השבוע הייתי בשיעור אינגליש. המדריכה (שבסה"כ מבוגרת ממני ב- 3 שנים, אבל נראית צעירה ממני ב- 5. כלבה XD) אמרה לי שאני מדברת ממש טוב אנגלית והיא חשבה שאולי אחד ההורים שלי הוא דובר אנגלית. אני כמובן לא האמנתי לה, היתה לי הרגשה שהיא מנסה להעלות לי את הביטחון העצמי ע"י פסיכולוגיה הפוכה
אבל היא מקסימה, אין מה לדבר. בחורה ממש אחלה ונותנת לי את כל הטריקים שהיא יכולה לחשוב עליהם.
אחרי השיעור פגשתי חברה שרציתי שתעזור לי במשהו, בסוף זה הסתכם שהיא הודיעה לי שהיא בהריון (לא מכוון) ואני ניסיתי לתמוך בה כמה שאפשר וגם לייעץ כמה שאני יכולה (בהתחלה הייתי בטוחה שהיא רוצה להודיע לי שאני הולכת להיות דודה XD).
היא טיפוס שלא מעוניין בילדים (גם החבר) ואין לה עצבים לילדים. אמרתי לה שזה שונה כשהילד הוא שלך. אבל עדיין ציינתי בפניה גם את ההשלכות השליליות שיהיו עליה ועל החבר שלה במידה וכן יחליטו להביא את הילד לעולם.
קיצר, יש לה עד יום ראשון להחליט על הפלה. אני מקווה שהיא תעשה את ההחלטה שהכי תתאים לה...
שיהיה בהצלחה
הייתי אתמול בבית של המדריכה שלי לאיפור (היא עברה לאוסטריה). היא שלחה לאחותה ולי מוצרי איפור שהזמנו דרכה (עם הנחה של 40%). בזמנו הזמנתי מייק אפ שהיה ישן (קוויני בדקה אותו ואישרה שהוא לא תקין) וזה ממש ביאס אותי. אז ניסיתי להזמין שוב, והפעם הוא היה בסדר!!!!!! והוא נמרח כמו חמאה!!!!!! איזה מדהים! וכמובן בצבע שלי (הקודם היה בהיר מידי). איזה כיף!
וכמובן ישבתי עם אמא שלה ואח"כ התקשרנו אליה בסקייפ ושיגעתי לה את השכל. והיה ממש צחוקים. אז אחרי שסגרנו את השיחה ישבתי לדבר עם אמא שלה עוד קצת וריכלנו על הבת המדהימה שלה. איזה סיפורים היא סיפרה לי, פשוט לא להאמין איזו בחורה יצא לי להכיר. והכי מדהים שלא קולטים את זה ממנה (כאילו, כן, קולטים שהיא עובדת קשה ומשקיעה, אבל אי אפשר להבין מהסיפורים שלה שמה שהיא עושה זה פשוט דברים מדהימים).
היא כל כך צנועה XD
קיצר, היא הזמינה אותי אליה לאיזה שבוע "נופש". ניסתה לשכנע:"אבל כיף פה!" ואני ניסיתי להסביר לה שה"כיף" שלי זה לא כמו ה"כיף" שלה. ואז היא אמרה לי משהו שגרם לי לחשוב יותר בחיוב על הביקור: "את לא מבינה שפה את תרגישי הרבה יותר נוח? פה אנשים לא נוגעים בך בלי רשות! הם מאוד קנאים ומכבדים את המרחב הפרטי, חס וחלילה שמישהו ייגע בהם".
בכל אופן, מהשיחה איתה יצא שהיא נתנה לי שני אנשי קשר שעבדו/עובדים בהיי טק באוסטריה. ויבררו לי אם יש מצב לעבוד באוסטריה בתחום הטכנולוגי
פרקטית עד הסוף XD