סיכום שבועי

GodSaveTheQueen

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: ציטוט השבוע: תוכניות לשבוע הבא:

Pickle Weasle

New member
~

משהו טוב שקרה לך השבוע: עשיתי סדר בחדר וזרקתי מלא דברים ויעשו שיפוץ בקרוב משהו רע שקרה לך השבוע: הפלייסטיישן נכחד שיר שלא הפסקת לשמוע: Man with an open Heart - King Crimson התחדשות השבוע: תיק מאגניב לבצפר וחולצה של נבחרת גרמניה 3> תמונת השבוע: סרט השבוע: Candy ספר השבוע: קזינו רויאל מאכל השבוע: פיצה ^^ יציאת השבוע: מקווה שתהיה היום. ציטוט השבוע: ''לא'' תוכניות לשבוע הבא: לא לעבוד שוב כי הבוס מבריז ?

GodSaveTheQueen

New member
:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: העיפו אותי מהסניףD:!!! ועוד כמה דברים נורא נחמדים. משהו רע שקרה לך השבוע: הפלאפון שלי מת ועברתי למכשיר משנת 2000 בערך.. שיר שלא הפסקת לשמוע: Adam Ant - Wonderful התחדשות השבוע: X תמונת השבוע:X סרט השבוע: הסרט שאני חיה בו ספר השבוע:X מאכל השבוע: אבולעפיה ב3 בלילה יציאת השבוע: רביעי לחלונות הגבוהיםD: ציטוט השבוע: " קחי קניתי לך D: " תוכניות לשבוע הבא: לישון ים אולי ימית 2000 בת מצווה לאחות של חברה ולאאא לעבודדדדדדדדדדדדדדדדדדד!! עד עוד שבועיים!!@_@

backspacer

New member
?!

משהו טוב שקרה לך השבוע:?/ משהו רע שקרה לך השבוע:?! שיר שלא הפסקת לשמוע:קשה,...אין... התחדשות השבוע:1000(משכורת) תמונת השבוע:אין סרט השבוע:כמעט התחלה ספר השבוע:החדש של ניק הורנבי(ג'ולייט הגרסה העירומה?) מאכל השבוע:הבורגר צמחוני בבלאק יציאת השבוע:כמעט סרט ואז בלאק ציטוט השבוע:?! תוכניות לשבוע הבא:?!

למעלה