סיכום שבועי!~!

אתה רוצח סידרתי?

למה אתה מסתובב עם ידים מלאות בדם?זה יורד במים מהגוף הבעיה היחידה זה הבגדים אבל אז שמים מיי חמצן וזה תוסס כזה ונהיה לבן זה אחד המגניבים

יותר כמו ''בעל בעיה רפואית''

הייתי באוטובוס לנתניה והתחיל לדמם לי האף
ואז עד שהיה לי איפה לשים את הדם שהוא לא הבגדים שלי או הכסאות של האוטובוס פשוט נתיי לדם לזרום על היד שלי, וזה דימם דיי מהר אז אפילו שאחרי דקה דולב מצאה מישהו שיביא לי מגבת (ד''א הוא היה מהכיתה שלנו אז מזל XD) אז הידיים שלי כבר היו מגואלות בדם וקניתי מים מאיזה חנות ליד התחנה מרכזית, המוכר הסתכל עליי וואחד מוזר D

../images/Emo6.gifכן לא כדי לדממם על בגדים

לוקח שעות להוריד,אבל הכיסא נירא לי פתרון טוב..

עונה :)

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? סופש אצל אח שלי בת"א
הדבר הכי מציק שקרה השבוע? מבחן במתמטיקה?
הדבר הכי מצחיק שקרה השבוע? אישה ברכבת שהציקה לה חברה שלה כל הזמן בפלאפון, עד שהיא כבר בפעם האלף ענתה לפלאפון "נו חלאס כבר יא חופרת, תעזבי אותי!! אה... היי אמא". כל מי שישב ליד נקרע
הדבר הכי מוזר שראית השבוע? אמ. לא יודעת, לא היה משהו מוזר מהרגיל
הדבר הכי יפה שראית השבוע? החתול שלייי. פשושון
המקצוע הכי שווה השבוע? חלון
המקצוע הכי מעצבן השבוע? מתמטיקה!@#$% אה והסטוריה, פיכס. שיעורים? עבודות? הייתה עבודה להגשה בהסטוריה ועוד משהו מציק באזרחות + המבחן במתמטיקה ובוחן בערבית. פוי.
תודה לאל שהשבוע הזה נגמר. תוכניות מיוחדות לשבוע הבא? אמ. לישון מלא. -אולי- להגיע לפסטירבין [שהולכות שמועות שזה הפסטירבין האחרון, אז בכלל] רק כדי לראות את החבר שלי, אבל נראה כבר. :X נקווה שהשבוע הזה יהיה יותר טוב

Xx Reut xX

New member
עונה../images/Emo13.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? החתונה של בן דוד שלי המקסים! הדבר הכי מציק שקרה השבוע? מבחן בתנ"ך.
- תמות! אבל בסדר, היה קל. והיה עוד משהו אבל לא מדברים על זההה!!:-X הדבר הכי מצחיק שקרה השבוע? הדבר הכי מוזר שראית השבוע? הדבר הכי יפה שראית השבוע? אממ, היה משהו בחתונה יפה אין לי כוח לספר
המקצוע הכי שווה השבוע? מה זה מקצוע שווה? המקצוע הכי מעצבן השבוע? אנגלית, היא מביאה מלא שיעורים מה נראה לה! שיעורים? עבודות? מחר מבחן בלשון+שיעורים בגיאומטריה
תוכניות מיוחדות לשבוע הבא? אמ יום רבין נראה לי, יש לנו טיול כזה מהבי"ס....ולא יודעת אין עוד משהו כרגע.

Inbar125

New member
והיה עוד משהו אבל לא מדברים על זההה!!:-X

חחחחחחחחח חמווודית שלי אין עוד דברייםם כמווךךך !!! לא קרה לך שום דבר מצחיק . למה את יכולה להגיד שהיום לא בכית מרוב צחוווקק ???

noam270

New member
אניניניניני בניניייי ../images/Emo9.gif../images/Emo256.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע? ערב בנות אדיר עם... בנות, והרבה אשטון קוצ'ר ושוקולד
הדבר הכי מציק שקרה השבוע? אמא ואבא בחו"ל, עשיתי כלים כמו שבחיים שלי לא עשיתי
הדבר הכי מצחיק שקרה השבוע? ערב בנות
הדבר הכי מוזר שראית השבוע? המממ... שאלה טובה.
הדבר הכי יפה שראית השבוע? האווווווווווווווווווס
המקצוע הכי שווה השבוע? הפתעה אבל אנגלית
המקצוע הכי מעצבן השבוע? לא הפתעה - מתמטיקה
שיעורים? עבודות? מלא! עבודה בסוציו', מלא שיעורים במתמטיקה, אנגלית, תנ"ך ושונות
תוכניות מיוחדות לשבוע הבא? לחרוש על האוס. לנסות ללמוד למבחן בביולוגיה..

tritone

New member
מכירה את עניין עשיית הכלים כשההורים בחו"ל ../images/Emo6.gif

יש לנו מדיח, אבל אין לי כוח להכניס את הכלים אליו, אני מרגישה שהמאמץ של להכניס את הכלים ולהוציא אותם שווה למאמץ לרחוץ אותם XD

noam270

New member
חחחח אשכרה XD

במילא צריך לנקות אותם לפני שמכניסים למדיח, אז כבר לנקות עד הסוף

למעלה