סיכום שבועי

queen helen

New member
סיכום שבועי

אז איך עבר עליכם השבוע האחרון? דברים טובים שקרו? דברים רעים שקרו? חוויות חדשות? אנשים מעניינם?

queen helen

New member
לשם שינוי, גם לי יש מה לספר הפעם:

דברים טובים: קניתי כרטיס טיסה ליעד מגניב, אי שם... שבוע יחסית סביר בעבודה השלמתי אתמול סופית עם חבר שהתכסחתי איתו לפני 9 שנים! והכי חשוב - חברה יפנית שלא ראיתי אותה בערך 4 שנים מגיעה לארץ לשבוע!
דברים רעים: מת לי המודם בבית מיום שלישי עד אתמול בצהריים. עדיין לא סיימתי לקרוא את כל השרשורים בפורום שהיו מאד.
היתרון העצום של זה היה שהרווחתי המון שעות שינה בימים האלה. עוד משהו שקרה זה שאחרי פשפוש בתיק הצילום של ילדת הסוכר במפגש האחרון, החלטתי לחדש את מלאי העדשות שלי, שזה סיפור יקר להחריד. עדיין לא קניתי כלום, אבל אני בודקת אפשרויות שונות ומשונות...

אוח... שבוע לחוץ...

כרגיל. העבודה לחוצה. גם מעמיסים עלי עוד. אני מותשת. צריכה חופש גדול
אבל שום דבר רע לא קרה, שזה הכי טוב
חוויות? הממ... הייתי בפסטיבל הבירה ביום חמישי! אנשים מעניינים? אה... לא. מי זו החברה היפנית שאת פוגשת?!?!?!!? איזה מגניב!

avi1283

New member
שבוע רגוע

שבו בעיקר נחתי. הטוב : סיימתי סוף סוף את הטיפולי שיניים שלי. הזנחתי את זה במשך כמה שנים, והצטבר לי איזה 12 סתימות ו2 עקירות. הכל עבר בשלום, ותודה גדולה לבת זוגתי שדחפה אותי לטפל בזה. הרע : נתקעתי במעלית - היתה הפסקת חשמל בבנין, ואז היא נתקעה בחושך מוחלט, לא צפיתי לזה כי בסרטים תמיד רואים שהם נתקעים באור
אז היה קצת מלחיץ ולקח איזה 10 דקות עד שסידרו (זה נראה הרבה יותר). ככל הנראה זה לא ירתיע אותי מלהשתמש במעלית בעתיד, העצלנות אצלי (קומה רביעית) יותר חזקה מהפחד.

ברומבית

New member
היה פסדר כרגיל ../images/Emo115.gif

טובים? שירים כרגיל, אוכל כרגיל, צחוקים עם אחותי, הופעה בחינם רעים? הרהורים מתסכלים נוספים על הופעות. אני לא מרגישה את הדז'ה וו?
חדש? מעניין? לא

דרוש שם

New member
שבוע קשה

שלוש פעמים נסיעה למרכז בשבוע אחד זה קשה.... נשארו לי מלא דוחות מעבדה להגיש.... מה שכן דבר טוב: הזמנתי את הלפטופ החדש שלי (צפוי להגיע מארה"ב בחודש הקרוב). דבר רע: קודם כל חשוב להגיד שמאז שהלפטופ הקודם שלי מת (זה כבר שנה וקצת) אני משתמש בלטפופ של אבא (הוא לא משתמש בו) אז היום "בשעה טובה" הצלחתי לרסק את הלפטופ הזה וכמעט לרסק את הברכים תוך כדי כך (בסוף אחרי רנטגן אמרו שזה רק נפוח ולא סדוק או משהו חס וחלילה) ככה שמחר בבוקר הולכים לחפש לאבא לפטופ חדש (יש כיוון כבר, אבל זה יהיה סופי רק כשנהיה בחנות). ואם הד"ר למת' עדיין פה, אני רק צריך להגיד, שיש לך מקצוע משעמם (אני אומר את זה כמישהו ש"נהנה" מקורס במשוואות דיפרנציאליות בימים אלו ממש) מקווה שיהיה שקט כי אני השבוע כמעט כל יום אמור להיות ב או לעבור דרך באר שבע.....

snoopytush

New member
...

הממ התלבטתי אם לשתף או לא... זה לטובה אבל נראה לרעה אמא שלי גירשה אותי לפני כמה ימים מהבית כי היחסים שלנו התפוצצו... אבל אני בסדר גרה אצל אבא ומנסה לעבוד על עצמי. המצב רוח שלי בסדר הבעיה היחידה שאני מרגישה חוסר אונים נוכח המצב ואני מתגעגעת לעולם הבא לעיתים ורוצה לחזור לשם אבל אני לא יכולה כי צריכים אותי פה. וזה לא מדיכאון זה פשוט מגעגועים לשם

snoopytush

New member
ואגב

אין מה לדאוג אני פשוט החלטתי שאני מעדיפה לספר דברים על עצמי כדי להרגיש משוחררת ולא כבולה על ידם. כי תאכלס לכל אחד יש את הטרגדיה שלו זה לא שאני מיוחדת בעיניין:)

השבוע שלי

בעיקר
שבוע שלם עם הבנות ברחובות ונסיון נואש לעבוד תוך כדי. ניסיון שלא ממש צלח... היה שמח כי כל האחיינים שלי (כמעט) היו שם שזה אומר 16 ילדים כמעט כולם מתחת לגיל 12... אז מצד אחד נהנתי מכל ההמולה (כן, אני אוהבת את זה) מצד שני לא הצלחת לעובד. ניצלתי את ההזדמנות לקנות לעשות קניות, רק שללכת עם הבת הגדולה שלי לקנות לה משהו - זה סיוט!! השבוע אני עדיין עם הבנות במשרה מלאה, אבל כבר בלי כל האחיינים מסביב (למרות שיכול להיות שנסע עם אחותי לטיול משפחתי ליומיים) מחכה שהחופש הגדול ייגמר (לפני שאני אגמר..
) ונחזור למסלול שפוי (עד החגים...)

למעלה