הה! הה!
אני לא אגיד "רע" או "טוב" כי זה די מעורבב. אז רק אסכם איך עבר השבוע: 1. יש לנו ביום ראשון ערב של כל אנשי החברה ששותפים לפרוייקט יחד עם משפחותיהם. למזלי, קבעתי עם הסוכנת בת"א בצהרא. כך שספק אם אצליח להגיע לשם בכלל (ואני אשתדל שלא). 2. לכבוד הערב בסעיף 1, נודבתי להיות בוועדת קישוט (ראש השנה מתחיל החופש שלי ואני צריכה לסיים תקלות עד אז והם חושבים שיש לי זמן פנוי להתחיל "לקשט"). המנהל שנידב אותי ביקש שנאסוף את כל התמונות של האנשים ששמו (שקשורות לפרוייקט - כמו אנשים מצטלמים יחד עם המערכת , ימי גיבוש בים וכו') ונבחר את הטובות ואולי נוסיף להן כמה דברים מצחיקים ונדביק על פלקטים. זה נתן לי את הרעיון לנקמה על זה שנידב אותי, ולקחתי תמונה שלו שרואים אותו בבגד ים יוצא מהמים, והפכתי אותו לרוקד סמבה (הוספתי לו נוצות וכל התלבושת). יצא מאלף. אנשים נגנבו. לא האמינו שזה מניפולציות של תמונות ושזה לא אמיתי
אח... נפלאות הפוטושופ XD (אז בסוף זה לא הצליח לצאת כנקמה
) 3. איפרתי ביום רביעי חברה לארוע - ואמרו לה שזה יצא יפה. אני רק לא יודעת אם זה החזיק מעמד לאורך הארוע. והיא לא יכלה לתת לי פידבק מכיוון שהיא לא עשתה הפסקות בין הריקודים להסתכל במראה. אז כשייגיעו התמונות היא תוכל לדעת... בכל אופן, מחברות אני לא לוקחת כסף, ולא היה לה נעים שהיא מנצלת אותי אז היא הביאה לי ערמה של חבילות שוקולד בתמורה לשירות XDDDDD 4. נפגשתי עם חברות ביום רביעי (מותר לספר?) - והיה קטעים לא נורמליים! מאוד נהניתי!!!!
5. איפרתי ביום שישי בבוקר עוד חברה לארוע. איפור הרבה יותר קשה כי היא ביקשה שפתון כהה ואדום. וזה אתגר שכל מאפרת תשמח לחסוך מעצמה. אבל הצלחתי לעמוד בזה יפה (למרות שעם הביקורת שלי תמיד יש מה לשפר). בגלל שירד אח"כ גשם פחדתי שהאיפור נרטב (לא כל האיפור שלה היה עמיד במים). אבל בערב היא סימסה לי: "האיפור יצא מעולה". יש!
ד"א, היא רצתה לשלם לי כשהיא ביקשה שאבוא לאפר אותה. ואמרתי לה שאני לא לוקחת ממנה כסף (כי היא גם היתה מודליסטית שלי בשיעורי האיפור). אז כשסיימתי לאפר אותה, החוצפניה שלפה לי שני תווי קניה של מדינה. ממש כעסתי עליה. והיא ניסתה לאמר :"אבל זה לא כסף. זה רק נייר!" XDDDDD ואח"כ המשיכה: "נו, זה לא בשבילך. זה תווים לקנות איפור! לעסק שלך" אמרתי לה שאני אקח את התווים, אבל שזה לא יחזור על עצמו XDDDD 6. אחרי סעיף 6 נסעתי לעבוד. וכל הזמן לא הבנתי למה אמרו שיירד גשם אבל אין כלום (וטוב שכך כי אני פוחדת לנהוג בגשם). ובדיוק כשנכנסתי לעבודה, התחיל לרדת מבול. אמרתי תודה לכרמלה שחיכתה עם הגשם שאגיע למחוז חפצי ולא הפתיעה אותי באמצע. 7. לגבי העבודה: מצד אחד אומרים לי "למה את נשארת שעות נוספות? למה את באה ימי שישי?" אך מצד שני אומרים: "את חייבת להספיק עד ראש השנה את X,Y ו- Z". אני רואה סוג של ניגודיות בטענות הנ"ל. איך אני אספיק אם לא אעשה שעות נוספות או אגיע בימי שישי. הרי ביום עבודה רגיל כולם מפריעים לי ולא נותנים לי להתקדם, וכשאני מתלוננת על כך, אומרים לי: "אין מה לעשות"...
שבוע מלא דברים מעניינים, הה?