סיכום שבועי

השבוע שלי..

דברים רעים: 1. בזבזתי יותר מ-3 ימים בניסיון להפעיל מתג שלא הסכים לדבר איתי לא משנה מה ניסיתי. (אפילו ליטפתי אותו יפה!) הזעקתי מישהו מהצוות - לא עזר. הזעקתי את איש המערכת שלנו (שהוא גאון) - לא עזר. בסוף התברר שפשוט עבדתי עם הכבל הלא נכון
2. יש לי בבית כבר כמה שבועות אמפולות שאני צריכה ללכת לרופא שיזריק. לא הלכתי גם השבוע... אני פחדנית
דברים טובים: 1. אחרי הרבה תסכולים, התברר שכל מה שחסר לי כדי לדבר עם המתג - זה כבל בצבע תכלת מהמם!
ואיש ממש ממש ממש נחמד מהתמיכה של החברה שקנינו ממנה את המתג עזר לי. 2. קבלתי אוטו חדש מהעבודה - YAY! רצו לתת לי שוב מאזדה 2 אבל רציתי i20 ובסוף הסכימו. כבר הוכיח את עצמו. תא מטען גדול יותר והעמסתי בקלות את המזוודה הגדולה כשנסתי להורים שלי לחנוכה. שיר של אור: אור גדול ובהזדמנות זו אני רוצה לומר המון המון תודה לקוויני על הפינה המקסימה הזו!

כן! תודה לקוויני!

לא סיפרת לי שקיבלת אוטו חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!
גם כן חברה
ולכי כבר לרופא, בחייאת. או שאני אקח אותך בכח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברומבית

New member
אני כבר מזמן רגילה לשרשורים כאלה

בכל הפורומים שאני נמצאת/הייתי בהם יש סיכום שבועי. אמנם יש יותר סעיפים, ויותר דגש על שיר השבוע / תכנית הטלויזיה של השבוע, ופחות על דברים טובים ורעים שקרו, אבל הארועים עדיין מקבלים את הכבוד.

דרוש שם

New member
נו שוין

דברים טובים : עבודה-לימודים-עבודה-לימודים ובהקשר הזה! הבקר החדש שלי מגיע מחר ! ואני לא יכול שלא להתרגש ולנסות להפעיל אותו בקרוב בפעם הראשונה!!!! דברים רעים: שונא את חנוכה, לכולם יש סופגניות אמיתיות, עם אבקת סוכר, וריבה, ולי יש אינסולין, והרבה ממנו ואיזה חיכוי עלוב אפוי שאמא שלי הכינה בלי ריבה... מי שיכול לנדב לי סופגניה כזו טובה, עם הרבה אבקת סוכר וריבה תעשיתית אדומה יבורך... משהו מענין לחלוק: בכיתי כשכתבתי את השורה למעלה על הסופגניות... באמת, אני לא צוחק שיר: מעוז צור, בביצוע שלי אישית מזכיר את סבא ז"ל http://www.piyut.org.il/tradition/208.html?currPerformance=233

זה ממש מצחיק, אני דווקא אוהבת

סופגניות בלי ריבה ובלי הסוכר המעצבן הזה מלמעלה. אמא שלי כבר יודעת כשהיא קונה מהשופרסל את הסופגניות (שדווקא עשו השנה אחלה סופגניות. קטנות וחמודות כאלה), היא יודעת לקחת את ה"ריקות" במיוחד בשבילי. אם היתה לה ריבת המשמש של סבתא ז"ל, הייתי מסכימה שתשים קצת מזה בתוך הסופגניה. אבל אני באמת חושבת שסופגניה ריקה והמעוותת שעושים בבית היא הטעימה ביותר!!!

דרוש שם

New member
המבורגר, אני עדיין מתכוון למה שאני רשמתי.

ולא משנה מה תגידי בהקשר הזה. אני עדיין מתכוון לכך..

orald

New member
לפעמים אלו הדברים הפשוטים...

שכולם מקבלים מאליהם ואתה עצמך לא יכול לקבל שהכי פוגעים בך.

למעלה