סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

חלף עבר לו עוד שבוע מהביל.

אנא סכמו, וקנחו בשיר צונן.

בברכת בוראת פרי המזגן.

כרגיל, לחץ ברבוטה. אבל בגלל שעכשיו אני לא צריכה להילחץ עם המבחן, אז אני מרגישה יותר רגועה. אפילו הצלחתי לצאת "בזמן" מהעבודה באיזה שני ימים ולא לעשות שעות נוספות.

הייתי גם אמורה להגיע היום לעבודה, אבל היה כל כך חם שזה פשוט הרדים אותי לגמרי וחזרתי לישון XD ועכשיו זה גם סוף חודש (בספירה שלהם למשכורת), אז לא שווה לעשות שעות נוספות בסוף החודש אלא רק בהתחלה.

אוף, כל כך חם שאני אוכלת רק גלידות - ואני בכלל לא אוהבת גלידות!

אין לי שיר

queen helen

New member
מזגן זה זוועה

ובאופן אירוני הוא גם בין הגורמים להתחממות העולמית.
אבל לצערי כל יולי-אוגוסט החדר שלי מהביל (באמת שהטמפ' בו עולה בכמה מעלות על הטמפ' שבחוץ) ואין ברירה אלא להדליק מזגן, כי אחרת אני לא אוכל לישון חודשיים רצופים.

orald

New member
אני גם מעדיפה מאוורר, אבל בחדר לוהט הוא לא...

עוזר הרבה. הדירה שלי גם מתחממת(הקירות סופגים את החום ואפילו קירות פנימיים חמימים למגע) ואני וזוגתי כבר יצאנו בערב סתם להסתובב בחוץ כי היה חם כל כך(לא משהו שאנחנו נוהגות לעשות, "סתם להסתובב").

orald

New member
אה, וברור שהוא תורם לחימום עולמי. כל אנרגיה..

הופכת לחום בסופו של דבר, וידוע שאי אפשר לעשות מזגן שמקרר ביעילות של יותר מ-100%(או כל תהליך אחר ביעילות של 100%), אז הוא מחמם(את הסביבה החיצונית) יותר ממה שהוא מקרר.

niwo

New member
תרמודינמיקה FTW

המזגן בבית התקלקל. אני נמצא עם מאווררים בכדי לא להנמס. אני לא יכול יותר. אני בנאדם שתמיד חם לו, אז קיץ עבורי זה סיוט.

orald

New member
More like For The Lose.

כי כולנו מפסידים מחוסר יעילות והתחממות קטלנית של היקום(בעוד כמה שנים, פלוס/מינוס 1000000000000000000000000000000000000).

ברומבית

New member
ואם החום סתם ממש מציק ולא הורג אותי?

אני בינתיים מתפנקת (במיוחד בעידוד אחותי שממש לא מוכנה להתפשר, וחם לה יותר ממני) ונותנת לעוד קרחונים להינמס...
מה עם מייבש אויר? ראיתי שאין לי כל כך בעיה עם חום, אבל פה זה פשוט סאונה. אולי בעתיד אני אגור במקום יבש יותר. כרגע אני לא חושבת על מעבר.
ולאחותי גם מייבש לא יעזור, בשבילה אין דבר כזה "חום נעים".

אחד השבועות המגעילים אוור! זה פשוט היה זוועה. החום הלחות אני לא בנויה לזה!

טוב

בעבודה הכל מעולה. אין קשיים הכל עובר חלק(זה בונוס ענק עבורי)

רכשתי מדיח כלים!
אממ כן הידיים שלי כבר לא מסוגלות לשטוף כלים יותר. עלה יקר אבל מה לעשות שווה את זה

עשיתי השבוע מזגן מיני מרכזי לפני היה מזגן בכל חדר זה פשוט היה לא חסכוני וגם לא ממש יעיל. שוב עלה יקר(רצח!) אבל שווה

הכרתי השבוע את החבר של הבת של החברה של אבא! או אממ מגניב הוא בנאדם מאוד נחמד תמיד נורא חששתי ופחדתי לפגוש אותו למרות שהחברה דחקה בי תמיד ואמרה שזה לא יפה שאני לא רוצה וכ'ד. קיצור נחמד להכיר אנשים חדשים(מרחוק כן...
)

קניתי השבוע שלוש חולצות ושלוש מכנסיים(שחור כן)

רע ביטלתי כרטיס טיסה שהוזמן לקליפורניה (עינייני עבודה...דהה) אממ בגלל מצב בריאותי לא טוב... מבאס אבל מזל שביטלו לי בדקה ה90 אחרת לא יודעת ... זה היה מחלקת עסקים וזה כרטיס יקר יחסית.. וואטבר בוטל בהצלחה!

אני מתה לצאת קצת כמה ימים לחופש אבל אין כרגע חדרים במלון המועדף עליי וזה מבאס נורא... העייפות גומרת עליי

כמעט ממש כמעט קיבלתי דוח על חציה באדום. המזל שלי שהמצלמה בצומת לא עבדה

הפסקתי רשמית לפני שבועיים לעלות במעליות. זה רע וטוב טוב שלא יקרה לי משהו. רע כי זה קשה יש קומות גבוהות בכל מיני מקומות

שלשום קמתי עם כל הגב כאבים מלמעלה עד לגב התחתון... בקיצור עבר אבל היה מצב חרא לגמרי.

שיר?

http://www.youtube.com/watch?v=J0LzmoBory4&list=LLLfgo0GIl7bWPlAOt8YoFnw&feature=mh_lolz

queen helen

New member
שלי

שום דבר מעניין לא קרה בשבוע האחרון חוץ מזה שקרעתי את המכנסיים האהובות עלי.
חוצמזה - באופן פלא סיימתי כמעט את כל העבודה שהצטברה לה, ואפילו הספקתי לתייק מסמכים שחיכו לי חצי שנה, ולעבור עליהם.

שיר לא משהו, אבל קליפ חמוד

queen helen

New member
הפעם דוקא לא

יש לי כשרון טבעי להרס עצמי, ולא במובן המגניב...

ברומבית

New member
אחרי הדיון על המזגן אין לי מצב רוח.

ביום שני (?)הלכתי ל"התרשמות" מעבודה. לא בדיוק קיבלתי רושם, מה גם שעלה על דעתי לשאול שאלות רק אחרי שאחת העובדות הציעה לי...
בסוף לא ממש ידעתי מה לעשות אז החלטתי שלא, כי צריך להתחייב, והמראיין הראשוני אמר שאני עדינה מדי בשביל זה.
כשסיפרתי לאמא היא שכנעה אותי שכדאי לי לתת לזה הזדמנות. אז למחרת התקשרתי, ואמרו לי שלא ממש אפשר כי כבר אמרתי לא. כשהייתי צריכה להחליט, לא באמת חשבתי ברצינות על האפשרות להגיד שאני רוצה להתלבט עוד.

היום התמכרתי למשחק זולל חשמל (שגם מחמם את העולם?) באייפוד/פון. (אני משתמשת באייפון של אמא או באייפוד של אחותי. לעצמי לא הייתי קונה)
------------
שיר שאני עשויה לאהוב, למרות שנמאס לי מהלהקה הזו חצי דקה אחרי שנורא התלהבתי
http://www.youtube.com/watch?v=BeXQukB7jXw

מצטערת שדי נעלמתי ואני לא כותבת

משתדלת לפחות לקרוא ולנטר מידי פעם למקרה שצריך פעולה כלשהי כמו מחיקה וכדי לדעת שאתם חיים ושלמים

התחלתי עבודה חדשה ואני כרגע עמוסה ובלי גישה לרשת בבית.

בגדול, היה לי שבוע מרגש ביותר.
(העזיבה של המקום הקודם היתה מאוד מרגשת מהרבה בחינות.
זה הזכיר לי את הקטע הזה עם ההספדים שאומרים שחבל שהם לא נאמרים לאדם כשהוא עוד חי.
)

המון בהצלחה בעבודה החדשה

והכי חשוב שתשתלבי ותהני מימנה ושתחווי חברה טובה במקום החדש.

לגבינו אל תדאגי אנחנו ילדים גדולים יודעים להסתדר. אבל באמת חסרת לנו ... מקווה שתחזרי בקרוב לפעילות שוטפת

orald

New member
בהצלחה במקום החדש!

ולא היית צריכה לנטר ולמחוק כי גם אני לא הייתי כאן הרבה.

למעלה