סיכום שבועי

ברומבית

New member
לא הבנתי ../images/Emo163.gif ../images/Emo115.gif

ואין לי כח לראות שוב כדי להבין

Berethor

New member
מה יהיה איתך?

כאילו השטן מתחזה לאלוהים בכמה מקרים וזה הסיבה לכמה מהדברים שאנחנו לא מבינים איך אלוהים יכל לחשוב עליהם..

מתחבטת7

New member
בהצלחה עם בת המצווה !

אני רציתי גם כן רק בנות וחשבתי שלא אצליח להתמודד עם לא לעשות ברית אבל הצלחתי! כשהבנו שעומד להיוולד לנו בן, התחלנו לקרוא ים חומר בנושא, בעד ונגד וכו', דיברנו עם כל מכרינו והחלטנו שנשאיר את הילד שלם. להפתעתי הרבה ההורים שלי קיבלו את זה בשלוות נפש... הייתי בטוחה שנקבל המון פידבקים שליליים והתבדיתי! עכשיו אבל צריך להתמודד עם זה שלא נעשה לו מסיבת "בר מצווה"....

../images/Emo45.gif כל הכבוד שלך!

אצלי אין סיכוי שזה היה עובר בשקט.. אפילו החתונה שלי לא עברה בשקט. את כל הרבנים שיכלו לערב ערבו.

מתחבטת7

New member
חחחח... :)

יכול להיות שפה טמונה הבעיה שלך וההצלחה שלי.... אני אימנתי את הורי כבר בחתונה שמעולם לא התקיימה... כבר לא היו להם יותר ציפיות ממני...
הנה הוראות הכנת ההורים לאי קיום ברית מילה לנכד העתיד להיוולד: קודם כל מוצאים מישהו מבוגר ממך בהרבה שלא מוצא חן בעיניהם ועוברים לגור איתו. לא עוזבים למרות כל הטענות והפרצופים שלהם. אחרי 10 שנים של "חיים בחטא" כשההורים כבר התייאשו מזה שתמצאי חתן צעיר, עשיר ורופא (נא להתעלם מן האוקסימורון) ומתחילים לשאול שאלות על חתונה, זה הרגע להיכנס להיריון! כך בעצם מבהירים להם שחתונה כבר לא תהיה. ואז יולדים בת! ולא! לא עורכים שום מסיבה לכבוד הולדתה! לא לחברים ולא למשפחה! כך מרגילים אותם לזה שאין אצלינו חגיגות, משום סוג! אחר כך כבר כשיולדים בן, הציפיות ממילא נמוכות. לא משנה מה אני אפיל עליהם הם כבר יגידו: "טוב נו, שיהיה... לפחות היא לא א- מינית..."

חחחחחחחחחחח

יודעת מה הכי מצחיק? שעד השורה "אחרי 10 שנים" תארת את החיים שלי בדיוק
אצלי אחרי שנה מחתונה היה כבר תינוקת ואחרי 8 שנים גירושים....

avi1283

New member
אני חזרתי

עכשיו מהופעה של רוקסט, והיה מעולה! כל כך הרבה להיטים נוסטלגים וכיפים. מאוד נהניתי.

snoopytush

New member
השבוע הגעתי למסקנה

שבעזרת השם אני רוצה להעמיק בעתיד בידיעת הרוח. קצתי בעולם הזה ואיסדתי את הטעם ממנו כמעט לגמרי ראיתי היום קצת ערוץ הקבלה ( סתם כי ראיתי שמישהי המליצה כי היא מרגישה שהיא צריכה למלא את החלל בתועה ברוחניות), ודיברו שם גם על איבוד בטעם מהעולם ושהנפש משתוקקת למשהו מלמעלה. והחלטתי שהמצב שלי דומה. אני מקווה שבעזרת ניסיון להתעניין ברוח אוכל למלות את עצמי וגם להתחבר יותר לעולם הזה כי כרגע וכבר זמן מה הוא הפסיק לעניין אותי

למעלה