השבוע שלי (בסימן תכניות שלא התגשמו)
ביום ראשון חברת פורום כלשהיא באה לישון אצלי, ונשארות ערות וקשקשנו עד השעות המאד קטנות של הלילה. ישנתי מעט מאד באותו לילה.
ביום שני הייתי אמורה לצאת עם שתי חברות, ולכן גם לא לישון יותר מדי, אבל שתיהן ביטלו. אז מיד שניתי את התכניות שלי ללכת לישון מוקדם מאד, רק שמהר מאד הן התבטלו בגלל הסתמסות כבדה עם חבר פורום אחר שנמשכה גם ביום הבא (שגם בו תכננתי ללכת לישון מוקדם).
בגללכם אני Sleep deprived!!!
ביום רביעי תכננתי ללכת להופעה ביפו עם שתי חברות. אחת הבריזה. עם השניה הגעתי לפני שההופעה התחילה, אבל כבר לא נשארו מקומות נורמליים, ותקעו אותנו בחלק המרוחק ביותר מההופעה. אז ויתרנו שבמקום זה הלכנו לפאב אחר. דווקא היה נחמד, והיתה לנו שיחה ממש טובה.
בגלל מצעד השרמוטות שהתבטל ביום שישי, חברת פורום אחרת לא הגיעה אלי בחמישי בערב, שזה שדי חבל כי היה יכול להיות ממש כיף, והמון LOLים.
גם התכניות האלטרנטיביות ליום שישי בבוקר התבטלו, ובמקום זה מצאתי את עצמי משוטטת עם חברה, ובניסיון לברוח מהגשם הגענו לחנות נעליים, ויצאתי משם עם זוג מגפיים 100-מ-מ-ו-ת בכלום כסף!
בשישי בערב רציתי לרוץ אבל ירד גשם, חברה הבריזה לי, אז במקום זה הלכתי עם חברה אחרת לנקות שאריות של הכלבה שלה מהאוטו שלי.
היום תכננתי לעשות נסיעת אופניים לקראת טיול אפניים שמתוכנן בפסח. עשיתי מנוי לתל-אופן (האופניים שניתן להשכיר בת"א), אבל חיכיתי שעה עד שנשלח אלי המייל מהאתר לצורך ההרשמה. שעת אור יקרת ערך יש לציין.
מכיוון שאני מאותגרת טכנולוגיה באופן מפחיד, לקח לי שעה יקרת ערך להבין שהמייל בעצם נשלח לספאם שעה קודם לכן.
בכל מקרה - הספקתי לרכוב בשעת האור האחרונה, לא שזה שינה הרבה, כי היה מקפיא.
בעבודה ציפיתי לגרוע מכל (כמו כל יום), אבל דווקא היה ממש בסדר. לא צעקו עלי, נשארתי לעבוד יחסית מעט שעות נוספות, קיבלתי בונוס נאה והעלאה במשכורת, ואיתה הבטחה/איום שאני נשארת עוד הרבה זמן בחברה, ומובטח לי גדולות ונצורות (מי בכלל רוצה???
)
בשבועות האחרונים כולן סיפרו על המייק אפים שלהן, אז גם לי יש סיפור: קניתי מייק אפ!
שיר (מתאים לאתמול, אבל לא הספקתי לשרשר)