סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

חזרתי מחו"ל, כרגע המח שלי מרגיש כמו עיסה אפורה ודביקה, אז אני לא ארחיב בדיבור. איך עבר עליכם השבוע? עלי עברו המון הרפתקאות וסיפורים, אבל הדבר הטוב שגיליתי השבוע הוא שיש שוקולד עם תאנים, והוא ממש ממש טעים.
Let the war begin!
הדבר הרע היה לחזור למזג אויר המחורבן הזה. בעעעעעעעעעע... תודה לא' על הסכמ"ש הקודם!

ברומבית

New member
סיירתי בת"א ולא הלכתי לאיבוד ../images/Emo115.gif

הייתי במפגש פורום (שני מתוך ארבעה
) ואח"כ נסעתי לקניון ומשם הלכתי ברגל לכל מיני חנויות בסביבה, באמצעות המפה שהדפסתי
בשלוש חנויות מוזיקה לא היה הדיסק שרציתי
(הוא של להקה לא הכי מוכרת, אבל בשתי חנויות היו דברים אחרים של הלהקה) אבל קניתי לאחותי בהפתעה דיסק שהיא רצתה וקניתי את התכשיטוש המאממוש
במסעדה/מזנון שהלכתי אליו/ה אחרי שהרבה זמן רציתי, האוכל היה הרבה פחות טעים מהפעם הקודמת (הפעם לקחתי משהו אחר), אבל אני עדיין מבסוטה. אני צריכה ללכת לסניף המורחב, שיותר קשה להגיע אליו
ואמא חזרה מחו"ל, אבל זה לא היה מרגש

אני עדיין בחופש! ../images/Emo45.gif

וממשיכה להתבטל במקום לסיים את הציור הנוכחי שעדיין לא הגיע לחצי (למרות שמחישוב שלי אני יכולה לסיים אותו ביומיים אם לא אתעצל לקום ולא אקח תנומות במשך היום). אבל היי, זה חופש... מצווה להתבטל

הכנות לבת מצווה - סיוט ../images/Emo178.gif

הלכו לי הרגליים... נגמר לי הכסף לשנה הקרובה
ואנחנו רק בהתחלה...... אני כ"כ לא מסתדרת עם כל הדברי בנות האלה.. אני יודעת שרציתי מאוד בנות ולא בנים (בעיקר בגלל הברית שלא רציתי לעשות וידעתי שזה לא יעבור בשקט..), אבל ממש קשה לי עם ההתבגרות של הבת שלי. מזל שיש לי אחות שממש מסתדרת עם זה ועשתה במקומי חלק מהדברים

orald

New member
../images/Emo45.gif ברית מילה זה דבר איום ונורא!

אתם קולטים שחותכים לתינוק את החלק הכי רגיש בכל הפין? ההנאה ממין צונחת לפחות בחצי! זה מדעי, הפין פשוט לא רגיש לתחושות אפילו קרוב למה שהוא יכול להיות אחרי כזו טראומה. ולבנים עושים את זה כל הזמן בזמן שלבנות החליטו שזה פשע לעשות. בושה! אין פלא שאני לא מתלהבת ממין ככה.

וואלא?...

טוב, אבל את רואה שזה לא מונע מהם, עדיין, להתנהג כמו חיות ולתקוף נשים... אולי היה צריך להוריד את כל הפין ואז היה שלום והאהבה אמיתית בעולם

Berethor

New member
לא דווקא

אוליי דווקא בגלל שכל כך קשה להם להגיע לסיפוק ולהנאה, הם מעלים תמיד תרף?

Berethor

New member
זה כמו הסיפטום

של האנס שגרוע במיטה, אז הדבר היחיד שיכול להלהיב אותו זה כל האקט של הכפיה/כיבוש, ופחות המין עצמו. ההתנהגות המגעילה באה "לפצות" אצלו על משהו למשהו.

אלוהים בכבודו ובעצמו אמר לאברהם

בו נחרות ברית: אתה תחתוך לעמך את האיבר הכי רגיש שלך ואני אבטיח הבטחות שלא אקיים

XDDDDDDDDD

JAVA באמת אמר לו את זה????? אולי הוא ראה שבשבט העיבריים הם כולם חוליגנים וחיות פרא, אז הוא קיווה שאם יוריד מעוצמת ההנאה של הגברים עקב החיתוך, הנשים והילדים יהיו יותר בטוחים... טעה בגדול!
מה אנתרופוסופיה אומרת על זה?

orald

New member
אני צוחקת כל כך ששואלים בעבודה על מה זה.../images/Emo6.gif

למעלה