו בסגנון, ושימו לב:
"קשה לך כי את מתלוננת"
מאוד כעסתי עליו ואמרתי לו שלא יזלזל באיך שאני מרגישה.
הוא מיד ענה: "אל תתעצבני, אני פה, איך אפשר לעזור לך?"
עניתי: "בפעם הקודמת שביקשתי עזרה ניפנפו אותי (רמז על הבוס הפליצה)"
הוא צחק ואמר שהוא לא כמו הבוס הזה.
אמרתי: "תביא לי אנשים! לקחתי לי את כל אנשי הצוות, תחזירו אותם".
הוא: "אי אפשר. אבל בשביל זה אני פה, ואם את צריכה יותר זמן, אז פשוט תגידי מראש. את אמרת שתוכלי לסיים בשלושה ימים ועכשיו עבר שבוע, מה אני אומר לבוסים שלי?"
בקיצור, כל מה שהוא היה צריך לאמר זה:
"אני לא יכול לתת לך אנשים. אני צריך ממך זמנים מדוייקים שאת יכולה להתחייב עליהם, אם את צריכה יותר זמן, אז פשוט תודיעי כמה שיותר מהר. ואנחנו נחלק את העבודה לפאזות ככה שיהיה יותר ברור לך בקביעת הזמנים"
הוא גם הוסיף ואמר שאם מנהלים אחרים באים אלי בתלונות שאני לא עושה את המשימות שלהם (כי נניח הם בקרייסיס) ואני לא יודעת מה לעשות, אז לפנות אליו (הוא כנראה הבין שהבוסית שלי לא ממש עוזרת בעניין הזה).
הם רוצים שאבוא להם בפיתרון ואחסוך את הייללות.
אז הנה באתי ואמרתי שאני צריכה אנשים: "אי אפשר".
אוקי, אני לא אספיק (היינו, תנו יותר זמן): "לא. את חייבת לסיים עד סוף שבוע".
אז מה נשאר אם לא להתלונן??????
אני כבר באמת שוקלת לעזוב. הבעיה שזה ייפגע לי ברזומה בשביל ההגירה.
אפרופו הגירה, כמו שסיפרתי בקצרה שבוע שעבר, דיברתי עם בחור שהיגר לאוסטרליה. הסוכנת שלי הפנתה אותי אליו על מנת לקבל רושם אמיתי על כל התהליך והאוכלוסיה.
הוא לא חסך בכלום ודאג לאמר לי כל דבר הכי לא נחמד שהוא נתקל בו. וזה דווקא מצא חן בעיני, כי הוא נותן לי מציאות ולא אשליות כמו הרבה אנשים שחיים בזבל ומנסים למשוך אותך לאותה צרה ע"י סיפורי אלף לילה ולילה.
אז מעבר לעכבישים מפלצות שיש שם, הוא סיפר שהיי-טק שם ממש לא מפותח ובכלל כל המדינה הזו מפגרת מישראל באיזה 20 שנה אחורה. כך שעבודה בתוכנה או אלקטרוניקה, לא סביר שאמצא כל כך. סידני ומלבורן הן היחידות שיש יותר סיכוי למצוא, הבעיה שיש יותר תחרות.
מעבר לכך, האוסטרלים הם עם עצלן, אז אסור לתקתק עבודה ולעשות שעות נוספות. חס ושלום ששאר העובדים לא ירגישו רע עם עצמם שהם כאלה עצלנים XD
זה טוב, האמת, ככה אוכל לעסוק בעוד דברים, כי סוף סוף יהיה לי זמן!!!!!!!
זה אחד הדברים שהוא אמר שבגללם הוא נשאר באוסטרליה - אתה לא עבד לעבודה. החיים האישיים שלך יותר חשובים. הוא אמר שאם אשרוד את השנתיים הראשונות שם, אני לא ארצה לחזור אף פעם, למרות כל הקשיים.
שאלתי אותו מה המקצועות הכי נדרשים שם. הוא טען ש"ניהול חשבונות" (
) ו... עיצוב שיער!!!
הוא אפילו אמר שיש סיכוי גדול יותר שמאצא עבודה כמאפרת מקצועית מאשר מהנדסת תוכנה XD
אוח, כמה עצוב, חחחח
קיצר, אז מה שחשבתי לעשות זה דבר כזה. יש לי גם ככה לפחות שנתיים לכל התהליך הזה, אז אולי כדאי שאתחיל ללמוד בנייה ועיצוב אתרים, ונראה לי אנימציה יכול להועיל הרבה (עיצוב שיער - לא כרגע, זה לא מקצוע שאפשר לעשות בו UNDO, ואני מעדיפה להשאיר אותו לזמנים קשים).
ואני חושבת ללמוד עיצוב אופנה (יעני לתפור), אולי זה גם יהיה טוב (האמת שזה יותר בשבילי כי פשוט נמאס לי מהבגדים שיש בשוק!!!)
עכשיו אני צריכה לחשוב איך אני הולכת לשלב את זה.
יש לי כרגע לעבור מבחן IELTS אז זה משימה ראשונה.
אח"כ אצטרך לחפש קורסים למה שאני צריכה, ואני חוששת ששוב אאלץ לנסוע לת"א כי רק שם יש את מה שאני צריכה
אני אלך לפורומים בנושא ואשאל על מורים פרטיים
אח... איזה חיים עמוסים!!!!!
שיר
למי שמכיר את הדמויות של AVENGERS וכל ה-EXTRA, מצאתי את האנימציה הקורעת הזו (אוקי, אותי היא הצחיקה):
Too Many Avengers
הם צוחקים על זה שכל שניה מופיע עוד איזה גיבור-על לאוסף הגיבורים הנוכחי. משהו שתמיד הטריף אותי בקומיקסים וסדרות מצויירות מהסוג. כאילו, לא מספיק מה שיש, צריך להוסיף עוד ועוד ועוד?! חלאס! אי אפשר כבר לעקוב!