סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

שוב חלף לו שבוע, והסתיים במטחי גשם ותרועות רעמים.
איך עבר השבוע שלכם? כתבו כיד הדימיון השורה עליכם, וסכמו בשיר.

יצאתי מותשת מכל השבוע הזה.
: 1. עבדתי על איזה באג מחורבן בקוד שלא אני כתבתי, כמעט 4 ימים ברציפות עם חזרה הביתה בשעות כמו 22:00 (ז"א שעות עבודה של כ- 12-14 כל יום). לא מצאתי את הסיבה לבאג. הבחור שכתב את הקוד הגיע ביום חמישי והציע שאשנה איזה משהו קטן שם (דבר שחשבתי עליו בתחילת השבוע אבל מרוב הלחץ שכחתי ממנו, ולפי חוק מרפי, הדברים שאתה שוכח - הם החשובים). מסתבר שזה עבד והתוכנה הפסיקה ליפול לי. כמובן שזה לא פתר את הבעיה - שעדיין נמצאת שם. אבל לפחות לשבוע הבא, ניתן ללקוח שלנו גירסה של הקוד שאינה אסון מהלך... איזה ביזבוז זמן
2. בגלל הנ"ל לא יצא לי לתרגל אנגלית בכלל
3. הייתי אמורה לקחת אתהאותו לטיפול שנתי (מה לעשות, עברה כבר שנה). בדיוק באותו יום שקבעתי עם המוסך, ירד כזה גשם, שאמרתי להם אין סיכוי שאני באה במזג אוויר שכזה. אני שונאת ללכת למוסכים. ביזבוז זמן. וממש רציתי להיפטר מזה. אוח. מקווה ששבוע הבא יהיה מזג אוויר יותר נוח לנהיגה. 4. צריכה לעשות בדיקת דם בשביל ה- CT שבוע הבא. לא רוצה! >.<
: 1. הבוס של הבוס היה מבסוט שהצוות שלי הספיק בזמן לתקן את התקלות בקוד שהתחייב ושלח מייל לראש הצוות עם פידבק "כל הכבוד"
2. במשך תיקון הבאג השבוע, התוודעתי לבחור מצוות אחר שעזר לי (צוות בעייתי שרוב האנשים עסוקים או סתם לא רוצים לעזור). וגיליתי שיש אנשים שממש כיף לעבוד איתם ואוהבים לעזור. זה ממש עשה לי הרגשה טובה. כי בד"כ אני זו שעוזרת לכולם, וכשאני צריכה עזרה, אני צריכה לרדוף ולהתחנן. והבחור הזה ממש היה בא או מתקשר ושואל אם הוא צריך לבוא לעזור לי. אמרתי לעמיתה שלי שאיזה כיף למצוא מלאך בצוות שלהם
3. היום היה שיעור באינגליש. איך שהוא יצאתי, הפעם, בהרגשה קצת יותר טובה. אני לא מתכוונת שאני חושבת שאני אעבור את המבחן בציון שאני צריכה. אבל אני מרגישה שאני מתחילה להבין את החומר ומקווה שאוכל להשתלט עליו מתי שהוא. גם סיפרתי למרצה שיש לי ADD, והוא הודה שכנראה מסגרת הלימוד הזו אינה מתאימה לי והיה עדיף שאעבוד one on one עם מישהו דובר אנגלית (וכנראה שאצטרך רטלין למבחן עצמו XD) האמת, שזה משהו שהשותפה שלי להגירה אמרה לי אחרי שהיא התחילה את הקורס שלה. אבל, לצערי, היה מאוחר מידי לבטל את הרישום. לא נורא. אני עדיין מקבלת טיפים חשובים. ובכלל האווירה נחמדה כי אנחנו רק 4 אנשים. Pink - Feel Food Time האמת שבלי הקליפ אי אפשר להבין כמה הזמרת מגניבה. לצערי הקליפ שמצאתי, משהו לא בסדר כל כך עם הסינכרון של המוזיקה. אבל העיקר הכוונה
אח, היא פשוט מלכה! מתה עליה! משוגעת על כל הראש

queen helen

New member

איזה כיף שהבאג נפתר, ושמצאת אנשים יעילים הצוות אחר. לפעמים בא לתלוש שערות כשצריך לקבל תשובות מאנשים אחרים, והם פשוט עושים הכל כדי להתעלם ממך.
אני סומכת עליך שתוציאי ציון מהמם באינגליש, ומפגש הפורום עוד שנה יהיה באוסטרליה. פינק מגניבה ברמות על!

אחלה קליפ! אחלה שיר!

אני אולי אוכל להוציא ציון "ממוצע" באינגליש. אבל כנראה שאוסטרליה תאלץ לחכות כמה שנים בשביל זה

פעם ראשונה שאני כותבת בסיכום שבועי!מרגש

דברי רעים: 1.פוטרתי מעבודה כסייעת מחליפה בגני ילדים. באסה.עכשיו אין לי משכורת וגם אני צריכה לחזור עם הזנב בין הרגליים לבית ההורים. 2.אני רוצה לעשות קורס בספרדית ועשיתי שיחה בספרדית עם מי שאחראית לקביעת רמה והיא אמרה לי שאין קורס שמתאים לי כי אף אחד מהם לא ברמה שלי(כי אני דוברת).מעצבן,אני נורא רוצה לתרגל את השפה. 3.קיבלתי משכורת,רק 3.5(אלף). 4.אני רוצה להתנדב לשליחות של הסוכנות היהודית בחו"ל ואמרו לי משם שאני צעירה מדי והציעו לי שליחות קיץ במקום. 5.שוחררתי סופית מהצבא.נורא מוזר לא להיות כמו כולם בגילי. דברים טובים: 1.עזבתי את העבודה!ווהו!עכשיו אני יכולה ללכת לעבוד בדברים שאני יותר מסתדרת איתם וגם יותר טובה בהם,כמו עבודה עם נוער.כיף שיש לי הזדמנות לעסוק במה שאני רוצה. 2.אני כ"כ טובה בספרדית שאין שום קורס שמתאים לי!מרגש.ליטוף לאגו
3.פעם ראשונה שקיבלתי משכורת של גדולים!עם תלוש משכורת והכל! 4.אני לא יכולה לעשות שליחות של שנה בסוכנות,אבל יש לי הזדמנות לנסות לצאת למחנה קיץ של חודשיים,ואז זה ייתן לי רקורד והמלצות כשארצה לעשות שליחות של שנה!נחמד. 5.שוחררתי מהצבא,יופי.אם הייתי מתגייסת היה לי רע בנפש ובטח הייתי נכנסת למשבר שוב.עכשיו יש לי הזדמנות לתרום למדינה בצורה שגם תהיה טובה לי. 6.אני מתחילה להתנדב בבית ברל בקורסים בינלאומיים של הסברה למדינות אמריקה הלטינית!אני גם יכולה לדבר ספרדית,וגם,שוב-זה טוב לרזומה. ואמשיך בהווי פינק,רק שאני חייבת להיות קצת ערכית- אבל אני לא יודעת איך עושים קישור,מביך,אז פשוט תיכנסו לכתובת הזו. http://www.youtube.com/watch?v=g8yasoBCJ0Q וזה עם כתוביות בספרדית,כיאה לי

queen helen

New member
השבוע שלי

היה בסימן הצרפתי. הוא הגיע עם התרעה מינימלית כשהייתי מחוץ לבית ביום שבת, עזב באופן מפתיע ברביעי בלילה, ובין לבין הספיק לשבש לי את המחשב, ליגע אותי בשיחות מטופשות ולפשוט לי על המקרר. הוא השאיר 8 ביצים שהוא קנה, אבל בגודל מדיום, כדי לא לבזבז עלי ביצים גדולות (שעלו שקל יותר לאריזה של 12). בקיצור - היה מתיש, אבל היו צחוקים. אני מנסה לתעל את הספ"ש הגשום הזה לעשות מלא דברים שהתעצלתי לעשות בחודשים האחרונים. בינתיים בהצלחה יתרה.
בעבודה היה בסדר, הבוסית זוועתית. יש לי הרגשה שהיא הולכת לעשות לי שיחת נו-נו-נו מחר, ואין לי אפילו מושג על מה. שיר של חורף

ברומבית

New member
גהעתן45םיט985ות40גע9ו8

ביום שני פספתי את האוטובוס לתחנה המרכזית
פספסתי את האוטובוס לחוג
נסעתי והגעתי שעה וחצי אחרי הזמן. אבל סוף סוף ירדתי בתחנה הנכונה
+
ביום רביעי נסעתי לקניון אחרי הטיפול. המעיל שבאתי בגללו נפסל, לקחתי אחד אחר חמוד. קניתי סוף סוף גלידה פרוה בבורגראנץ'. בחזרה, נחשו מה, פספסתי את האוטובוס. חזרתי לקניון ואכלתי את הגלידה המהממת. הפעם לא נמאס לי באמצע. יצאתי מהקניון שש דקות לפני השעה המיועדת, כמו ילדה טובה. באופן כללי נרטבתי והתקררתי מהגשם.
הלכתי לקחת בשביל אחותי את החבילה מהדואר. הפקידה כמעט לא נתנה לי כי אחותי נתנה שם משפחה בדוי
הפעם לקחתי מטריה ועדיין נרטבתי
מספיק כמה טיפות בשביל שאני אצטרך להחליף גרביים.
התקשרתי שוב אל הבחור. היה...סתם בסדר כזה
חמש דקות שעברו כמו דקה. העיקר שעכשיו יש לו את הטלפון שלי
התקשרתי בפעם הרביעית לבחורה. עדיין אין סימן חיים.
סיפרתי לעוזרת בטיפול שיש לי יומולדת ביום שהיא אמורה ללדת. היא התלהבה. היה כיף, וקצר מדי
אני לא אסכם בשיר, כי אני לא מכירה שיר על "שוב פספסתי את האוטובוס". יש שיר על פספוס רכבת, אבל אני בכל מקרה לא אוהבת אותו
אז סתם שיר
עוגה

ברומבית

New member
הלוואי שזה היה רק זה

א-מינית עם נטיה כללית להתעכב, ולצפות שהעולם יסתובב בקצב שלי
ולשכוח.

השבוע שלי...

התחלתי סדרה חדשה של זריקות - כואב! אבל שתיים מאחורי... בעבודה לא ממש הלך לי השבוע וזה די מבאס לשבת שעות מול המחשב ולהרגיש ולדעת שלא התקדמת לשום מקום וגם אין לך מושג איך..
אני מקווה שהשבוע הקרוב יהיה מוצלח יותר. ההכנות לבת מצווה עדיין בעיצומן! זה כבר ממש עוד פחות משבועיים ועדיין לא סיימנו מלא דברים! אבל הרבה כבר כן... זה השיר שהבת שלי בחרה לבת מצווה: לעוף

דרוש שם

New member
תחשבי על זה ככה

זה רק "סדרה" של זריקות אצלי יהיה או המשאבה (להכניס מחט כל יומים וחצי) או מחט רגילה (ארבע פעמים ביום).... חוץ מזה זה לא כזה נורא , כולה כואב לשנייה , וגם זה עד שמתרגלים.. הרבה בריאות והמון מזלטוב לבתמצווה ...

זה לא מנחם

אני מבינה שאתה בבעיה שנראת גדולה משלי, אבל אם הייתי מבלה איתי הבוקר, הייתה מבין שזה לא בר השוואה בכל מקרה. לא יודעת מה הייתי עושה עם היה לי סכרת, אבל מצבי הרפואי ממש לא משהו (מסיבות אחרות) ואני צריכה לעשות הרבה בדיקות דם (כי אני בעקבים כל הזמן) וכל כמה זמן אני עוברת סדרה של 8 זריקות (זו לא הסדרה הראשונה וכנראה גם לא האחרונה..) שלא לדבר על התרופות שאני אמורה לקחת באופן קבוע, אבל פשוט מזניחה בצורה פושעת למידי ולא לוקחת. זה כ"כ הרבה תרופות שזה מוציא לי את כל החשק.. שלא לדבר על זה שאני בנסיעות כל הזמן וזה ממש מקשה עלי את הלקיחה שלהם (להגרר איתם לכל מקום ולזכור בתוך הכאוס הזה לקחת אותם, בבוקר, בצהריים, לפני אוכל, לא בסמוך לאוכל, לפני השינה, זה עם זה אבל אסור עם ההוא..
) הורידים שלי ממש דפוקים והיום שוב פספסו לי את הוריד בבדיקת הדם. זה נגמר בזה שאח"כ הייתי חצי יום במיטה, כי אני נכנסת לכאלה היסטריות שאני אח"כ מרגישה כמו סמרטוט לחצי יום לפחות. וגם לי אסור לאכול את הרוב הדברים שאני הכי אוהבת ופחות או יותר היחדים שאני אוכלת, כי יש לי בעיה של כולסטרול. כן, זה לא חמור כמו שלך ואני מרשה לעצמי לזלזל, אבל הנה, בבדיקה היום הייתי שוב על הגבול... מתישהו, אני אצטרך תרופה גם לזה.

למעלה