אחד השבועות המגעילים אוור! זה פשוט היה זוועה. החום הלחות אני לא בנויה לזה!
טוב
בעבודה הכל מעולה. אין קשיים הכל עובר חלק(זה בונוס ענק עבורי)
רכשתי מדיח כלים!
אממ כן הידיים שלי כבר לא מסוגלות לשטוף כלים יותר. עלה יקר אבל מה לעשות שווה את זה
עשיתי השבוע מזגן מיני מרכזי לפני היה מזגן בכל חדר זה פשוט היה לא חסכוני וגם לא ממש יעיל. שוב עלה יקר(רצח!) אבל שווה
הכרתי השבוע את החבר של הבת של החברה של אבא! או אממ מגניב הוא בנאדם מאוד נחמד תמיד נורא חששתי ופחדתי לפגוש אותו למרות שהחברה דחקה בי תמיד ואמרה שזה לא יפה שאני לא רוצה וכ'ד. קיצור נחמד להכיר אנשים חדשים(מרחוק כן...
)
קניתי השבוע שלוש חולצות ושלוש מכנסיים(שחור כן)
רע ביטלתי כרטיס טיסה שהוזמן לקליפורניה (עינייני עבודה...דהה) אממ בגלל מצב בריאותי לא טוב... מבאס אבל מזל שביטלו לי בדקה ה90 אחרת לא יודעת ... זה היה מחלקת עסקים וזה כרטיס יקר יחסית.. וואטבר בוטל בהצלחה!
אני מתה לצאת קצת כמה ימים לחופש אבל אין כרגע חדרים במלון המועדף עליי וזה מבאס נורא... העייפות גומרת עליי
כמעט ממש כמעט קיבלתי דוח על חציה באדום. המזל שלי שהמצלמה בצומת לא עבדה
הפסקתי רשמית לפני שבועיים לעלות במעליות. זה רע וטוב טוב שלא יקרה לי משהו. רע כי זה קשה יש קומות גבוהות בכל מיני מקומות
שלשום קמתי עם כל הגב כאבים מלמעלה עד לגב התחתון... בקיצור עבר אבל היה מצב חרא לגמרי.
שיר?
http://www.youtube.com/watch?v=J0LzmoBory4&list=LLLfgo0GIl7bWPlAOt8YoFnw&feature=mh_lolz