סיכום שבועי

GodSaveTheQueen

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: ציטוט השבוע: תוכניות לשבוע הבא:

shush63

New member
נעדרתי רבות :O

משהו טוב שקרה לך השבוע:צבעתי את השיער לורוד P: משהו רע שקרה לך השבוע:היית בבריכה >: שיר שלא הפסקת לשמוע:Skeeter Davis - The End Of The World התחדשות השבוע:שיער ורוד :p סרט השבוע:תולעת אנושית. ♥ מאכל השבוע:המ. לחם D: יציאת השבוע:היום ^^ סוף שבוע קסום וחופש נעים שאזכה לזכור להכנס לכאן יותר XD ♥♥

hofri10

New member
מסכם

משהו טוב שקרה לך השבוע:91 בבגרות במתמטיקה 003, מה שאומר שאני לא עושה מועד ב'!!! והופעה של פורקיופיין טרי, היה בנזונה. משהו רע שקרה לך השבוע:הלכתי לתגבור בבית ספר ובכלל לא הייתי צריך, אבל חפיף שיר שלא הפסקת לשמוע: בעקרון את כל סלינג אינגלנד ביי דה פאונד של ג'נסיס, אלבום פשוט מדהים, אני כל פעם מופתע מחדש ממנו התחדשות השבוע: חולצה של פורקיופיין טרי(שחורה עם התמונה של fear of a blank planet) תמונת השבוע:אין סרט השבוע:טניישס די ומפרט הגורל, אחד הגדולים ספר השבוע: אין מאכל השבוע: סטייק אנטריקוט יציאת השבוע:הופעה של פורקיופיין טרי ציטוט השבוע:לא עולה לי, בטוח היה משהו תוכניות לשבוע הבא: לעבוד, להשתעמם, אולי קצת כושר?

סיכומיישן

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה של פורקיופיין, והשתתפתי בהופעה של חברים שלי... היה מגניב משהו רע שקרה לך השבוע: האמת שאין לי משהו... שיר שלא הפסקת לשמוע: Joy Blizzard - אורן ברזילי. התחדשות השבוע: אין תמונת השבוע: סרט השבוע: "חותכי הורידים: סיפור אהבה" זה סרט לפי הקייטנה של קנלר.... ממש טוב. וגם "שטן על הזמן". ספר השבוע:עדיין "פתאום דפיקה בדלת" של אתגר קרת מאכל השבוע: טוסט. יציאת השבוע: פורקיופיין שהיו ענקיים. ציטוט השבוע: it's all in all god's creation תוכניות לשבוע הבא: שבוע אחרון לנוח לפני העבודה

Pickle Weasle

New member
1234567890

משהו טוב שקרה לך השבוע: סופשבוע בצפון משהו רע שקרה לך השבוע: גרמניה הפסידו בחצי גמר :( שיר שלא הפסקת לשמוע: With a Little Help From My Friend - Joe Cocker התחדשות השבוע: עבודה תמונת השבוע: נה סרט השבוע: צעצוע של סיפור 3 D: ספר השבוע: אישה בורחת מבשורה / גרוסמן מאכל השבוע: יציאת השבוע: צעצוע של סיפור 3 עם האנשים שאני הכי אוהב בעולם ציטוט השבוע: ''באיזה כיתה אחותך?'' ''-ט'... אבל היא ממש לא נראית...'' ''-היא נראית קטנה?'' ''-אפילו ז' לא הייתי נותנת לה!'' XD תוכניות לשבוע הבא: גמר מונדיאל מבאס... עבודה... ומקווה שהרבה עם חברים

GodSaveTheQueen

New member
לולה ללולולולולווווווווולה

משהו טוב שקרה לך השבוע: 100 במתמטיקה 80 באנגלית משהו רע שקרה לך השבוע:עייפות מטורפת שיר שלא הפסקת לשמוע: The Kinks - Lola התחדשות השבוע:X תמונת השבוע:X סרט השבוע: כל מיני סרטים ב4 בבוקר שבכלל לא בדקתי את שמם ספר השבוע:X מאכל השבוע: לכרדה*_* יציאת השבוע: ביום ראשון היה נחמד ביותר ציטוט השבוע:מישהו מתחיל איתי בעבודה" רגע בת כמה את בכלל?"-"16"- וואי את יותר גדולה מהבת שלי ב6 שנים" O___________O תוכניות לשבוע הבא: עבודה ים לישון אולי לקנות קצת בגדים לא יזיק

Kneeling Roses

New member
פם פם

משהו טוב שקרה לך השבוע: אילת! משהו רע שקרה לך השבוע: חזרתי מצוננת מאילת שיר שלא הפסקת לשמוע: חזק חזק- גידי גוב התחדשות השבוע: מלא דברים מאילת תמונת השבוע: סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: לביבות יציאת השבוע: אילת ציטוט השבוע: תוכניות לשבוע הבא: לעבור את המועד ב' במתמטיקה!

למעלה