מ-ג-י-ל-ה!
1. עשיתי בדיקת דם ביום שני. למרות ששתיתי הרבה בבוקר, נראה כי האחות בקושי הצליחה להוציא משהו. וכל התהליך כ-א-ב
ואז נזכרתי שבפעם הקודמת, דאגתי לשתות כל היום לפני ולא רק בבוקר של אותו יום בדיקה. מסקנה, לא להשאיר את השתיה לרגע האחרון XD עלי לציין ששעה אחרי בדיקת הדם רצתי כל 10 דקות לשירותים כאילו אני בהריון
2. שכחתי לספר שלפני שבוע נתתי כביסה במשקל לחברה שעושה שירותי כביסה לאנשי החברה שלנו. במחירון היה כתוב שכל קילו זה 7 ש"ח. אז אחרי שבוע באתי לקחת את החבילה ושאלתי את הנציג כמה אני צריכה לשלם. הבן אדם אומר בלי למצמץ: "50 ש"ח". חשבתי אולי לא קראתי נכון את המחירון. אז שילמתי לו וכשחזרתי לקיוביק, ניגשתי לקרוא שוב את המחירון. והפלא ופלא, המחיר היה אמור להיות בסביבות 20-30 ש"ח. למחרת בבוקר התקשרתי למכבסה, לרוע מזלי ענה אותו איש. אמרתי לו שאני חושבת שהוא לקח ממני יותר מידי כסף. הבן אדם מיד זיהה אותי ואפילו קרא בשמי (דבר שעוד יותר גרם לי לחשוד בו). ואז הוא טען שיש "משקל מינימום" של 5 קילו. אבל, יופי, למרות שהוא ידע שאני מתחת למינימום, הוא היה צריך לאמר לי לשלם לו 35 ש"ח ולא 50. כך שהוא עשה עלי שיטת המצליח. נפרדתי ממנו לשלום ומיד שלחתי מייל זועם לרווחה שלנו. כשאני מפרטת כל מה שהיה יחד עם הכעסים והחשדות שלי. מי היה מאמין שהם יעבירו את המייל לאותו אדם "מילה במילה"? כשדיברתי עם הרווחה, הסתבר לי הטימטום שהם עשו, אני זוכרת ששאלתי את הנציגה מה פתאום היא מעבירה מילה במילה שלי לספק. איפה הדיסקרטיות? היא לא יכלה לתמצת את דברי למשהו יותר רשמי ולהשאיר בצד את ההתמרמרות שלי? צ'מעו מה היא טענה להגנתה: "המייל היה מאוד ארוך, היה לי קשה להתחיל לקצר אותו". קולטים? פיספסה תיכון או מה? חשבתי שבתיכון לומדים לסכם. אומרים לא לצחוק על בלונדיניות שהן אהבליות, נכון? אבל באמת תסלחו לי, היא פשוט עונה להגדרה הזו (היא בלונדינית). קיצר, היא סיפרה שהוא טען שהחבילה שקלה 4 קילו (אני שקלתי 2 קילו). למרות זאת, לא היה לו מה לאמר להגנתו מדוע לקח ממני 15 ש"ח יותר מהמינימום אם יידע שהחבילה שקלה פחות מהמינימום. גם לא היה לו מה לאמר כשהתברר שסניף אחר של אותה חברה, לא ביקש "מינמום משקל". למרות שכשהוא דיבר איתי, טען "ככה זה אצל כולם". ממש כעסתי. אני חושבת שאפילו הרמתי את הקול ואמרתי לה הבן אדם שקרן בן שקרנים. הוא יכול להחנק עם הכסף שלו. ואם הוא רוצה להחזיר, שייתן להם את הכסף ואני אקח מהם. אני לא מוכנה לראות אותו. הוא באמת החזיר את כל החוב (30 ש"ח). חשב שהוא יכול לסבן אותי... לא הבין עם מי הוא הסתבך. אבל מכל הסיפור הזה יצאתי בהרגשה ששוב פעם אני שקרנית וקטנונית. כי זה היה מילה שלי כנגד מילה שלו, ועצם העובדה שלא העיפו אותו לכל הרוחות וביטלו את החוזה, הם ממשיכים לקחת ממנו שירות רק מוכיח לי שהם רצו להשתיק את העניין
1. קיבלתי תוצאות בדיקת הדם למחרת. למרות שיש הטוענים שמי שלא מרבה באכילת בשר, או באכילה בכלל ומשקלו נמוך מהנורמה, סביר להניח שיש לו חוסרים ואולי הוא גם חולה (AKA: "אנורקסיה"). אז הנה ההוכחה. אני בקושי אוכלת, ויעידו אלו שראו את הבדיקות - אני בריאה יותר מרוב האנשים. או איך שהגיבה אחת העמיתות שלי לעבודה: "מה זה התוצאות האלה?! אף בן אדם נורמלי לא מקבל כאלה תוצאות!". תמיד טענתי שאני לא נורמלית
מי שלא מאמין, אני יכולה להעלות אותן (בעילום שם, כמובן)
2. ביום רביעי לקחתי את האוטו החמוד והוורוד לבדיקה שנתית במוסך מורשה של סוזוקי, תודה לאל. זה נגמר. הכל בסוודר
תמיד יש לי את החשש שאני אקבל חזרה אוטו עם עוד שריטות, חבטות וכתמי שמן על המושבים. אבל המוסכניק עשה איתי סיבוב על האוטו וציין על מסמך את השריטות שכבר היו עליו ולפני שיצאתי משם חזרה לעבודה, ראיתי שהוא כבר דאג לשים ניילון על מושב הנהג. נחמד
3. סוף סוף היה לי האומץ ללכת לאמריקן לייזר, להירשם ולהתחיל את הטיפולים להסרת שיער ברגליים, שחי ושפם (סתם סתם, אין שפם XD). ממש פחדתי. אבל זה היה בסוודר. בעצם, לא כל כך הרגשתי את העיקצוצים אז יש מצב שזה לא ממש השפיע, חחח (טוב, הם מודיעים על כך מראש שלא תמיד יש הצלחה). ניחא. הייתי חייבת לנסות
4. שיעור 4 באינגליש היה היום. המדריך קרא בריפרוף אחד החיבורים שכתבתי ואמר שיש לי אוצר מילים טוב שיכול לתת לי ציון די טוב
נו, לפחות נושא אחד מתוך הארבעה אני טובה.
שיר: On Your Mark - Chage & Aska לא זוכרת מתי נתקלתי בקליפ הזה. שמשך את תשומת ליבי מכיוון שזיהיתי מיד את העבודה של מייזאקי המלך (אחראי ליצירות הפאר של "הנסיכה מונונקי", "הטירה המעופפת של האול" ועוד). וכמובן שמאוד אהבתי את השיר
בהתחלה חשבתי שזה סוג של פרומו לסרט חדש של אולפני ג'יבלי (אותם ייסד מייזאקי). אבל אחרי חיטוטים קצרים, מסתבר שצמד הרוקריסטים היפנים פשוט ביקשו ממייזאקי לעשות את הוידאו לשיר שלהם. אז זה פשוט סיפור קצר, כנראה מבוסס על השיר.