סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

עוד יום שישי גשום הגיע, ואיתו העת לספר על השבוע שחלף.

אז איך היה השבוע האחרון?
דברים טובים?
רעים?
שלא תכננתם וקרו?
שתכננתם ולא קרו?

שיר!

שלי.......

השבוע האחרון עבר רע מאוד לצל הזעקות חוזרות ונשנות. לא נעים בכלל. והרגשתי רע בגלל זה.

דברים רעים:חוץ מהטילים שנחתו ליד ביתי ובעירי לא משהו קיצוני.

דברים טובים:יום הולדת! חח אויי לא אוהבת להזכיר את זה אבל השנה זה די מכריע.

לא יכלתי לעבוד במשרד אז הבאתי את החומר לבית וישבתי עליו שזה מעט נחמד לעבור שבוע בבית ולא להתרוצץ בחוץ

השבוע קיבלתי חבילה להתנסות מאיזה חברת קוסמטיקה ואממ זה די נחמד.. מעט משמח

דברים שתכננתי ולא קרו:לעשות הזמנה גדולה של מוצרי איפור מאיזה אתר אבל דחיתי את זה

שיר:http://www.youtube.com/watch?v=jrBDWvwYhKs&feature=BFa&list=FLLfgo0GIl7bWPlAOt8YoFnw&lf=mh_lolz

Larik

New member
מזל טוב

וחוץ מזה
לשיר

מגילה לה לה להלה להההההההה

1.
היתה לנו בעבודה תחרות תחפושות בחמישי שעבר, כמו שסיפרתי, צילמו את התחפושת שלי, אבל הצילום היה כל כך מחורבן שאף אחד לא ראה את היצירה שלי כמו שצריך, שלא לדבר שהיא היתה עשויה כל כך טוב, שאף אחד בכלל לא חשב שזה מעשה ידיי.
וכמובן שההצבעה היתה רק עד יום ראשון והיו הרבה אנשים שלקחו חופש לסופ"ש עד שני, אז רוב האנשים לא הצביעו (במיוחד החברים שלי) וכתוצאה מזה, לא זכיתי בשום מקום XD
(התחפושות שזכו היו חביבות, אבל לא "משהו משהו" כמו שלי).

חברים שלחו לי אח"כ מיילים שהם לא מבינים איך לא זכיתי ומבחינתם זכיתי מקום ראשון. חמודים

2.
אתמול צ'יטטתי עם עמית לצוות שיושב בברזיל. הקוד שאני עובדת עליו שייך לשני פרוייקטים. אחד פה בארץ ואחד בברזיל (הוא אחראי לזה בברזיל). הבעיה שיש כל מיני חלקים בקוד שהם נכונים רק לפרוייקט ההוא ולא לפרוייקט בארץ ולכן הם מוגנים באיזה קוד הגנה (שהברזילאי לא תמיד זוכר לשים ואז זה עושה בעיות בפרוייקט בארץ).
אתמול הוא הודיע לי חגיגית שהוא הולך לעשות שינוי גדול בקוד כי יש לו תקלה, והוא בן אדם שלא ממש שם לב אם מה שהוא עושה לא פוגע גם בפרוייקט השני, ואז אנחנו מגלים את זה מאוחר מידי. ואמרתי לו לא לעשות את השינוי ושיחכה ליום ראשון שאדבר עם ראש הצוות, והוא פשוט קבע לי עובדה שהוא משנה וזהו, ושאני לא אדאג, זה לא ייפגע בפרוייקט של הארץ - מה שמדאגי אותי יותר!!!!!! >.<
אז החלטתי שאני אגיע לעבודה היום ואדאג שהוא לא ידרוס, לפחות, קבצים שאני עובדת עליהם כרגע. אבל בסוף החלטתי:
"קיבינימט! למה אני אשלם על טימטום של אחרים ואעבוד בסופ"שים?!?!? שהבוסים יתמודדו עם איתו! >.<"
(רק הספקתי להודיע לו, לפני שניתק לי, שאני אהרוג אותו אם הוא מקלקל משהו)

מה מחכה לי ביום ראשון...

1.
ביום שישי נעקצתי ליד העין, כמו שסיפרתי בסכמ"ש שבוע שעבר, ע"י "משהו לא מזוהה" שניפח לי את כל העין הימנית (הוא קינא בתחפושת המהממת שלי).
ביום ראשון הלכתי לרופא שלי (הייתי עם משקפי שמש וירד גשם XD), הוא שאל נימה של "שוב את" : "אני מבין שאת חולה".
אמרתי לו: "לא. אני לא חולה" והורדתי את המשקפיים והוא: "וואו! O_O אוקי, אני מבין את הבעיה..."
כתוצאה מכך זכיתי בשני גימלים!!!!! איזה כיף!!!!

2.
המדריכה שלי לאיפור ביקשה להמליץ עלי כעוזרת למאפרת כלות מפורסמת שמחפשת מישהי שתעזור לה בקיץ (לאפר את המלוות).
אמרתי לה שאני לא חושבת שכדאי מכיוון שאין לי ניסיון (למרות שאני יודעת שאני יכולה לאפר יפה והייתי מתה לעזור, אבל אין לי ביטחון עצמי) וכמובן שאני לא הולכת לעבור אצלה ראיון עבודה עם מבחן איפור. אין סיכוי שאני אאפר מישהי כששתי זוג עיניים בוחנות אותי כל הזמן.
המדריכה שלי אמרה לי שכדאי שאתחיל כבר לעשות משהו עם האיפור, כי אני מאפרת יפה, וזו ההזדמנות.
בסוף השתכנעתי. אבל הזהרתי אותה שאם המאפרת המפורסמת חוזרת אליה עם תלונות, אני לא לוקחת אחריות! XD
בנתיים, המאפרת לא פנתה אלי... XD

שיר:
RIVERDANCE!!!
זה הריקוד שפירסם את הלהקה האירית בארוביזיון של 1994.

ההופעה הזו אני אוהבת במיוחד מכיוון שהרקדן הראשי הספציפי הזה (יש כמה רקדנים ראשיים בלהקה הזו, כמובן) שרואים עליו שהוא פשוט אוהב לרקוד

ככה צריך!!!!!!!

ד"א, הרקדן הזה, הוא לא הרקדן המקורי. הרקדן המקורי שגם חיבר את הריקוד הוא מייקל פלטלי שעזב את הלהקה, בשל חילוקי דעות "מקצועיים" שאני עוד מעט אביע דעה על כך, כמה שבועות לפני ההופעה בקליפ הנ"ל. מארגני הלהקה מצאו את הרקדן הנ"ל, קולין דאן, כמה שבועות בודדים לפני תחילת ההופעה והוא למד את כל ההופעה תוך שלושה שבועות (הופעה של כשעה!) - לפחות, זה מה שהם טענו בסרט התיעודי שהיה עליהם XD

לגבי מיסטר פלטלי.
אז ככה, מאחר והוא ייצר אח"כ את הריקוד המפורסם "Lord of the dance" שגם הופיע פה בארץ וראיתי את חלקו בטמליזיה, הגעתי לאיזו הארה שאולי אני יודעת מדוע הוא עזב את הלהקה המקורית.
ההופעה שראיתי בטלוויזיה היתה, לדעתי, סוג של "הופעת סטרפטיז", ז"א, הרקדניות היו בלבוש חושפני שלא כיבד את מהות ותרבות הריקוד האירי. ריקוד אירי הוא לא ריקוד שמשדר מיניות. זה ריקוד שמח ושובב.
אני זוכרת גם שראיתי חלק שבו היו שתי נגניות כינור שלבשו מכנסיים צמודים קצרים וסוג של חזיית ספורט. כאילו מה קשור?!!???

וכמובן שמייקל שם את עצמו בשיא הזרקורים, לא ממש כ"רקדן ראשי" שהוא חלק מלהקה. אלא, הוא "הלהקה" ושאר הרקדנים הם סתם מלווים.
שלא לדבר שהוא אוהב לרקוד בלי חולצה עם חזה נוטף זיעה (יעני כי: "סקסי" עסקינן ).

אז, אם זה מה שהוא רצה לעשות עם הלהקה המקורית, אני יכולה להבין את המארגנים הבריטים המכובדים שרק רצו "את טוהר הריקוד".
הנה דוגמית: Lord of the dance - Warlords

אוי! הוא פשוט דוחה!!

הריקוד מדהים. של שתי הלהקות..
איזה קצב.

אבל אין ספק הבחור שטוף מיניות ואגו גברי מהזן הנחות ביותר.
רק מלראות אותו בדוגמית הראשונה שלך ולרצות להקיא.
הוא משדר את כל הגועל שאני שונאת בגברים.

וזה באמת נראה שכל ההבדל בין הלהקות הוא בשאלה האם אנחנו רוקדים או מוכרים שוב דימויים מיניים סקסיסטים בצורת ריקוד..

queen helen

New member
גם אני רוצה גימלים!!!

הראתי את התחפושת שלך למישהי בעבודה, ושתינו התלהבנו קשות.
תתנחמי בכך שהפרסים היו מעפנים.

סחתיין על האיפור. אני מקווה שהיא תחזור אליך, ובעיקר שתמצאי זמן לאפר.
תמיד טוב שיש סיכוי להסבת מקצוע.

ולגבי השיר: ויתרתי על הריקוד השני.
הראשון היה מגניב, למרות שאני לא אוהבת שבריקודים האירים מזיזים רק את הרגליים והגוף העליון נשאר דומם כל הזמן.
אבל זה עושה לי חשק ליסוע לאירלנד שוב.

בשביל גימלים - צריך לסבול

ואני הסתובבתי "שתומת עין" כדברי השכנה לשעבר של נצנץ (שעובדת איתי בצוות) במשך יומיים. לא כזה כיף XD

לגבי האיפור:
מצד אחד אני מקווה שתחזור אלי, אבל מצד שני אני לא מתפקדת טוב אם אנשים מתחילים לטפח ציפיות כלפי. לא יודעת למה, אבל זה גורם לי להכשיל את עצמי >.< אוף!
ותביני, המאפרת היא בחורה עם מוניטין, הפחד הכי גדול שלי זה לפגוע לה במוניטין!

לכן אני עם רגשות מעורבים בקטע הזה...

RiverDance:
אני גם לא אוהבת שלא מזיזים את כל הגוף, אבל כשמדובר ב"סטפס" מסוג כל שהוא, אין לי בעיה. למרות שהם נראים מצחיקים כשהם כאלה "סטיף" XDDDD
בהופעה עם הלהקה המקורית, היה גם ריקוד של שני רקדנים כושים מגניבים שעשו סטפס מהסוג שלהם. אצלם זה ממש הצגה. ואח"כ עשו "מלחמה" בין הסטפס האירי לסטפס האמריקאי. זה היה מצחיק

וכמובן שהיו גם כל מיני שירים יפים, אירים. אחד מהם ממש אהבתי (החלק נמצא בדקה ה- 7:00)

ברומבית

New member
את מרגישה פחד קלאסי מכשלון

ורצון לרָצות.
(אני לא בטוחה בניקוד ואבא שלי יהרוג אותי, אבל אין מצב שאני עושה עכשיו מחקר על האם זה קמץ או פתח)

זהו, אני עושה אבחון, לא טיפול

אני חושבת שאני יותר פוחדת לאכזב.

אין לי בעיה להיכשל. רוב החיים שלי נכשלתי XD
אני פשוט לא רוצה שאנשים יטפחו ציפיות רק בגלל שהם חושבים ש"אני אצליח" כי הם "אמרו כך". זה לא הולך אצלי ככה. אני מעדיפה לעבוד בלי שום ציפיות ולהיות רגועה שאף אחד אח"כ לא יבוא אלי בביקורת: "איך לא הצלחת? אבל את כל כך מוכשרת?!"
אוח! שונאת שאומרים לי את זה!!!!! זה רק מבאס אותי יותר >.<

ברומבית

New member
באמת מלחיץ שמצפים לתוצאה מסוימת

ואם זה לא קורה באים בטענות, כאילו את חייבת להם להצליח.
נכון שיש דברים אחרים שבהם אפשר לדרוש פשוט לעשו אותם (=להצליח) אבל אין לי כוח לפרט ובעיקר לחשוב
)

תגידי "אני מבטיחה לנסות הכי טוב שאני יכולה. לא מבטיחה להצליח"
תנסי להפנים שאת לא חייבת לאף אחד להצליח בשבילו.

נו, ברור. זה מה שאני אומרת, אבל התשובה

שאני מקבלת היא: "אני בטוחה שתצליחי". וזה מה ששובר אותי XDDDDDD

אני כ"כ מזדהה איתך עם הבעיה הזו

גם לי יש אותה.
והשבוע הייתי בדילמה בגלל זה.

היתה לי שיחה עם הראש צוות על זה שכרגע אני בלי עבודה.
הוא אמר שהוא יכול לתת לי משהו שהוא ישמח שאני אעשה, אבל זה אומר ללמוד שתי תוכנות חדשות....

הוא אמר שהוא רוצה שאני אקח את זה על עצמי רק אם אני רוצה.
כי הוא לא רוצה שעובדים שלו יעשו דברים שהם לא אוהבים. (יש לי ראש צוות ממש חמוד...)
הוא חושב שזה מאוד יקדם אותי ובטוח שאין לי בעיה לעשות את זה.

זה נשמע מפגר, אבל רציתי לבכות..
אני כ"כ שונאת שמצפים ממני למשהו.
איכשהו הצלחתי להעביר לו את המסר שאני מפחדת שהוא יתאכזב, אז הוא אמר שהוא מבטיח שהוא לא יסיק מזה מסקנות אלי ושזה לא ישנה את דעתו המקצועית עלי.

התבחבשתי עם עצמי יומיים ובסוף שלחתי לו מייל שאני מסכימה.
מחר אני אמורה לדבר איתו על זה ואני עדיין בלחץ מכל הספור...

אויש! בהצלחה!!!! >.<

בואי נעשה קבוצת תמיכה לאלו שמפחדים לאכזב אחרים XD

איזה תוכנות את צריכה ללמוד?

ברומבית

New member
אני אתערב למרות שאני כבר לא נחוצה בעליל

צדקתי בחצי- את באמת רוצה לרצות אנשים P: (אין לי כוח לנקד עוד פעם).

למעלה