פעם הייתי אוכלת שם הרבה
כשהייתי בצבא, תמיד הייתי עוברת משם ואוכלת בקומה העליונה (מתחם האוכל) בורגר ראנץ'. או בקומה הרביעית בבוסטון דלי (לא בטוחה שהם עדיין שם).
התחנה הזו הפכה להיות מקום פשוט מזעזע ברמות. מלולכת ונראית כאילו כל התחנה המרכזית הישנה "עברה" תחת אותה קורת גג.
אח"כ כל הסוחרים שם מתפלאים למה אנשים לא רוצים לשהות שם יותר משתי דקות ולמה יש למקום כזה מוניטין שלילי. הם כולם שם עבריינים. אני עוברת בקומה השלישית בין כל ה"בסטות" אז דבר ראשון - כולם מעשנים בפנים (חשבתי שיש חוק שאוסר) - שזה כבר מרחיק אותי קילומטרים. ברגע, שאנשים שלא מכבדים חוק בסיסי וחושבים שמותר להם הכל, הם עבריינים לכל דבר (גם מה ימנע מהם להפר חוקים אחרים?). כמובן שאם תעיזי להעיר למישהו מהם, הם מיד יוציאו עליך סכין.
אם בעלי התחנה רוצים לשקם אותה, אז שיתחילו להביא חנויות מכובדות וכל מיני סוחרים עם שם טוב, ויעיפו משם לכל הרוחות הסוחרים של "שוק הפישפשים" שדי ברור מי הם ומאין הגיעה הסחורה שלהם.
יש שם קומות שלימות ריקות - אז שישימו שם משרדים לעסקים. בנתיים כל המקומות הנטושות שיש שם מהווות איזורים מסוכנים לתקיפות. מפחיד להסתובב שם. בכלל כל התחנה הזו בנויה בצורה הכי לא טובה והכי לא נוחה להתהלך בה (סתם איזה ארכיטקט מטומטם שרצה להתחכם ויצר משהו כמו ה- IQ הבודד שלו).
אתם קולטים שנאלצו לשים שם תחנת משטרה בכלל כל העבריינות שיש שם???? זה כבר אומר על המקום...
פעם התחנה היתה מקום נחמד. היום, אני מעדיפה כמה שיותר לדלג על המקום לרדת במקום אחר