שבוע רגוע
אז הפעם השבוע לא היה לחוץ מבחינת עבודה. יש לי שני פרוייקטים שאני עושה, ששניהם מבוססים על אותו מוצר שבאחריותי (עם שינויים כאלה ואחרים בין פרוייקט לפרוייקט). כרגע יש עדיפות לפרוייקט אחד שייגמר בסוף מאי. הבעיה שאין לי כרגע עוד מה לעשות שם מכיוון שתיקנתי את כל התקלות שקשורות לחלק שלי. אז היו לי איזה יומיים שכמעט לא עשיתי כלום (ממש משעמם). אבל לא יכולתי לצאת מוקדם כי היו חסרות לי שעות.
סוף סוף נפגשתי עם הבוסית החדשה (היא אוהבת לדבר הרבה
) ועשינו סוג של תיאום ציפיות (הבהרתי לה שאמנם אנחנו יכולים להסתדר מקצועית לבד, אבל עדיין צריך מישהו שינהל). היה בסיידר גמור ויצאתי בהרגשה טובה (שיש תקשורת).
ביום שני הלכתי לשיעור מס 2 באינגליש. המדריכה היתה די מבסוטה ממני ואמרה שאני ברמה יחסית טובה, והיא רוצה שאני אקדים את המועד המבחן לעוד
שלושה חודשים (נרשמתי למועד בסוף השנה)!!! >.<
אמרתי לה שאני אחשוב עליה XD
אחורי השיעור נפגשתי עם קוויני ולאריק לאכול פיצה טעימה בעובי של מילימטר וכמובן שיגעתי להם את השכל. היה כיף!
בחג השני של פסח ממש השתעממתי, והחלטתי לחפש סרטים מצויירים ביוטוב. פתאום נתקלתי ב"ברבי". ומסתבר שאלו סרטים בסטייל "שרק" מבחינת סגנון האנימציה. אמרתי לעצמי, "על מה כבר הם יספרו? בטח משהו מטופש". ואז התחלתי לראות את הסרט של "Barbie In Mermaid Tale". ומה אני מגלה? ממש השקיעו. בעלילה, בבדיחות. היה דווקא ממש משעשע. הרבה וורוד מנצנץ (נצנץ, בשבילך!), אופנה ושות. ויש לה שתי חברות, אחת שחורה והשניה "בלונדינית" מהבולה כזו, אבל משעשעת וחמודה. ויש לה סבא מ-גניבי כזה שלוקח הכל בקלות עם הרבה "וואו".
והכי חשוב. הברבי הזו, בכלל לא היתה ה"עלמה במצוקה" שהנסיך צריך להציל אותה, אלא היא זו שהצילה את המצב.
קיצר, דווקא היה חמוד ומצחיק
אח"כ ראיתי את שאר הסרטים שיצאו לאורך העשור האחרון, והיו שם כמה סרטים באמת מצחיקים שבהם הברבי הזו ממש הצילה את הנסיך/החבר שלה. אני חושבת שהם אפילו צחקו על החבר שלכאורה היה אמור להיות ה"גיבור" ויצא הטמבל והמעאפן XD
כמובן, כולם נראים כמו בובות ברבי ציפלוניות. אין מה לעשות.
אז הרי לכם
הטריילר!