את יכולה לקחת את התרופות הפסיכיאטריות שלי.
ו ורוד עם נצנצים New member 15/1/12 #23 אם אלו היו הבעיות שלי, אולי זה היה עוזר אבל אני מניחה שזה לא עוזר לא לכולסטרול ולא לסידן או לויטמין D או לויטמין B12 ובטח לא לעייפות... והכי בטוח שלא לכבד.
אם אלו היו הבעיות שלי, אולי זה היה עוזר אבל אני מניחה שזה לא עוזר לא לכולסטרול ולא לסידן או לויטמין D או לויטמין B12 ובטח לא לעייפות... והכי בטוח שלא לכבד.
O orald New member 15/1/12 #25 סידן יש אפילו בטעם תפוז! יודעת כי מישהי... בבית המרקחת הזמינה וביררה לגבי זה. אז לכי על זה!
ו ורוד עם נצנצים New member 16/1/12 #31 ללללללללללאאאאאאאא! אני אנעל אותו לפני שתבואי אני אפילו לא יכולה לטעון שזה של הבת שלי, כי על כל בקבוק מצויין השם שלי והמינון המנהג המגונה הזה של המדבקות מזכיר לי כל פעם שאני פותחת את הארון איזו מזניחה אני אגב, את יודעת במקרה גרמנית?
ללללללללללאאאאאאאא! אני אנעל אותו לפני שתבואי אני אפילו לא יכולה לטעון שזה של הבת שלי, כי על כל בקבוק מצויין השם שלי והמינון המנהג המגונה הזה של המדבקות מזכיר לי כל פעם שאני פותחת את הארון איזו מזניחה אני אגב, את יודעת במקרה גרמנית?
ו ורוד עם נצנצים New member 16/1/12 #33 טוב, זה לא עוזר לי. פשוט חלק מהתרופות שלי מיוצרות בגרמניה ואני שונאת לקחת דברים שאני לא יודעת מה כתוב אליהם.
טוב, זה לא עוזר לי. פשוט חלק מהתרופות שלי מיוצרות בגרמניה ואני שונאת לקחת דברים שאני לא יודעת מה כתוב אליהם.
ו ורוד עם נצנצים New member 17/1/12 #35 במחשבה שניה, אחרי התשובה שקבלתי מהרופא לשאלה שלי מה יש מזריקות, אולי יש דברים שעדיף לא לדעת
ד דרוש שם New member 15/1/12 #14 א-א-א-א-א-א-אני! אז ככה, במוצ"ש שעבר הטיכוניסתים שלי קיבלו את המשימה של התחרות שלהם, אז אני איתם המון המון המון.... וזה כיף אבל קשה היה לי יומולדת באמצע השבוע! הלימודים כרגיל וזהו בערך שיר: סופרים את הימים עד שהלחץ של התחרות נגמר...
א-א-א-א-א-א-אני! אז ככה, במוצ"ש שעבר הטיכוניסתים שלי קיבלו את המשימה של התחרות שלהם, אז אני איתם המון המון המון.... וזה כיף אבל קשה היה לי יומולדת באמצע השבוע! הלימודים כרגיל וזהו בערך שיר: סופרים את הימים עד שהלחץ של התחרות נגמר...
ו ורוד עם נצנצים New member 15/1/12 #18 אושר ועושר בריאות ושמחה! וכמובן בתחרות! אתה יודע שלפחות בשנים קודמות הראו צילומים המתחרויות האלו בכנסים של NI.
אושר ועושר בריאות ושמחה! וכמובן בתחרות! אתה יודע שלפחות בשנים קודמות הראו צילומים המתחרויות האלו בכנסים של NI.