סיכום שבועי

הריקוד מול שני הרקדנים הכושים היה מקסים!!!!

ממש ממש ממש אהבתי!
מעבר לעובדה שהריקוד עצמו היה יפה, היה נחמד גם 'המשחק'.
איך שהכושים חיקו אותם רוקדים בלי להזיז את החלק העליון

ובכלל, כל המשחק בניהם היה מצחיק.

אהבתי!

שלי

ביום ראשון הבנתי שאם לא אגיע לעבודה, אני עלולה להשאר בלי עבודה...

קצת מרגיש מטופש, אבל הייתי חייבת ללחוץ שיתנו לי משהו לעשות

אם היו משלמים לי רק על להעביר כרטיס, הייתי מגיעה ומעבירה כרטיס ושהם ישברו את הראש מה לתת לי לעשות.
אבל בעבודה לי צריך לדווח על שעות לפי פרוייטק.
אם אני לא עובדת על פרוייקט כלשהו - אין לי מה לדווח, זה לא נכנס לשעות שלי.

אז חזרתי לשגרת עבודה.

חוץ מזה לא היה הרבה.
שבוע יחסית רגוע.

שיר חדש שגיליתי השבוע ואהבתי:
ענבל אבנעים- חיצים קטנים

queen helen

New member
לפי מה שזכור לי, ביום ראשון לא עבדת

ועל פי כמות המיילים והסמסים, גם לא בהמשך השבוע.

ביום ראשון התלבטתי עם לסוע או לא.
חשבתי שכדאי שאני אסע אבל לא ממש התחשק לי.
אז משכתי עוד יום בראש קטן.
וביום שני נסעתי לעבודה.

גם במהלך השבוע לא ממש עבדתי, אבל התחלתי לעבוד.

היי, היא שרה בסגנון "ישן"

איזה מן עבודה מחורבנת יש לך. מה זה צריך להיות? זו בעיה שלהם אם אין על מה לדווח. מה, את עובדת עצמאית? את שכירה!

עוד סיבה לעזוב את העבודה הזו ולעבור למקום יותר נורמלי, פה בצפון

Larik

New member
שבוע מענין

התחלתי קורס בעבודה, מאוד אינטנסיבי ומאוד כיף - מה שבעצם גזל ממני את כל הזמן של היממה במהלך השבוע.

קיבלתי מפתחות כיוון לגיטרה שלי שהזמנתי מהאינטרנט, שבאופן מפתיע מתאימים בול למה שאני צריך והמחיר יצא הרבה יותר זול ממה שהייתי צריך לשלם אם הייתי קונה את זה בארץ. לא תכננתי את זה, חשבתי שיקח להם הרבה יותר זמן להגיע

ובשביל לקנח את סוף השבוע הזה, חטפתי איזה וירוס מגעיל ביום חמישי, וכרגע אני שוכב במיטה על אנטיביאוטיקה.

ושיר שמשקף את המצב שלי כרגע.
http://www.youtube.com/watch?v=gkMa20Vx7ZM

Larik

New member
אין לי מושג אם זה וירוס

בלי שום קשר זה עדיין מגעיל

מה ז"א, אתה לוקח אנטיביוטיקה סתם ככה?

לא בדקת אם זה חיידק או וירוס? (יעני, הרופא שלך היה צריך לשלוח אותך לבדיקות).

Larik

New member
עכשיו כשאת אומרת את זה

הרופא באמת היה די נלהב לתת לי את המרשם של האנטיביוטיקה, כשאמרתי לו שאני אלך לקנות אז הכדורים ביום ראשון, הוא התחיל ללחוץ עלי שאני אתחיל לקחת את הכדורים כמה שיותר מהר.

טוב. ממה שציינת קודם, נראה שיש לך דלקת

אז לדלקות באמת נותנים אנטיביוטיקה...

מציעה לך לגשת ביום ראשון לרופא לבקש

משטח גרון(זה מה שתמיד היו עושים לי) ולבדוק היטב מזה ולא להזניח. זה דלקת בשקדים אבל בהזנחה זה יכול להגמר רע..

גם דלקת גרון שנראת ככה יכולה להגרם מוירוס

וזה כתוב "אפילו" בויקפידיה...

בשביל זה עושים משטח.
אבל לפעמים חולים מגיעים לרופאים במצב ממש קשה שהם לא רוצים לקחת סיכון ולחכות 3 ימים לתרבית, אז נותנים כבר אנטיביוטיקה לכל מקרה וזהו.

אני לא חושבת שרופא באמת יכול לאבחן אם זה חיידק או וירוס רק ממראה.
לפחות לא ממה שאני למדתי ולא ממה ששמעתי מהרופא שלי.

ברומבית

New member
בזזזזזזזזזזז |פיל אפור|

אז איך היה השבוע האחרון? פסיידר

דברים טובים? פלאפל. אחותי באופן כללי.
מפגש פורום חמוד ומצחיק [חמישי].
עשינו משחק שכל אחד קונה דיסק מוזיקלי ונותן למישהי אקראי. כשראיתי מה קיבלתי לא התלהבתי (אני מכירה קצת את הלהקה), אבל בבית נתתי לו הזדמנות ואני אוהבת :) הכי טוב שיכולתי לקבל.
מישהו הראה סרטון, והיה בו קטע שממששששששש הצחיק אותי P: [רציתי לקשר לסרטון אבל לא מצאתי. אני אשאל בפורום של המפגש]

רעים? [שלישי] הייתי צריכה לנסוע באוטובוס לחוג, כי זו שהתחילה להסיע אותי פחדה מההפצצות. (רוב הזמן הייתי נוסעת באוטובוס אבל כבר התרגלתי לנוחות
)
[חמישי] לפני המפגש אחותי היתה בבית, אבל הזמן איתה בבוקר/צהריים היה קצר אז הרגשתי שהיום חמק ממני.
לפני המפגש הלכתי לבדיקת שיניים. לא שאלתי ונדנדתי אז נכנסתי 50 דקות אחרי הזמן

שלא תכננתם וקרו? במפגש גירשו אותי מ'מסעדה' של המבורגרים כשבאתי לשם עם אוכל ממקום אחר (באתי לשבת עם שאר האנשים אחרי שקניתי אוכל במקום עם קצת יותר אפשרויות בלי בשר). מישהי שלא רצתה לאכול ליוותה אותי בחיפושים וגם ישבה אתי אחרי שגירשו אותי

אח"כ שאר האנשים נטשו את ההמבורגרים והלכו להמבו' אחרים, שהיו ביחד עם מזנונים אחרים. 'ההיא מקודם' ישבה אתי בזמן שהשאר חיכו להמבו'
הפעם אפילו דיברנו

שתכננתם ולא קרו? חששתי שהבדיקה תיקח הרבה זמן ואני אאחר המון למפגש, בסוף זה היה חמש דקות
הרופאה אמרה שיש לי המון בעיות אבל זה פחות חשוב

בסוף למרות זאת איחרתי הרבה למפגש, אבל השאר איחרו יותר
ולהם יש מכוניות

שיר מהאלבום שקיבלתי

queen helen

New member
השבוע שלי (בסימן תכניות שלא התגשמו)

ביום ראשון חברת פורום כלשהיא באה לישון אצלי, ונשארות ערות וקשקשנו עד השעות המאד קטנות של הלילה. ישנתי מעט מאד באותו לילה.
ביום שני הייתי אמורה לצאת עם שתי חברות, ולכן גם לא לישון יותר מדי, אבל שתיהן ביטלו. אז מיד שניתי את התכניות שלי ללכת לישון מוקדם מאד, רק שמהר מאד הן התבטלו בגלל הסתמסות כבדה עם חבר פורום אחר שנמשכה גם ביום הבא (שגם בו תכננתי ללכת לישון מוקדם).
בגללכם אני Sleep deprived!!!

ביום רביעי תכננתי ללכת להופעה ביפו עם שתי חברות. אחת הבריזה. עם השניה הגעתי לפני שההופעה התחילה, אבל כבר לא נשארו מקומות נורמליים, ותקעו אותנו בחלק המרוחק ביותר מההופעה. אז ויתרנו שבמקום זה הלכנו לפאב אחר. דווקא היה נחמד, והיתה לנו שיחה ממש טובה.
בגלל מצעד השרמוטות שהתבטל ביום שישי, חברת פורום אחרת לא הגיעה אלי בחמישי בערב, שזה שדי חבל כי היה יכול להיות ממש כיף, והמון LOLים.
גם התכניות האלטרנטיביות ליום שישי בבוקר התבטלו, ובמקום זה מצאתי את עצמי משוטטת עם חברה, ובניסיון לברוח מהגשם הגענו לחנות נעליים, ויצאתי משם עם זוג מגפיים 100-מ-מ-ו-ת בכלום כסף!
בשישי בערב רציתי לרוץ אבל ירד גשם, חברה הבריזה לי, אז במקום זה הלכתי עם חברה אחרת לנקות שאריות של הכלבה שלה מהאוטו שלי.
היום תכננתי לעשות נסיעת אופניים לקראת טיול אפניים שמתוכנן בפסח. עשיתי מנוי לתל-אופן (האופניים שניתן להשכיר בת"א), אבל חיכיתי שעה עד שנשלח אלי המייל מהאתר לצורך ההרשמה. שעת אור יקרת ערך יש לציין.
מכיוון שאני מאותגרת טכנולוגיה באופן מפחיד, לקח לי שעה יקרת ערך להבין שהמייל בעצם נשלח לספאם שעה קודם לכן.
בכל מקרה - הספקתי לרכוב בשעת האור האחרונה, לא שזה שינה הרבה, כי היה מקפיא.

בעבודה ציפיתי לגרוע מכל (כמו כל יום), אבל דווקא היה ממש בסדר. לא צעקו עלי, נשארתי לעבוד יחסית מעט שעות נוספות, קיבלתי בונוס נאה והעלאה במשכורת, ואיתה הבטחה/איום שאני נשארת עוד הרבה זמן בחברה, ומובטח לי גדולות ונצורות (מי בכלל רוצה???
)

בשבועות האחרונים כולן סיפרו על המייק אפים שלהן, אז גם לי יש סיפור: קניתי מייק אפ!

שיר (מתאים לאתמול, אבל לא הספקתי לשרשר)

למעלה