סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

עבר לו עוד שבוע!

איך אתם מסכמים את השבוע שהיה?
דברים טובים
דברים רעים
ושיר

..........

דברים טובים

דברים בעבודה. לא אפרט אבל דברים טובים בעיקר לטובתי.

מצאתי השבוע שני חולצות שחורות. ומכנס שחור חלק בלי כלום(כמו שאני אוהבת
)

התחלתי ליטול את הויטמינים שלי . אולי זה מראה על לקיחת אחריות וואטבר...

מעבר דירה בחודשיים הקרובים. די משמח כי זה בית יותר קרוב לים וכ'ד אבל יש לזה יתרונות וחסרונות..

דברים רעים

השבוע הרגשתי כל כך רע שרק לצלול בלילות הקרים(או החצי חמים?) למעמקי עבודתי עזרו לי מעט

לקחו לי בדיקות דם שבוע שעבר והיה סיוט כולי דיממתי. החולצה נהרסה. ועד עכשיו אני סובלת מכאבים באותה יד. קיצור חרא.

כיסוי לפלאפון שאני צריכה לא נמצא במלאי כבר כמעט חודש
ואני רועדת בשימוש בו שמה לא יפול או משהו.

המצב הבריאותי של אמא גורם לי לחוש רע. לא מספיק שמילא אני תמיד מרגישה רע אבל זה מחניק שאתה לא יכול לעזור לבנאדם קרוב

מעבר לבית חדש מצריך מימני הכנות של לארוז וכ'ד ומזה אין לי ראש לזה אבל חייב..

אני כל כך לא סובלת העברות דירה שרק המחשבה על כך מייאשת אותי.

שיר

http://www.youtube.com/watch?v=51iquRYKPbs&feature=BFa&list=FLLfgo0GIl7bWPlAOt8YoFnw

אויש, אני כ"כ מכירה את הבדיקות דם

הכושלות האלו.. זה כואב אח"כ כ"כ... מקווה שיעבור מהר

בהצלחה עם המעבר דירה ורפואה שלמה לאמא שלך!

Larik

New member
אין טוב בלי רע.

את רוב הזמן אני מבלה בעבודה, ונשאר מאוחר עד הערב. לפחות ממש כיף לי, האנשים סבבה ואני לומד הרבה.

ההתמכרות שלי לקפה חזרה, אבל אז הבנתי שהתקופה הארוכה שהייתי חלש וחסר כח, היתה בגלל המחסור בקפה. כנראה אני צריך קפה בשביל לחיות בצורה נורמאלית.

התחלתי ללכת ברגל מהעבודה הבייתה, גיליתי שהמרחק לא כזה רחוק, וזה לוקח לי איזה 40 דקות של הליכה איטית ואני זוכה להתענג על מוזיקה שלא שמעתי הרבה זמן.

הייתי בהרצאה במסגרת העבודה - מלחמת הכוכבים מנקודת מבט של מומחה לאבטחת מידע, בהרצאה הסבירו את הפאשלות שהאימפריה הגלקטית עשתה שגרמו לה לפסיד למורדים הטרוריסטים.
http://youtu.be/Hays443JwEo

אתמול היה מפגש של אנשים מהעבודה הישנה שלי, לקח לי שעה ומשהו לחפש את המקום, אבל בסוף מצאתי. היה נחמד. היה מצחיק לראות שחלק מהאנשים זיהו אותי כשהייתי בטלויזיה...

ולקינוח, רבתי עם אמא שלי. היא עדיין לא קולטת שהיא עשתה משהו רע כשהיא "חינכה" אותי בעזרת אלימות - לדעתה זו דרך לגיטימית "לחנך" ילדים ובעלי חיים....
כמו כן היא חושבת שילדים שטבעו את ההורים שלהם, סתם עושים את זה בשביל להוציא כסף. תהפוצצתי, שברתי גיטרה קלאסית
וחזרתי הביתה.
OMG אם אי פעם יהיו לי לי ילדים (במקרה הלא סביר) - היא תנסה להאכיל אותם עם אוכל פג תוקף ואחר כך תרביץ להם בגלל שהם לא ירצו לאכול את זה...

משום מה, אחרי המקרה עם אמא נזכרתי בSopor Aeternus
http://youtu.be/XwsJlUdklmk

אצלי ההפך הגמור אמא שלי דאגנית מדי. אפילו הורידה מעצמה בשביל שיהיה לי הכל . צטערת לשמוע..

queen helen

New member
מסכנה הגיטרה

למה היא צריכה לסבול בגלל שאמא שלך הרגיזה אותך?

מקווה שעם הילדים ההיפותטיים שלך תתנהג בצורה עדינה יותר.

אהבתי את ההרצאה על הבטחה, אני אוהבת שמלמדים

דברים בצורה כזו. זה הרבה יותר מעניין ונקלט.

לגבי אמא שלך:
אני הבנתי לגבי ההורים שלי שזה חסר טעם לגרום להם להבין כמה נזק הם גרמו לנו ואת כמה ההתנהגות שלהם (גם היום....) מתחת לכל ביקורת.
אמא שלי אחרי 10 שנות פסיכולוגיה ופיסיכאטריה התחילה להבין כמה דברים, אבל זה עדיין רחוק ממה שהייתי רוצה..
אבא שלי הוא מקרה אבוד לחלוטין...

מסכנה הגיטרה, אבל לחלוטין מבינה אותך.
הניסיון שלי לימד אותי שכמה שאנחנו רוצים את ההכרה הזו של ההורים על המעשים הרעים שעשו לנו, זה חסר תועלת ועדיף לעבור הלאה..

Larik

New member
תודה על ההודעה.

זה בדיוק מה שהייתי צריך לשמוע.

orald

New member
אצלי...

השבוע התחיל בחזרה מפרכת עם החברה מבאר שבע מביקור אצלה, כל הדרך לצפון, לנשר.

מאז שבת הגב נתפס לי וזה הגיע לכזו רמה שזה הפריע לי לנשום. עמד לי "גוש" בושט וכל פעם שבלעתי משהו הרגשתי כאילו נתקע לי אוכל באזור הריאות. אחרי מספיק שינה ועיסוי מפנק מבת הזוג זה התחיל לעבור. תכננתי ללכת לרופאה רק בשביל זה, כי אף פעם לא קרה לי כזה דבר, אבל כבר אין צורך למטרה הזו לפחות.

בדיקת דם ביום ראשון, פספסו את הוריד ביד שמאל אז תרמתי את יד ימין. לפחות זה עבר ממש מהר.

ביום חמישי בלילה בילינו בקריון(קריית ביאליק), במסעדה. היה טעים. בדרך חזרה עלינו למונית עם עוד גבר רוסי מבוגר והוא שילם עלינו על חלק מהדרך משום מה, ואפילו לא הושמעה שום הערה סוטה או בקשה/דרישה. אני מניחה שהיה מעט שיכור.

הערב הועלתה נקודה מעניינת על קללות בתרבות שלנו. ישנן הרבה קללות שמטרתן נשים/העלבה של אדם דרך הצד הנשי של משפחתו. זונה, שרמוטה, כלבה, בן-זונה, בן-כלבה, כוס אמק(אמא שלך), שרלילה וקללות לצד ה"נשי" של גברים כגון הומו וקוקסינל.
הסברתי לה שזו התרבות הגברית המדכאת שמוצאת גנאי בכל דבר נשי וכל דבר שראוי לגבר-גבר לעשות(להתפרפר, כמובן) אסור לנשים.
הדבר הכי מחריד הוא שהחברה דוחפת לנו כל כך את הגישה הזו שגם אני וגם החברה שולפות הרבה יותר בקלות קללות כאלו(בעיקר בן-...) פשוט כי האלטרנטיבות לגברים אינן קיימות באמת.

queen helen

New member
היתה לי חברה

שכל פעם שקראו ל זונה, היא היתה קוראת בחזרה "סרסור".
אמנם זה לא מעליב באותה מידה (מסיבה שלא ממש ברורה לי), אבל בשורה התחתונה - הסרסור הוא הפושע, לא הזונה.

אני לא חושבת שגבר היה נעלב

אם היית מכנה אותו "סרסור". להיפך, חוששני שהוא היה מוחמא מזה...

סרסור בן-סרסור?

כמו שקוויני כתבה, כל פעם שמישהו אומר בן-זונה או זונה, אני עונה:
'נראה לי שהתבלבלת והתכוונת לומר: יא סרסור בן סרסור! יא חתיכת מאנייק מנצל נשים ומוכר את אמא שלו בעד נזיד עדשים! ממש חרא של בן-אדם! מי האבא שחינך אותך?'

אני מעדיפה לאמר

"אני בטוחה שאתה יודע איך זונה נראית. אתה רואה אחת כזו כל בוקר כשאתה מסתכל על עצמך במראה"

אם כי זה עדיין משאיר את המילה 'זונה' כקללה במקום ההבנה שמי שמקולל כאן ודפוק כאן הוא הסרסור וזה שהולך לזונות.

השבוע הייתי בשיעור אינגליש. המדריכה (שבסה"כ מבוגרת ממני ב- 3 שנים, אבל נראית צעירה ממני ב- 5. כלבה XD) אמרה לי שאני מדברת ממש טוב אנגלית והיא חשבה שאולי אחד ההורים שלי הוא דובר אנגלית. אני כמובן לא האמנתי לה, היתה לי הרגשה שהיא מנסה להעלות לי את הביטחון העצמי ע"י פסיכולוגיה הפוכה

אבל היא מקסימה, אין מה לדבר. בחורה ממש אחלה ונותנת לי את כל הטריקים שהיא יכולה לחשוב עליהם.

אחרי השיעור פגשתי חברה שרציתי שתעזור לי במשהו, בסוף זה הסתכם שהיא הודיעה לי שהיא בהריון (לא מכוון) ואני ניסיתי לתמוך בה כמה שאפשר וגם לייעץ כמה שאני יכולה (בהתחלה הייתי בטוחה שהיא רוצה להודיע לי שאני הולכת להיות דודה XD).
היא טיפוס שלא מעוניין בילדים (גם החבר) ואין לה עצבים לילדים. אמרתי לה שזה שונה כשהילד הוא שלך. אבל עדיין ציינתי בפניה גם את ההשלכות השליליות שיהיו עליה ועל החבר שלה במידה וכן יחליטו להביא את הילד לעולם.
קיצר, יש לה עד יום ראשון להחליט על הפלה. אני מקווה שהיא תעשה את ההחלטה שהכי תתאים לה...
שיהיה בהצלחה

הייתי אתמול בבית של המדריכה שלי לאיפור (היא עברה לאוסטריה). היא שלחה לאחותה ולי מוצרי איפור שהזמנו דרכה (עם הנחה של 40%). בזמנו הזמנתי מייק אפ שהיה ישן (קוויני בדקה אותו ואישרה שהוא לא תקין) וזה ממש ביאס אותי. אז ניסיתי להזמין שוב, והפעם הוא היה בסדר!!!!!! והוא נמרח כמו חמאה!!!!!! איזה מדהים! וכמובן בצבע שלי (הקודם היה בהיר מידי). איזה כיף!
וכמובן ישבתי עם אמא שלה ואח"כ התקשרנו אליה בסקייפ ושיגעתי לה את השכל. והיה ממש צחוקים. אז אחרי שסגרנו את השיחה ישבתי לדבר עם אמא שלה עוד קצת וריכלנו על הבת המדהימה שלה. איזה סיפורים היא סיפרה לי, פשוט לא להאמין איזו בחורה יצא לי להכיר. והכי מדהים שלא קולטים את זה ממנה (כאילו, כן, קולטים שהיא עובדת קשה ומשקיעה, אבל אי אפשר להבין מהסיפורים שלה שמה שהיא עושה זה פשוט דברים מדהימים).
היא כל כך צנועה XD
קיצר, היא הזמינה אותי אליה לאיזה שבוע "נופש". ניסתה לשכנע:"אבל כיף פה!" ואני ניסיתי להסביר לה שה"כיף" שלי זה לא כמו ה"כיף" שלה. ואז היא אמרה לי משהו שגרם לי לחשוב יותר בחיוב על הביקור: "את לא מבינה שפה את תרגישי הרבה יותר נוח? פה אנשים לא נוגעים בך בלי רשות! הם מאוד קנאים ומכבדים את המרחב הפרטי, חס וחלילה שמישהו ייגע בהם".

בכל אופן, מהשיחה איתה יצא שהיא נתנה לי שני אנשי קשר שעבדו/עובדים בהיי טק באוסטריה. ויבררו לי אם יש מצב לעבוד באוסטריה בתחום הטכנולוגי

פרקטית עד הסוף XD

למעלה