סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע האחרון?

דברים טובים?

דברים רעים?

שיר

יום שישי ה-13 שמח!

..........

רע

כל השבוע עבר לא משהו בכלל. הרגשה כללית רעה. הסחרחורות תקפו אותי בצורה הכי קשה.. אני כמו סביבון.

שוב עקב המצב הבריאותי הגרוע השבוע עבר בסדר אבל לא להרגיש טוב הורס כמעט הכל. אז...כן.

להיות חייב לבנק זה לא נחמד הלכתי השבוע בכדי להרחיב את ההלוואה שנלקחה לרכב..ובסוף הכל הסתדר אבל מדכא לדעת שכל פאקינג חודש אני צריכה לשלם 1500 שקל......
.אבל בכל מקרה זה חובה וזה מה יש.

השבוע בקושי זזתי ממש ככה עבודה בית ובקושי תפקדתי גם בבית. לא יודעת אני מרגישה שמשהו רע הולך לקרות(בעולם/ביקום) וזה מרגיש כל כך חסר אונים...... לדעת שכל רגע חייך יכולים להסתיים. מקווה שלא ארגיש שום כאב.

עשיתי אתמול הליכה באיזה 10 בלילה בערך......לא יודעת עם כל המצב הגרוע רציתי לצאת לנשום אוויר צח לא היה אכפת לי שיקרה מה שיקרה. חזרתי גמורה נפלתי בכניסה של הבית נרדמתי ליד הדלת. התעוררתי בבוקר וגיליתי את זה ממ לא משהו

טוב

בעבודה הכרתי אנשים חדשים. הם חושבים בעיקר שאני "קולית" ומגניבה . אני מנסה להעביר להם את עמדתי ומצבי. אממ לא רע הם מקבלים אותי אבל עדיין חושבים שאין דבר כזה "א-מיני. אנטיסקסואל"
קורע.

הבוקר הייתי בקניות ופגשתי את האקס זה היה דווקא נייס כי רציתי לראות מישהו מוכר. דיברנו קצת ואז נפרדנו כל אחד לביתו שלו.

זהו בכללי לא מרגישה משהו אבל היה סביר

שיר

http://www.youtube.com/watch?v=pMCwJ_crxOM&feature=BFa&list=FLLfgo0GIl7bWPlAOt8YoFnw

תם ונשלם

זהו.
סיימתי ביום חמישי את החלק השני של המבחן להגירה. בעוד שבועיים יהיו תוצאות. אני כבר יודעת על כמה טעויות מעצבנות שעשיתי שם. מקווה שזה לא יוריד את הציון לרמה שתאלץ אותי לגשת למבחן הזה שוב, בנובמבר

קוויני הסכימה לסכן את שלומו של הרובוט שלה ביום רביעי כשאירחה אותי אצלה כך שיכולתי להגיע למבחן למחרת על הבוקר ב- 8:30 בבית המלון שממוקם בקרבת מקום

היה כיף איתה, כרגיל! הכרחתי אותה לעזור לי ללמוד לאיית כמה מילים ואח"כ יצאנו לאכול לאזניה!!!!!!!!!!!!!!!!! טעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז למחרת ניגשתי למבחן. אומרים שקשה באימונים וקל בקרב? לא תמיד!
הלימודים היו קשים, המבחן באותה רמה. וזה ממש עיצבן אותי. כי קיוויתי שהייתי מוכנה כמו שצריך.
סיימנו ב- 13:30 והחלטתי שאני לא חוזרת לעבודה (אני עד כדי כך רוצה להתעלל בעצמי?). הרי לקחתי חופש במיוחד. והתחלתי לטייל לי לאורך דיזינגוף ביום הכי חם בשנה (למה לא מודיעים לי על זה מראש?). הגעתי לסנטר ושם עשיתי קניית ניחומים של ביגוד. מותר לי!!!

אז מה קניתי:
3 חולצות מעניינות של דפנה לוינסון
1 גופיה מגניבית וקלילה של רנואר
1 מכנס ארוך צמוד של רנואר
1 מכנס קצר (טוב, חצי קצר) של רנואר
1 שמלה לערב מאיזה בוטיק
1 חולצה מההוצאה לפועל

סה"כ: כ- 1300 ש"ח.
עכשיו אני צריכה לסדר את הארון ולמצוא להן מקום. אני חושבת שזו תהיה הזדמנות להיפטר מבגדים שכבר נמאס מהם.
משהי רוצה?

שיר:
אז ככה, באחד הפרקים של "ליגת הצדק" חלק מהחברי הליגה (וונדר וואמן, סופרמן, באטמן והגרין לנטרן) נאלצים לחזור להיות ילדים על מנת להילחם נגד ילד-קוסם שגירש את כל המבוגרים למימד אחר.
זה היה פרק כל כך חמוווווד ומצחיק שאני חייבת לשתף!

אז מי שלא מכיר את החברים האלה, תקציר:
וונדן וואמן - אמזונה עם כוחות על שכוללים תעופה וכח פיזי רב.
סופרמן - אני באמת לא צריכה לספר עליו, נכון?
גרין לנטרן - השומר הירוק, יש לו טבעת שנותנת לו כוחות. הוא רק צריך לחשוב על משהו והטבעת תיצור את זה (הכל בירוק רדיואקטיבי זוהר
)
באטמן - היחידי שאין לו כוחות על. הוא מלא גאג'טים ושכל. לכן הוא הגיבור שהכי קל להזדהות איתו.

Justice League - Season 3 - Kid's Stuff

ברומבית

New member
טעימות מהשבועיים האחרונים בארה"ב

לא לפי הסדר!

השארתי באחד המלונות את הסנדלים שלי, אז אחרי כמה ימים קנינו חדשים בסופרמרקט ענקי. אחותי ואני קנינו אותו דבר- עם עקב קטן. אמא קנתה סנדלי עור (בגלל זה לא מדדתי) שהיא מאוהבת בהם.
אחרי כמה שעות נהיה לי פצע קטן בגלל הסנדלים

אז שמתי פלסטר והמשכתי ללכת איתם (לא תמיד איתם, לפעמיחם עם הנעליים), כשבינתיים נהיה לי פצע זהה ברגל השניה...
אחרי עוד כמה ימים קניתי סנדלים חדשים בלי עקב. לא הכי הכי נוחים אבל לא פוצעים

אחותי הלכה למחזמר שמבוסס על אלבום של הלהקה האהובה עליה, ובינתיים הלכתי עם ההורים למסעדה טבעונית שבחרתי מראש. (אחותי נוטה לא לאהוב את האוכל במקומות כאלה)
אני נהניתי, למרות שהמנה שלי לא היתה הכי בעולם. הייתי מרוצה מזה שהיא לא היתה גדולה מדי. טעמתי ממה שאמא לקחה וזה היה משו משו, גם היא התלהבה. המלצרית התבלבלה במנה של אבא והחליפה. גם המנה הנכונה לא היתה כמו שהוא חשב, אבל היתה נחמדה לו.
אח"כ לקחנו את אחותי מהמחזמר, והיא התפוצצה מהתרגשות

אני כהרגלי הגעתי בסוף לקנא בה

כשהתקרבנו לאחת משמורות הטבע שהיינו בהן, היה צריך לברר איך להגיע, ואני התנדבתי ללכת לשאול אנשים תמימים (במקום אבא ששאל בד"כ).
קבוצה אחת התעלמה ממני. אח"כ אישה הפנתה אותי לאיזה ספרדי שעבד שם, שדיבר לא כל כך ברור. אמרתי לו שלא הבנתי, והוא הסביר שוב, ובערך הבנתי. חזרתי למכונית וסיפרתי את מה שבערך הבנתי. ההורים הבינו שאני לא באמת יודעת. אבא התלונן שויתרתי לאיש ולא נשארתי עד שאקבל הסבר ברור. אח"כ אבא שאל את אותו איש ואחרי מאמצים השיג ממנו הסבר ברור. אח"כ הוא ואמא הלכו לכמה דקות ונשארתי עם אחותי, ואז בכיתי. כי אבא לא היה מספיק רגיש לקושי שלי ולא העריך את המאמץ שעשיתי. אמא אמרה שלא ידעתי בדיוק איזה מידע אני צריכה לברר. אחותי ניחמה אותי

עכשיו כשאני כותבת את זה אני בוכה שוב...

לאורך כל הטיול ראיתי המון כלבים מגניבים

ראיתי לראשונה בחיי סנאי במציאות. היה מגניב. רק שאח"כ ראינו מיליון סנאים וכבר נמאס לי

הלכנו ללונה פארק שאני בחרתי, שיש בו מלאן רכבות הרים.
כשנכנסנו, התאהבתי מיד באחד מבודקי הכרטיסים
. הוא נראה חמוד וביישן וחנון ומכוער
רציתי ללכת אליו אבל המשפחה כבר נתנה את הכרטיסים לאחד אחר.
אח"כ הרבה זמן התבאסתי שלא עשיתי אתו כלום, תוך כדי שחשבתי שגם אם הוא היה בודק לנו את הכרטיסים, לא באמת הייתי מעזה לדבר אתו ממש...
בשלושת המתקנים הראשונים, חיכינו לכל אחד שעה וחצי
השני לא היה שווה גם המתנה של 5 דקות.
אחרי השלישי כבר היה מאוחר
(במושגים של האמריקאים, שהולכים לישון ב-10 כמו ילדים טובים
) אז הרבה אנשים הלכו והתורים התקצרו משמעותית.

לאורך כל הטיול אני ואחותי עקבנו באובססיביות אחרי לוחיות של מכוניות, כדי למצוא כמה שיותר "מדינונות" (states)
. נשארו לנו משהו כמו 9 שלא ראינו.

בטיסה חזרה עברנו בלונדון, ואני מתחילת הטיול התרגשתי מזה כי פיתחתי אובססיה מוזרה לבריטניה. אז התרגשתי להגיע, נהניתי מהמבטא -בעיקר של ראש הדיילים(?) עם הדיבור הפתטי והמתנשא (רק אני חושבת שזה מבטא מצחיק?)- והתבאסתי לעזוב

תכננתי לצלם (כמה שאפשר מתוך שדה תעופה), אבל הטלפון שלי גווע ברעב למוות, וכשאחותי צילמה קצת בשבילי, אבא אמר לה שאין מה לצלם ואין ממה להתלהב...
עשיתי דברים אובססיביים כמו לקחת חוברת תיירותית שאין לי בה שום צורך, ולמעוך ביד שטר+מטבעות של פאונדים

לאורך כל השהייה בת ה-3 שעות בלונדון (בשדה תעופה עם שם מכוער ממש), אחותי דחפה למשפטים את המילה British במה שהיה פרודיה על המבטא הבריטי (האנגלי, לא של הסקוטים/וויילסיים המוזרים). אני התפוצצתי מצחוק כל פעם

זהו, אני מניחה ששבעתם, אם לא הקאתם באמצע

queen helen

New member
ברוכה השבה

נשמע שהיה טוב.
חבל שאבא שלך לא מבין את מצבך, אבל העיקר ששאר המשפחה תומכת.

לאן נעלם השיר?

ברומבית

New member
שיר!

מכל החפירה שכחתי מהעניין הזה.

טוב, עם השיר שלהלן גם יש לי חויה מהטיול

באחד הימים (לצערי לא היחיד) היה לי מצב רוח ירוד. השמעתי לי בראש את אחד השירים שהיו לי בנגן, שהוא מלנכולי ודרמטי כזה, וחשבתי שזה יהיה ממש נפלא אם הוא יהיה הבא שיקפוץ (עשיתי השמעה אקראית כמו תמיד).
אז לפני השינה נתתי לנגן להביא לי עוד שיר אקראי, וחשבתי שגם אם יהיה שיר שמח, זה יהיה טוב. והגיע בדיוק השיר שרציתי

הקאבר המהמם הזה:
http://www.youtube.com/watch?v=iIGH_2uJKrk
שמעתי קודם (בטיול) גם את המקורי, אגב

וואו. חתיכת טיול

אבא שלך בהחלט לא רגיש. חבל שאת לא יכולה לקחת אותו לאיזו שיחה חינוכית בעניין...

בכל און, נראה שנהנית באופן כללי בטיול. איזה כיף!

ואני תמיד נפצעת מנעליים חדשות (וגם לא חדשות). לא משנה איזה. זה פשוט סיוט. אני מסתובבת באופן קבוע עם פלסטרים

ברומבית

New member
אני יכולה לקחת אותו לשיחה, אין לי כוח

תכל'ס אני חושבת שהוא לא לגמרי מבין. הוא בטח לא רצה לפגוע בי.

את נפצעת גם עם נעלי ספורט+גרביים? :/ וכשאת יחפה?

יאפ...

נעלי ספורט חדשות בד"כ יפצעו אותי.
נעליים חדשות פוצעות בלי קשר. הן צריכות זמן להתגמש והתעצב על הרגל. זה יכול לקחת כמה שבועות והרבה פלסטרים (בתנאי שאת הולכת עם הנעליים כל הזמן).

רוב הסנדלים שקניתי פוצעות אותי בצורה כזו או אחרת, גם הוותיקות (בין אם זה הרצועות הארורות שמשתפשפות לי על העור ופוצעות אותו, או הסולייה עצמה שמשפשפת את כף הרגל וגורמת ליבלות) - בגלל זה קניתי שני זוגות סנדלים נוספים ללא רצועות מאחור, בתקווה לפתור את הבעיה. אלא שלא, זה פוצע אותי עם הרצועות מקדימה. פשוט מתסכל!!!!!!!!!!!!

רוב הנעליים הסגורות מכאיבות לי בכללי. או בגלל הגרביים והתפר המעצבן שלהן שלוחץ לי על האצבעות או בגלל הדופן הקידמית של הנעל שבה האצבעות מתנגשות וזה כואב (בעיקר בנעלי עקב).

הבעיה שאני לא יכולה ללכת יחפה, זה גם כואב, ואני גם לא רוצה לדרוך על ליכלוך (זה פויה XD).

צריך ללכת באוויר וזהו

ברומבית

New member
בדקת אם יש איזו בעיה רפואית מיוחדת?

נראה שיש לך רגליים ממש ממש רגישות

אם משפשפים לך את העור באופן

קבוע מבלי לתת לו מנוחה - הוא ייפצע, לא?

אין פה שום בעיה רפואית. הבעיה היא בנעליים.

אני לא יודעת מה קורה לרוב האנשים

אני יודעת שאחותי היתה הולכת עם נעליים כל כך לא נוחות ומכאיבות והיא היתה מודה שזה מכאיב לה, אבל היה לה יותר חשוב להראות "יפה".
אני חושבת שרוב נעלי הנשים מכאיבות ולא נוחות. ואני חושבת שרוב הנשים מוכנות לסבול על מנת להראות יפות...

ובניגוד לרוב הנשים, אני אחת שהולכת ורצה הרבה במשך היום. רוב הנשים באות עם נעליים שמראש הן לא צריכות ללכת איתן אלא רק לשבת.

מצטערת שאני לא מגיבה וכותבת כמעט

בגלל המעבר בין העבודות אני כרגע שקועה בעבודה (יותר נכון במעבר החומר הלאה..), אבל הייתי חייבת להגיב כאן משהו קטן:

יש ים של נעליים נוחות. אם את לא מצליחה למצוא נעל נוחה, זה כי יש לך רגישות יתר למגע.
ואת זה אנחנו כבר יודעים.....

נעלי ספורט לא אמורות להיות מכאיבות ולא נוחות.
אם סוג אחד לא נוח, אז סוג אחר.
העובדה שנשים נוטות ללכת גם עם נעליים כואבות, לא אומרת שאין כאלה שלא.
אני לא הולכת עם נעליים שלא נוחות לי.
אז אין לי נעלי עקב תלולות, אבל סנדלים ונעלי ספורט בהחלט אפשר למצוא.
אפילו מגפיים נוחות להפליא מצאתי בחורף האחרון.

ותפר בגרביים מציק לך? נו, רגישות יתר.... תקני גרביים ללא תפר.
(כמו שאני קונה לבת הגדולה שלי)

מקווה מאוד שעברת את המבחן בהצלחה

גרביים בלי תפר? את בטוחה שיש

דבר כזה?
כי כל פעם שהייתי מבקשת ממוכרים "גרביים בלי תפר" הייתי רואה מול הפרצוף שלי תפר (ואני לא בן אדם שהוזה). וכל הזמן תהיתי, האם אני היחידה שרואה שהמלך הוא עירום?

זה שיש לי רגישות למגע זה לא הסיבה מדוע כל נעל חדשה פוצעת לי את הרגל. נעליים חדשות פוצעות כי הן עדיין לא התעצבו על הרגל (והן עדיין "קשות"). זה מאוד הגיוני. ונעליים עם רצועות שכל הזמן חותכות ומשפשפות לך את הרגל - יפצעו אותה. לא משנה אם את רגישה או לא. ההבדל הוא האם תרגישי שנפצעת או לא. ואלו רוב הבעיות שיש לי עם נעליים. כי גם אם הגרביים עם תפר מכאיבות או מפריעות, הן עדיין לא יפצעו לי את הרגל.

בעיקרון, אי אפשר לדעת אם נעל היא באמת נוחה ולא מכאיבה אלא רק אחרי שהלכת איתה איזה שעה שעתיים רצוף...

בעוד שבועיים אקבל תוצאות של המבחן. תודה

hatzilonit

Member
מנהל
אני פשוט נוהגת ללבוש גרביים הפוך

ככה שהתפר יהיה החוצה. זה הרבה יותר נוח

וגם אני בד"כ קונה נעליים שיהיו לא גדולות עלי, אבל מרווחות גם לרוחב וגם ל"גובה" של הבוהן מקדימה...

אבל בחיי, כמה שאני שונאת לקנות נעליים

בטח שיש גרביים בלי תפר ומה שאת רואה זה כיוון

אחר בסריגה. זה לא תפר שמחבר שני חלקי בד.
אז המלך הוא לא ערום. זה רק נראה לך ככה.

תשמעי יש לי ניסיון עם הנושא הזה של בגדים בגלל הבת שלי.
היתה תקופה שנסעתי פעם בעונה בערך לחנות המפעל של יודפת. אולי אני אקח אותך פעם לשם.
יש שם מקום נחמד עם חיות, אז תמיד הייתי משלבת את זה עם טיול לבנות.
ולגבי מוכרים: אני לא יודעת מה ראית, אבל קחי בחשבון שהם לא תמיד מבינים בדברים האלה. לרוב למעשה לא....
אפילו כשאני מבקשת גרביים 100% כותנה, הם מראים לי 80% וטוענים שאין דבר כזה.

לגבי נעליים:
אני לא אגיד לך שלא קרה לי שקניתי נעל שנתנה הרגשה של נוחה ואח"כ התברר שהיא לא, אבל לרוב זה לא קורה לי.
אולי את צריכה ללמוד על מה לשים דגש כשאת מודדת נעליים כדי להמנע מזה.

יש נעליים שכל עוד הן חדשות הן מכאיבות ואח"כ לא, אבל יש כאלה שמההתחלה נוחות.
כנ"ל לגבי סנדלים.
בנוסף, עור רגיש נפצע בקלות גדולה יותר. זה חלק מהעניין...
וזה גם הסיבה שלאחרים אין בעיה עם נעליים ולך יש.

אל תשכחי לעדכן אותנו בתוצאות ואם הן יהיו שליליות, תתנחמי בזה שאנחנו נשמח

למעלה