סיכום שבועי

orald

New member
אני אתקשר מחר ליתר ביטחון.

בכל מקרה אני חושבת שהגלגל יתהפך וימעך את התוקף הצדיק שלי אחרי שכל העדויות נגדו, אבל שווה להיות מוכנים.
אני קצת מפחדת מעניין הפרסום אבל, כי לי אישית לא הכי אכפת אבל שאר המעורבות בפרשה, ובעיקר החברה שלי, לא ישמחו לזה, ואני לא אתן לה להיפגע מפרסום.

פרסום לא אומר פרסו הפרטים שלכם

אלה פרסום המקרה בלבד.
תגיד לה שהגעת דרך המבורגר ודרכי (בשמנו האמיתי...)

אני לא חושבת שהיא זוכרת אותנו בשמות.

אולי את השם של המקרה שאיתו הגענו אליה - היא עדיין מחזיקה בתיק שהכנתי לה דאז (אם לא זרקה אותו).

בכל מקרה, אני רק אוסיף לדברי נצנץ שאורית בזמנו אמרה לנו שהיא לא מייצגת עברייני מין. זה מנוגד לעקרונות שלה. וזה מה שעשה אותה שונה משאר העו"ד הפליליים.

orald

New member
בסדר, ותודה. מקווה שזה יעזור.

אני חושבת שגם העו"ד הציבורי שלי יצליח והוא כבר די קרע את טענות התובע אבל עדיין עדיף להיות מוכנים עם תותח(ית) בקליבר גבוה יותר.

נשמע מעניין. יש לך את כל הפרטים

שהוא טען כנגד התובע? מה שמוזר לי, זה למה מלכתחילה התובע חושב שאת אשמה? הרי זו היתה הגנה עצמית.
או שגם הוא אנטי-טנסג'נדרים?

orald

New member
אני לא בבי"ח, התוקף כן.

והיה לי נשק שבמזל היה מונח בדרך והצלחתי לחטוף לפני שהוא סגר עלי את המרחק. הסתבכתי בגלל זה, אבל גם לא הייתי נמלטת ממנו בלעדיו.
עדיין לא בטוחה מה עדיף, לבלות באשפוז נמרץ/חדר מתים או לבלות במעצר עם אפשרות קלושה אבל עדיין מאיימת לכליאה.
הם עוד יבינו מי תקף את מי ומי התגוננה על חייה.

orald

New member
יצרתי קשר עם האגודה לזכויות האזרח.

אמרו שיתקשרו אלי בחזרה כשמישהי ספציפית שביקשתי תתפנה(טל חסין). אני די סומכת על העו"ד הנוכחי שלי אבל עדיין מעדיפה אנשים עם יותר ניסיון במקרים "מורכבים חברתית", איך שנקרא לזה.

orald

New member
לא, שהם אולי יטפלו בעניין בעצמם.

אני בספק שאורית תאמץ אותי לליבה בחינם.

VeganForLife

New member

לא יאומן.
מחזיקה לך אצבעות.

queen helen

New member
השבוע שלי

שום דבר מיוחד, בעיקר עבודה (אבל גם זה לא חדש).

דבר רע: הפייסבוק שלי עבר לטיימליין, ואין לי מושג איך מחזירים לתצוגה הקודמת.
מישהו יודע?

שיר (בעצם דיסק)

גם הפייסבוק שלי עבר ללא התראה

מברור שעשיתי בדף הפניות שלהם, אין דרך חזרה

מי שעבר - עבר. אבוד.
הם בכל מקרה מתכוונים להפוך את כולם למצב הזה.
אז זה רק שאלה של זמן עבור כולם.

ברומבית

New member
כותרת חסרת משמעות

טובים: החופש שלי + בי"ס של אחותי = פעמיים פלאפל

ראיון ראשוני קצרצר לעבודה מגניבה. עוד לא התקשרו לגבי ראיון רציני, אני צריכה לנדנד להם.

רע: אחותי הובכה מזה שהתכופפתי ליד המכונית, והיא צעקה עלי

לא טוב ולא רע (יש גם כאלה!): פגישת יעוץ לימודים ראשונה. אמרתי שאני חכמה, אבל לא הצלחתי להסביר איך

סוף השבוע: הרבה כלום כרגיל :)

שיר באינגליש

למעלה