יצאתי מותשת מכל השבוע הזה.
:
1. עבדתי על איזה באג מחורבן בקוד שלא אני כתבתי, כמעט 4 ימים ברציפות עם חזרה הביתה בשעות כמו 22:00 (ז"א שעות עבודה של כ- 12-14 כל יום). לא מצאתי את הסיבה לבאג. הבחור שכתב את הקוד הגיע ביום חמישי והציע שאשנה איזה משהו קטן שם (דבר שחשבתי עליו בתחילת השבוע אבל מרוב הלחץ שכחתי ממנו, ולפי חוק מרפי, הדברים שאתה שוכח - הם החשובים). מסתבר שזה עבד והתוכנה הפסיקה ליפול לי. כמובן שזה לא פתר את הבעיה - שעדיין נמצאת שם. אבל לפחות לשבוע הבא, ניתן ללקוח שלנו גירסה של הקוד שאינה אסון מהלך... איזה ביזבוז זמן
2. בגלל הנ"ל לא יצא לי לתרגל אנגלית בכלל
3. הייתי אמורה לקחת אתהאותו לטיפול שנתי (מה לעשות, עברה כבר שנה). בדיוק באותו יום שקבעתי עם המוסך, ירד כזה גשם, שאמרתי להם אין סיכוי שאני באה במזג אוויר שכזה. אני שונאת ללכת למוסכים. ביזבוז זמן. וממש רציתי להיפטר מזה. אוח. מקווה ששבוע הבא יהיה מזג אוויר יותר נוח לנהיגה.
4. צריכה לעשות בדיקת דם בשביל ה- CT שבוע הבא. לא רוצה! >.<
:
1. הבוס של הבוס היה מבסוט שהצוות שלי הספיק בזמן לתקן את התקלות בקוד שהתחייב ושלח מייל לראש הצוות עם פידבק "כל הכבוד"
2. במשך תיקון הבאג השבוע, התוודעתי לבחור מצוות אחר שעזר לי (צוות בעייתי שרוב האנשים עסוקים או סתם לא רוצים לעזור). וגיליתי שיש אנשים שממש כיף לעבוד איתם ואוהבים לעזור. זה ממש עשה לי הרגשה טובה. כי בד"כ אני זו שעוזרת לכולם, וכשאני צריכה עזרה, אני צריכה לרדוף ולהתחנן. והבחור הזה ממש היה בא או מתקשר ושואל אם הוא צריך לבוא לעזור לי. אמרתי לעמיתה שלי שאיזה כיף למצוא מלאך בצוות שלהם
3. היום היה שיעור באינגליש. איך שהוא יצאתי, הפעם, בהרגשה קצת יותר טובה. אני לא מתכוונת שאני חושבת שאני אעבור את המבחן בציון שאני צריכה. אבל אני מרגישה שאני מתחילה להבין את החומר ומקווה שאוכל להשתלט עליו מתי שהוא. גם סיפרתי למרצה שיש לי ADD, והוא הודה שכנראה מסגרת הלימוד הזו אינה מתאימה לי והיה עדיף שאעבוד one on one עם מישהו דובר אנגלית (וכנראה שאצטרך רטלין למבחן עצמו XD) האמת, שזה משהו שהשותפה שלי להגירה אמרה לי אחרי שהיא התחילה את הקורס שלה. אבל, לצערי, היה מאוחר מידי לבטל את הרישום. לא נורא. אני עדיין מקבלת טיפים חשובים. ובכלל האווירה נחמדה כי אנחנו רק 4 אנשים.
Pink - Feel Food Time האמת שבלי הקליפ אי אפשר להבין כמה הזמרת מגניבה. לצערי הקליפ שמצאתי, משהו לא בסדר כל כך עם הסינכרון של המוזיקה. אבל העיקר הכוונה
אח, היא פשוט מלכה! מתה עליה! משוגעת על כל הראש